Premier League
Re: Premier League
Nem lehet és nem is szabad sajnálni őket egy percig se. Multheten 1-1nel hozza ezt a fát és ivelget rá ma meg behozza darálni. Ott van sweini Schneiderlin. Totál megerdemli a sorsukat mourinho és bandája. Szerintem nem éli meg a padon a szezon végét
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kérdezd meg a Conte féle JuventustJa persze. Csak azt a meccset, ahol a kapus bravúrozik, azt nem lehet megnyertnek nevezni.

Vagy Cholot

Nekünk is volt jó néhány olyan meccsünk régebben. Ilyen a foci.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja persze. Csak azt a meccset, ahol a kapus bravúrozik, azt nem lehet megnyertnek nevezni. Legalábbis én nem tudnám rá mondani, hogy basszus, ez egy megnyert meccs volt, csak Fellaini elcseszte. Akkor tudnám, ha pl előtte végig nyoma MU, csak egy kontránál pl felvágja a csávót és ahelyett, hogy lezárták volna a meccset, 1-1 lett. De itt ilyenről szó sem volt. A Pool, na ők igen. Ki is vettek 9000et a zsebemből...morientes írta:Ezt nem értem hát ezért van ott
Egy győzelem nem csak amiatt megérdemelt mert a csatárok eredményesek hanem mert a védelem is az.
Annyiból nem volt megérdemelt hogy Fellaini hülye volt. No de ezt nem is vitatja senki.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Ezt nem értem hát ezért van ottDe de Gea is védett 2 nagyot, meg egyet oda fejelt Valencia a kezébe.

Egy győzelem nem csak amiatt megérdemelt mert a csatárok eredményesek hanem mert a védelem is az.
Annyiból nem volt megérdemelt hogy Fellaini hülye volt. No de ezt nem is vitatja senki.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Engem ez a MU emlékeztet a tavalyi chelseare, pont ugyan ilyen szarok voltak..

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk ez így csak féligazság. Mert igaz, hogy ha nincs a tizi, akkor nyertek. De de Gea is védett 2 nagyot, meg egyet oda fejelt Valencia a kezébe. Nektek meg a gólon kívül nem sok keresnivalótok volt. Kellett megint de Gea és Ibra klasszisa. Szerintem jogos az X. Ettől még gyengén cserélt Mou.Caraway írta: egy megnyert meccsen

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legalább lesz kire fogni az újabb kudarcot. Neki csak ez a lényeg manapság.
Nem illik.
- morientes
Odahaza jóazikszCaraway írta:Nekem nagyon elegem lett most, egy megnyert meccsen behozza az utolsó percekre azt a gyökér Fellainit, aki 2 perccel a beállása után büntetőt hoz össze az Evertonnak, és így el is úszott a meccs. Gratulálok neki is és Mourinho zseniális taktikai húzásának is.

Nem kell már soká kibirni, aztán jöhet Giggs

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem nagyon elegem lett most, egy megnyert meccsen behozza az utolsó percekre azt a gyökér Fellainit, aki 2 perccel a beállása után büntetőt hoz össze az Evertonnak, és így el is úszott a meccs. Gratulálok neki is és Mourinho zseniális taktikai húzásának is.
- morientes
Nemtom nézni de a west ham ellen biztató volt a foci a ligakupában igaz akkor nem ült a padon MouCaraway írta:Gyenge meccs, nagyon jól védekezik az Everton, nem igazán tudnak rajtuk rést találni. Remélem valahogy meglesz a győzelem, a második felesre egy támadóbb hazai csapatot várok, tehát akár ki is nyílhatnak, és kontrából még jöhet gól.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Gyenge meccs, nagyon jól védekezik az Everton, nem igazán tudnak rajtuk rést találni. Remélem valahogy meglesz a győzelem, a második felesre egy támadóbb hazai csapatot várok, tehát akár ki is nyílhatnak, és kontrából még jöhet gól.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Igen Martial assist.palesz77 írta:Amilyen szerencsétlenek, azt hittem kimarad végül..numberone1 írta:Ilyen egy goltZlatan
Martial tekerte Ibra elé azt a lasztit ugye? Elég szépre sikeredett az is..
![]()
Mikire visszaterve, viszont az latszik, h meghuzni a szelt nem igen fogja, inkabb probal befele cselezni vagy mar elore befele helyezkedni.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Amilyen szerencsétlenek, azt hittem kimarad végül..numberone1 írta:Ilyen egy goltZlatan

Akkor engem ez zavart meg, én az utolsó szezonban figyeltem csak rá, akkor viszont sokszor votl szélen, és rendre a legjobbak között volt.ziro4vr írta: szélen a vége felé már belelendült ott is, de sokáig tartott.
- numberone1
Ilyen egy golt
Zlatan

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Középen sokkal nagyobb százalékban játszott jól, szélen a vége felé már belelendült ott is, de sokáig tartott.
Nem illik.
- numberone1
Szelen szerintem ott sem volt jo, kozep jobban fekutt neki a dortmundban is...ha jol emlekszem, majd ziro kijavit ha nem.palesz77 írta:Pedig a Dortmundban emlékeim szerint a széleken játszott javarészt, és ott remekelt.numberone1 írta: Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedig a Dortmundban emlékeim szerint a széleken játszott javarészt, és ott remekelt.numberone1 írta: Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.
- numberone1
Szerintem Miki jobb, mint Mata. Mata erosen korlatolt egy labaskent...egyebkent annyira jol sem jatszik, h nelkulozhetetlen legyen.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
látom Mata csinálhatna bármit Mounálnumberone1 írta:En Mikit kozepen jatszatnam. A Herrera-Carrick kettosbol egyiket kiahagynam, tul van biztositva a kp es meg igy sem stabil. Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.palesz77 írta:Hat ezert nagy kar..![]()
MU kezdo viszont jonak tunik, Herrera, Carrick, Miki, Pogba, Martial, Ibra. Rashford iden cserekent volt szinte csak jo, johet o is majd a faradt vedelemre.. Kivancsi leszek.

- numberone1
En Mikit kozepen jatszatnam. A Herrera-Carrick kettosbol egyiket kiahagynam, tul van biztositva a kp es meg igy sem stabil. Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.palesz77 írta:Hat ezert nagy kar..![]()
MU kezdo viszont jonak tunik, Herrera, Carrick, Miki, Pogba, Martial, Ibra. Rashford iden cserekent volt szinte csak jo, johet o is majd a faradt vedelemre.. Kivancsi leszek.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou