Én már nemtudom,hogy ő micsoda...valszinű ő az az ember,aki új értelmet visz a labdarúgásba,és egész másfajta dimenzióba helyezi a sportágat....

Laca; világos, hogy neked nem a szíved csücske és vélhetően ez a mizéria is durván irritál már, de becsületedre váljék la. a véleményed a kezdetek óta kőkeményen tartod, így én abszolút tiszteletben is tartom!

Ettől függetlenül azért jobban örültem volna ha inkább a felső bekezdésre reagálsz, mert abban a kérdésben szerintem több értelme van beszélgetni, barátilag és kulturáltan vitatkozni, mint a meddő Bale sztoriban!
DM se annyira agyhalott mostanság és akár ő is tud ott lenni...
Látom még mindig akadnak itt olyanok, akiket ezekkel a 20-25 perceivel meg tud téveszteni az emberünk! De ne legyenek illúzióink a faszi egy nyár alatt hirtelen nem növesztett agyat --> nekem bőven eleget bizonyított az elmúlt 3 évben, hogy ne számoljak vele komolyan!
És ha már a Galaktikusok; bár más korszak, más felállás és teljesen más foci --> azért az "RC-Zidane" és a "Salgado-Figo" szélek között soha nem volt ekkora kontraszt, mint jelenleg az általam már fentebb vázolt szélek, oldalak között! Szabadság ide-oda (jelenleg akkora váltások sincsenek a 2 oldal között), reputáció és minőség nélkül komoly változást én nem várok a jobb oldalon és az ottani játékban sem!