HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. december 5., hétfő 12:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 5., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 5., hétfő 11:40
És tényleg... Pedig úgy emlékeztem, hogy játszott többet és gólokat is lőtt, de az is csak 1 van neki.ziro4vr írta:Batyu Jani nagyon jó, összesen járhat kb 90 percnél.
Elvileg dec. 31-ig. Az nem tudom hány meccs így, hogy jön náluk az erőltetett menet.ziro4vr írta:Kun hány meccsett kapott?
Ennyi "majd jövőre" után mostmár tényleg össze jöhetne.ziro4vr írta:Arsenal meg lúzer lesz majd megint, ez a garnitúra alkalmatlan az aranyéremhez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 5., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 5., hétfő 11:25
Csak a Chelsea nem egy Leicester. Meg azért többet is rotálhat Conte. Courtouis-t nem kell, hátra lassan jönnek vissza a sérültek, középen is tud variálni és a Costa-Batshuayi duó is jó egyelőre.Nyilacska írta:Olyan szezon többé nem lesz senkinek. Idén végre a helyükre kerültek és közel vannak a kieso zonahoz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 5., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 5., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 5., hétfő 9:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 5., hétfő 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 8:40
Lövésem sincs, idén több MB1-es meccset láttam, mint angolt. Pedig előbbiből is csak egy jutottziro4vr írta:Kire tippelsz te csibész? Fogadás?Realista24 írta: Bírom ezeket a kijelentéseket.![]()
Én mondtam amúgy, a Madridnál csömörlött meg José, oké, utána még egy címet nyert, de akkor káosz volt és kevés rendes edző a ligában.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 5., hétfő 8:37
Kire tippelsz te csibész? Fogadás?Realista24 írta: Bírom ezeket a kijelentéseket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 8:28
Bírom ezeket a kijelentéseket.Olyan szezon többé nem lesz senkinek. Idén végre a helyükre kerültek és közel vannak a kieso zonahoz
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. december 5., hétfő 8:24
Olyan szezon többé nem lesz senkinek. Idén végre a helyükre kerültek és közel vannak a kieso zonahozVeidt írta:Leszternek sikerult.BBeno írta:tavaszra bele fog bukni hogy nem rotálja a csapatot. oké hogy nekik nincs bl se semmi, de ezt nem lehet végigtolni szerintem 11 emberrel.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 5., hétfő 8:14
Leszternek sikerult.BBeno írta:tavaszra bele fog bukni hogy nem rotálja a csapatot. oké hogy nekik nincs bl se semmi, de ezt nem lehet végigtolni szerintem 11 emberrel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 5., hétfő 8:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 5., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 5., hétfő 7:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 7:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 7:29
Minden korábbi klubja fölé tudott nőni. A Real fölé nem lehet, majd beleulni SAF székébe, egy ManUnal ugyanezzel a mentalitással szerintem nem lehet.KAG írta:ziro4vr írta:Azonnal megfúrnák a játékosok. Neki kéne változtatnia, taktikailag is nagyon kiismerhető lett, és főleg a csapatkohéziót tekintve szörnyű amit művel.
Erdekes mert regen meg imadta az osszes jatekosa...
Nalunk valami eltort neki
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 4., vasárnap 23:13
ziro4vr írta:Azonnal megfúrnák a játékosok. Neki kéne változtatnia, taktikailag is nagyon kiismerhető lett, és főleg a csapatkohéziót tekintve szörnyű amit művel.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem