R.M.C.F írta:1998 ban amikor megjelent magyarországon a predator, elsőként vettem meg a váci utcában lehetett csak kapni, hát lehet hogy ciki, de én is abban aludtam első éjjel.
Mondjuk a predatornál jobb csuka nem volt a világon. Te jó Isten, mennyire örültem én is neki...

Úgy éreztem vele a labdát, mint semmilyen más cipővel.
R.M.C.F írta:pepe ultraklasszis védő volt,sajna eljárt felette is az idő.....soha rosszabb védőt a real madridban.Kár a baromságaiért, ha azokat nem teszi, és a média nem száll rá,nem utáltja meg az emberekkel annyira , akkor már ideje korán elismerték volna a tudását.
Pont nemrég dumáltam sógorommal róla. Ő MU fan és mondta, hogy megint előjött, hogy lehet megveszik. Azt mondta, hogy nagyon reméli, hogy nem jön össze, mert nem csípi. Pont ezért amit említesz, mert volt pár hülyesége. Ő már el van ítélve mindenkinél, aki nem Reaélos. Mondtam is a soginak, hogy megszeretnéd te idővel, ha hozzátok igazolna, mert rohadtul nem az a játékos, mint sokan gondolják. Ramos pl sokszor g***bb nála. Mondjuk őt is rengetegen utálják, de őt elismerik, mint a világ egyik legjobb hátvédjét. Mondjuk neki sógorom is örült volna. Én meg hülyét kaptam volna, ha eligazol, pláne a MUba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero