HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 4., vasárnap 9:58
Tegnapi CR és Benzema közti különbség annyi volt, hogy a portugál aktívabb volt, de ő sem tündökölt. Marcelo topikjában mondjuk leírtam, hogy mennyire baj az, hogy önkényesen bemegy csatárnak, ezzel Karim vagy kiszorul, vagy CR elveszi a teret középen és próbál játszani, de meg sem tudja közelíteni azon a poszton Karim okos játékát, mert kicsit hozzáérnek, aztán összeesik vagy elpattan tőle. Karim meg Mascheranoval, Piquével is nyakán úgy veszi le a labdákat, mintha senki nem lenne rajta. Pedig ez nagy szó, mert a francia ezek után rendre megjátszotta a társat, amiből gyorsan építkezhetünk tovább. C meg? Vagy szabadot kap vagy nem, de egyikből sem előnyünk származott\ik, mert visszazár az ellenfél. És mivel jól látható, hogy C-nek büdös a balszélen játszani, ezért Zidanenak ki kell találnia valami 2 csatáros vagy szabadabb játék rendszer az első 2 embernek.
Szerintem valamennyire igaza van R24-nek, hogy C-t sem kell sajnálni, de továbbra is azt mondtam, hogy tegnap Marcelo és Benzema voltak a legrosszabbjaink Zidane mellett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K