ziro4vr írta:50 ember lesérülése után csak betette Origit, talán rájön, hogy benne van a legtöbb lehetőség.
Jelenleg mondjuk nem tudom ki helyére lehetne betenni Origit, mert nagyon jól zakatol a Coutinho-Mané-Firmino hármas. Én is örülnék, ha stabil kezdő lenne, ő, Can és Coutinho azok - meg Ejaria, de ő még keretbe is csak sérüléskor kerül ugye

-, akiket nagyon bírok ebből a Poolból, de max úgy tudnám jelenleg elképzelni - ha a brazil ép lenne -, hogy Cout vissza középpályára, Origi meg előre a helyére. Viszont akkor meg hiányozna Wijnaldoum/Lallana melója azért szerintem. Bár amíg ki nem próbálja Klopp, ez nem fog kiderülni ugye..
Remélem még gyorsan vernek 1-2 gólt, és Ejaria egy fél órát legalább kap, megnézném kicsit ma is.
Nyilacska írta:Addig ne is várjanak sokat amíg fellaini kezdő meg runi. Ez az ötös mellé azért odafer még Mkhitaryan meg herrera. Három négy igazolassal megoldhatják. Meg persze értelmes manager.
Ezzel egyetértek, Herrera szerintem az egyik legjobbjuk, viccen kívül. Olyan labdabiztos az a csóka, hogy öröm nézni. Egyedül semmire nem mennének vele, mert vezérbikának kevés és sótlan, de ha uralni akarják a meccseket, kincs ez az ember, főleg ha egy Pogba féle játékos is van mellette, aki hajlamos elhagyni a labdát.
Realista24 írta:Remy írta:MU akkor lesz jó, ha elköltenek még 300 milliót.

#Csúnyagonoszmadridelbasztaapiacot
James jo áras. Illene oda. Melle meg
Messi es talan a bl meglesz.
Viccen kívül, szerintem Grizes lesz az, Remy legnagyobb örömére..

Enyhén benyalt mostanában..