http://en.as.com/en/2016/12/05/football ... 91489.html
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 13:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 4., vasárnap 20:25
Igazából mi sem. Mert a gólig tényleg tökéletesen kontrolláltuk a meccset, de utána... és szerintem nem csak Casemiro becserélése okozta, mert mindenki megzavarodott. Az nagyon nem tetszett, nem is értettem. Mert hál' Istennek már nem az a jellemző a csapatra, hogy kaptunk egyet, jaaaj, most mi lesz? Itt meg ez történt és köszönhetjük Neymarnak, hogy nem lett csúnya a vége. Persze az első félidő a miénk volt, de a mi helyzeteinknél nem pattantam fel, hogy de kevés hiányzott. Az övékénél meg csak lestem, h-h lehet azt kihagyni. Mondjuk a drága spori elmehet a 'csába, mert ha lett volna töke, akkor 3-1 ide a félidőben. Ugye 2 11-es ide -mert ha Carvajalé az volt, akkor a Rakiticé is- meg Lucast nem kellett volna megfogni, mikor a szélen vihette volna és Karim tök egyedül érkezett a 16oson belülre. Azt csak nem hagyta volna ki. Lényeg a lényeg, hogy erre mi se építsünk, mert előre fele ez kevés volt, még ha idegenben a Barca ellen, meg nem volt Kroos és Bale sem.dzsi91 írta:Még összeszedhetik magukat de erre a meccsre én nem alapoznék a helyükben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 4., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. december 4., vasárnap 20:04
TrollFootball, Soccer Memes, YT például. Lehet az NSO még nem hozta le, azt nem szoktam olvasni.Toti írta:én egyelőre nem sokat láttam erről az esetről. mármint mémeket.DinhoL írta:A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..
https://www.youtube.com/watch?v=HFicQykH7Hg valaki fordítana?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 4., vasárnap 19:56
Senki nem hülyézi le, de a gól után megzavarodott egy kicsit, és vert helyzetben nem szoktak védekező játékost cserélni(ha csak nem Jose Mourinhonal hívjàk az illetőt), hanem támadásban frissítenek. Benz le, Marinéni be, a kis dominikai hozott volna lendületet a játékba.Én részemről Zidane-t egyáltalán nem hülyézem le mint páran, ok. Beznema -1ember de hát francia protekció ez van... Mariano is lehetett volna +20perccel többet a pályán mert azt a szintet minimumra Ő is tudta volna hozni amit Benzi.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 4., vasárnap 19:53
én egyelőre nem sokat láttam erről az esetről. mármint mémeket.DinhoL írta:A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2016. december 4., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. december 4., vasárnap 19:11
Szerintem könyöklést jelzett(CR részéről) bár nála sose tudni. A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..Toti írta:nemtudom, h arról van valamerre szalagcím/hír/csöpögés, h piqué kezezést jelzett és ezzel együtt 11est a Real Madrid javára? ott integetett, meg mutatta, h kéz..a saját csapattársánál..ronaldot """hasonlóért""" már cincálta a média
aki látta a lassítást tudja miről beszélek.![]()
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 4., vasárnap 19:11
vki linkelt egy feszbuk kepet tegnap, sirtam a rohogestol.Toti írta:nemtudom, h arról van valamerre szalagcím/hír/csöpögés, h piqué kezezést jelzett és ezzel együtt 11est a Real Madrid javára? ott integetett, meg mutatta, h kéz..a saját csapattársánál..ronaldot """hasonlóért""" már cincálta a média
aki látta a lassítást tudja miről beszélek.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 4., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 4., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 4., vasárnap 9:33
BBeno írta:én még mindig azon nevetek ahogy rakitic kezezésénél piqué ordítva jelezte a kezet a sporinak![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 4., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. december 4., vasárnap 7:49
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. december 3., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 3., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 3., szombat 20:20
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 3., szombat 20:18
Nem Messi vagy CR szint. De jelenleg szigorúan TOP. Legjobb támadók egyike.R.M.C.F írta:Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 3., szombat 20:11
Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 3., szombat 19:57
Külföldön nemtom mivan de Mo-n iván kezdte, barcáék meg átvettékflori írta:Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók?Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem