Hat ezt a szar játékot ne is haragudj de nem lehet máshogy elviselniericco írta:wtf?!![]()

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 4., vasárnap 22:58
Hat ezt a szar játékot ne is haragudj de nem lehet máshogy elviselniericco írta:wtf?!![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 4., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 4., vasárnap 20:54
Szerintem az Internél lenne újra a legjobb helyen, abba a bajnokságba pariba lenne ezzel a játékstílussal.Nyilacska írta:Nem lehet és nem is szabad sajnálni őket egy percig se. Multheten 1-1nel hozza ezt a fát és ivelget rá ma meg behozza darálni. Ott van sweini Schneiderlin. Totál megerdemli a sorsukat mourinho és bandája. Szerintem nem éli meg a padon a szezon végét
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. december 4., vasárnap 20:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 4., vasárnap 20:24
Kérdezd meg a Conte féle JuventustJa persze. Csak azt a meccset, ahol a kapus bravúrozik, azt nem lehet megnyertnek nevezni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 4., vasárnap 20:11
Ja persze. Csak azt a meccset, ahol a kapus bravúrozik, azt nem lehet megnyertnek nevezni. Legalábbis én nem tudnám rá mondani, hogy basszus, ez egy megnyert meccs volt, csak Fellaini elcseszte. Akkor tudnám, ha pl előtte végig nyoma MU, csak egy kontránál pl felvágja a csávót és ahelyett, hogy lezárták volna a meccset, 1-1 lett. De itt ilyenről szó sem volt. A Pool, na ők igen. Ki is vettek 9000et a zsebemből...morientes írta:Ezt nem értem hát ezért van ott
Egy győzelem nem csak amiatt megérdemelt mert a csatárok eredményesek hanem mert a védelem is az.
Annyiból nem volt megérdemelt hogy Fellaini hülye volt. No de ezt nem is vitatja senki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 4., vasárnap 19:59
Ezt nem értem hát ezért van ottDe de Gea is védett 2 nagyot, meg egyet oda fejelt Valencia a kezébe.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 4., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 4., vasárnap 19:49
Mondjuk ez így csak féligazság. Mert igaz, hogy ha nincs a tizi, akkor nyertek. De de Gea is védett 2 nagyot, meg egyet oda fejelt Valencia a kezébe. Nektek meg a gólon kívül nem sok keresnivalótok volt. Kellett megint de Gea és Ibra klasszisa. Szerintem jogos az X. Ettől még gyengén cserélt Mou.Caraway írta: egy megnyert meccsen
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 4., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 4., vasárnap 19:28
Odahaza jóazikszCaraway írta:Nekem nagyon elegem lett most, egy megnyert meccsen behozza az utolsó percekre azt a gyökér Fellainit, aki 2 perccel a beállása után büntetőt hoz össze az Evertonnak, és így el is úszott a meccs. Gratulálok neki is és Mourinho zseniális taktikai húzásának is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. december 4., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 4., vasárnap 18:59
Nemtom nézni de a west ham ellen biztató volt a foci a ligakupában igaz akkor nem ült a padon MouCaraway írta:Gyenge meccs, nagyon jól védekezik az Everton, nem igazán tudnak rajtuk rést találni. Remélem valahogy meglesz a győzelem, a második felesre egy támadóbb hazai csapatot várok, tehát akár ki is nyílhatnak, és kontrából még jöhet gól.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. december 4., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 4., vasárnap 17:59
Igen Martial assist.palesz77 írta:Amilyen szerencsétlenek, azt hittem kimarad végül..numberone1 írta:Ilyen egy goltZlatan
Martial tekerte Ibra elé azt a lasztit ugye? Elég szépre sikeredett az is..
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 4., vasárnap 17:50
Amilyen szerencsétlenek, azt hittem kimarad végül..numberone1 írta:Ilyen egy goltZlatan
Akkor engem ez zavart meg, én az utolsó szezonban figyeltem csak rá, akkor viszont sokszor votl szélen, és rendre a legjobbak között volt.ziro4vr írta: szélen a vége felé már belelendült ott is, de sokáig tartott.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 4., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 4., vasárnap 17:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 4., vasárnap 17:20
Szelen szerintem ott sem volt jo, kozep jobban fekutt neki a dortmundban is...ha jol emlekszem, majd ziro kijavit ha nem.palesz77 írta:Pedig a Dortmundban emlékeim szerint a széleken játszott javarészt, és ott remekelt.numberone1 írta: Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem