Mint a többi angol.BBeno írta:mondtam én hogy tipikus vesztes bagázs a pool. bámikor képesek elbukni.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 4., vasárnap 16:36
Mint a többi angol.BBeno írta:mondtam én hogy tipikus vesztes bagázs a pool. bámikor képesek elbukni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 4., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 4., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 4., vasárnap 16:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 4., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 4., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. december 4., vasárnap 16:11
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 4., vasárnap 16:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 4., vasárnap 15:56
Csak visszarakta a kezdőbe, Lallanánál 17x jobb. Origire visszatérve, sokkal nagyobb benne a potenciál, mint Firminoban. De ha idén sem építik fel, akkor el fog kallódni.palesz77 írta: Can..Baromi jó formába van ő is mostanság.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 4., vasárnap 15:54
Na mondjuk ez eszembe nem jutott volna, Méhes fura dolgokat szívhatott előtte..Nyilacska írta:Nyugi csak vicceltem. Anno valamelyik meccsukon méhes Gabi benyomta meccs közben hogy most nem sótlan a csapat mert ott van só.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. december 4., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 4., vasárnap 15:45
Ezt most nem ertem, annak Herrerahoz mi koze? Vagy van valami sztori koztuk amirol nem tudok?Nyilacska írta:de ott van balon Shaw.vezérbikának kevés és sótlan
Ugy lesz vele, hogy majd o elhozza..Remy írta:Hagyjál.
Mondjuk csak nem megy oda, ha nem lesz meg a BL.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. december 4., vasárnap 15:39
de ott van balon Shaw.vezérbikának kevés és sótlan
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 4., vasárnap 15:37
Mondjuk nekik még meg is érné james és Pogba köré építeni a csapatot.Realista24 írta: Jamest nem poenbol irtam. Ott el tudna lenni egy jo bal lábbal meg ennyi futással. Majd valaki fut, ő meg ível. Beckham is jol megélt belőle. Mondjuk ott volt akarat is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 4., vasárnap 15:37
Viszont Özil jól megél belőle. Szóval ja... ő kell nekik.Realista24 írta:
Jamest nem poenbol irtam. Ott el tudna lenni egy jo bal lábbal meg ennyi futással. Majd valaki fut, ő meg ível. Beckham is jol megélt belőle. Mondjuk ott volt akarat is.
Hagyjál.palesz77 írta: Viccen kívül, szerintem Grizes lesz az, Remy legnagyobb örömére..Enyhén benyalt mostanában..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 4., vasárnap 15:36
Jelenleg mondjuk nem tudom ki helyére lehetne betenni Origit, mert nagyon jól zakatol a Coutinho-Mané-Firmino hármas. Én is örülnék, ha stabil kezdő lenne, ő, Can és Coutinho azok - meg Ejaria, de ő még keretbe is csak sérüléskor kerül ugyeziro4vr írta:50 ember lesérülése után csak betette Origit, talán rájön, hogy benne van a legtöbb lehetőség.
Ezzel egyetértek, Herrera szerintem az egyik legjobbjuk, viccen kívül. Olyan labdabiztos az a csóka, hogy öröm nézni. Egyedül semmire nem mennének vele, mert vezérbikának kevés és sótlan, de ha uralni akarják a meccseket, kincs ez az ember, főleg ha egy Pogba féle játékos is van mellette, aki hajlamos elhagyni a labdát.Nyilacska írta:Addig ne is várjanak sokat amíg fellaini kezdő meg runi. Ez az ötös mellé azért odafer még Mkhitaryan meg herrera. Három négy igazolassal megoldhatják. Meg persze értelmes manager.
Viccen kívül, szerintem Grizes lesz az, Remy legnagyobb örömére..Realista24 írta:James jo áras. Illene oda. Melle meg Messi es talan a bl meglesz.Remy írta:MU akkor lesz jó, ha elköltenek még 300 milliót.![]()
#Csúnyagonoszmadridelbasztaapiacot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 4., vasárnap 15:36
Jamest nem poenbol irtam. Ott el tudna lenni egy jo bal lábbal meg ennyi futással. Majd valaki fut, ő meg ível. Beckham is jol megélt belőle. Mondjuk ott volt akarat is.MesQueUnClub írta:Amúgy az a poén, hogy jelenleg tényleg illene, mert Mata az egyetlen aki ott képes fazont szabni a játékuknak.Realista24 írta: James jo áras. Illene oda. Melle meg Messi es talan a bl meglesz.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 4., vasárnap 15:34
Amúgy az a poén, hogy jelenleg tényleg illene, mert Mata az egyetlen aki ott képes fazont szabni a játékuknak.Realista24 írta: James jo áras. Illene oda. Melle meg Messi es talan a bl meglesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 4., vasárnap 15:33
Amúgy... Egy James - Morata pakkot oda kéne sózni nekik 130 misiért. Mindenki jól járna.Realista24 írta:James jo áras. Illene oda. Melle meg Messi es talan a bl meglesz.Remy írta:MU akkor lesz jó, ha elköltenek még 300 milliót.![]()
#Csúnyagonoszmadridelbasztaapiacot
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 4., vasárnap 15:33
MesQueUnClub írta:A MU-ban is lenne potenciál, csak kéne valaki aki összerakja őket. Mert a Rashford-Martial-Pogba-Bailly-De Gea 5ös köré lehet olyan csapatot építeni, hogy BL esélyesek lennének, de ahhoz még mocskosul sok pénz és koncepció kéne.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem