Pedig a Dortmundban emlékeim szerint a széleken játszott javarészt, és ott remekelt.numberone1 írta: Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Premier League
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem Miki jobb, mint Mata. Mata erosen korlatolt egy labaskent...egyebkent annyira jol sem jatszik, h nelkulozhetetlen legyen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
látom Mata csinálhatna bármit Mounálnumberone1 írta:En Mikit kozepen jatszatnam. A Herrera-Carrick kettosbol egyiket kiahagynam, tul van biztositva a kp es meg igy sem stabil. Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.palesz77 írta:Hat ezert nagy kar..![]()
MU kezdo viszont jonak tunik, Herrera, Carrick, Miki, Pogba, Martial, Ibra. Rashford iden cserekent volt szinte csak jo, johet o is majd a faradt vedelemre.. Kivancsi leszek.

- numberone1
En Mikit kozepen jatszatnam. A Herrera-Carrick kettosbol egyiket kiahagynam, tul van biztositva a kp es meg igy sem stabil. Miki nagyon szenved szelen, kozepen legalabb letud hozni egy eleg jo szintet, mellette meg melozik is.palesz77 írta:Hat ezert nagy kar..![]()
MU kezdo viszont jonak tunik, Herrera, Carrick, Miki, Pogba, Martial, Ibra. Rashford iden cserekent volt szinte csak jo, johet o is majd a faradt vedelemre.. Kivancsi leszek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mint a többi angol.BBeno írta:mondtam én hogy tipikus vesztes bagázs a pool. bámikor képesek elbukni.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
mondtam én hogy tipikus vesztes bagázs a pool. bámikor képesek elbukni.
-
Hat ezert nagy kar..

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
ezt a kariust honnan szerezte a pool? szinte minden kijon rola (sarkitva)
jol elszorakoztak ezt a meccset
jol elszorakoztak ezt a meccset

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- numberone1
A pool is megerdemli a looser jelzot

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Na ez már dráma
Ezt még Bogdán is megfogta volna

Ezt még Bogdán is megfogta volna

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Függetlenül ettől a mérkőzéstől, szerencsétlen Klopp milyen védelemmel kénytelen felküldeni a csapatát?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
jól leadta a meccset a pool.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak visszarakta a kezdőbe, Lallanánál 17x jobb. Origire visszatérve, sokkal nagyobb benne a potenciál, mint Firminoban. De ha idén sem építik fel, akkor el fog kallódni.palesz77 írta: Can..Baromi jó formába van ő is mostanság.
Nem illik.
-
Na mondjuk ez eszembe nem jutott volna, Méhes fura dolgokat szívhatott előtte..Nyilacska írta:Nyugi csak vicceltem. Anno valamelyik meccsukon méhes Gabi benyomta meccs közben hogy most nem sótlan a csapat mert ott van só.

Can..

Nyugi csak vicceltem. Anno valamelyik meccsukon méhes Gabi benyomta meccs közben hogy most nem sótlan a csapat mert ott van só.

-
Ezt most nem ertem, annak Herrerahoz mi koze? Vagy van valami sztori koztuk amirol nem tudok?Nyilacska írta:de ott van balon Shaw.vezérbikának kevés és sótlan
Ugy lesz vele, hogy majd o elhozza..Remy írta:Hagyjál.
Mondjuk csak nem megy oda, ha nem lesz meg a BL.
de ott van balon Shaw.vezérbikának kevés és sótlan

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mondjuk nekik még meg is érné james és Pogba köré építeni a csapatot.Realista24 írta: Jamest nem poenbol irtam. Ott el tudna lenni egy jo bal lábbal meg ennyi futással. Majd valaki fut, ő meg ível. Beckham is jol megélt belőle. Mondjuk ott volt akarat is.
Remy szerintem Özil ha nem is sokkal de azért gyorsabb mint James.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. december 4., vasárnap 15:40-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Viszont Özil jól megél belőle. Szóval ja... ő kell nekik.Realista24 írta:
Jamest nem poenbol irtam. Ott el tudna lenni egy jo bal lábbal meg ennyi futással. Majd valaki fut, ő meg ível. Beckham is jol megélt belőle. Mondjuk ott volt akarat is.
Hagyjál.palesz77 írta: Viccen kívül, szerintem Grizes lesz az, Remy legnagyobb örömére..Enyhén benyalt mostanában..

Mondjuk csak nem megy oda, ha nem lesz meg a BL.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2016. december 4., vasárnap 15:39-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Jelenleg mondjuk nem tudom ki helyére lehetne betenni Origit, mert nagyon jól zakatol a Coutinho-Mané-Firmino hármas. Én is örülnék, ha stabil kezdő lenne, ő, Can és Coutinho azok - meg Ejaria, de ő még keretbe is csak sérüléskor kerül ugyeziro4vr írta:50 ember lesérülése után csak betette Origit, talán rájön, hogy benne van a legtöbb lehetőség.

Remélem még gyorsan vernek 1-2 gólt, és Ejaria egy fél órát legalább kap, megnézném kicsit ma is.
Ezzel egyetértek, Herrera szerintem az egyik legjobbjuk, viccen kívül. Olyan labdabiztos az a csóka, hogy öröm nézni. Egyedül semmire nem mennének vele, mert vezérbikának kevés és sótlan, de ha uralni akarják a meccseket, kincs ez az ember, főleg ha egy Pogba féle játékos is van mellette, aki hajlamos elhagyni a labdát.Nyilacska írta:Addig ne is várjanak sokat amíg fellaini kezdő meg runi. Ez az ötös mellé azért odafer még Mkhitaryan meg herrera. Három négy igazolassal megoldhatják. Meg persze értelmes manager.
Viccen kívül, szerintem Grizes lesz az, Remy legnagyobb örömére..Realista24 írta:James jo áras. Illene oda. Melle meg Messi es talan a bl meglesz.Remy írta:MU akkor lesz jó, ha elköltenek még 300 milliót.![]()
#Csúnyagonoszmadridelbasztaapiacot