bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
főleg úgy, hogy mind a city, mind pedig a chelsea is edzőt váltott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 11., vasárnap 18:08
bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 11., vasárnap 17:15
Mondtam, hogy nem lesz akkora gáz.'shutterisland írta:rvp bekezedett.
fejelt egy gólt, majd az ő megpattanó lövésével lett 2-0 a wigan ellen a CS.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 11., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 11., vasárnap 14:06
hát igen... elképesztő, hogy az angol bajnokság bármely csapata képes kiadni 10 milliókat is egy játékosért. Megtehetik, és meg is teszik. A spanyoloknál egy Celta, Rayo, Elche stb.. mikor adna ki 8-10 milliót 1! játékosért? soha... mert nem képesek rá. Ezért is nagyon nagy a szakadék a 2 nagy és a többiek között. Nincs pénz sajnos, míg angliában van.Wertz írta:Medel a Cardiff Citybe igazolt 13 millió euróért. Azért az elég aggasztó a spanyol bajnokságnak, hogy egy angol feljutó elviszi a Sevilla egyik legjobbját
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 11., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 10., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: czier » 2013. augusztus 9., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 9., péntek 13:18
Ezt most úgy mondod mintha a Braga és a Sporting olyan jó csapat lenne. Nyomába nincsenek a Portonak, Benficanak. A Sportingodhoz csak annyit, hogy tavaly egy középcsapat voltak és amilyen helyzetben vannak jelenleg könnyen lehet, hogy ez agy is marad jó ideigGalacticos írta:van a bragahoz vagy a sportinghoz mérhető csapat ukrajnában a két nagyon kívül?
Komolyan ez most minek kell? Miért kell mindjárt kiforgatni az ember szavát?Galacticos írta:akkor ez alapján a spanyol bajnokság sem jobb az ukránnál?
nincs nagyobb kihívás mert két jobb csapat van, aki lazán veri a többit.
Szóba nem hoztam ilyet. Én arról beszéltem, hogy játékban semmivel sincsenek alacsonyabb szintenSemmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 9., péntek 13:10
hagyd..CS0ki írta:Semmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.
attól még jobb mint bármelyik másik ukrán csapat a két nagyon kívül nem?Wertz írta:A Sportinggal meg ne példálózz, az a klub évek óta már csak döglődik.
attól hogy TÖBB csapatuk ér oda, attól nem lesz jobb a bajnokságuk? van a bragahoz vagy a sportinghoz mérhető csapat ukrajnában a két nagyon kívül?Wertz írta:Attól, mert valamivel jobb eredményt értek el az ELben a portugálok még nem lesz magasabb színvonalú a bajnokságuk.
akkor ez alapján a spanyol bajnokság sem jobb az ukránnál?Wertz írta:Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 9., péntek 13:07
A portugál liga sokkal inkább szem előtt van, sorban viszik el a nagycsapatok onnét a játékosokat, míg a Shacktartól ez az első év, hogy elkezdtek halászgatni. Meg az idő is jobb...Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga. Semmivel sem rosszabb választás a Donyeck, mint a Porto
Semmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.A Dortmund témához meg annyit, ha én beírtam volna tavaly a csoportkör kisorsolása után, hogy jobban kijöhetnek az egymás elleni meccsekből és megelőzhetnek minket, ugyanígy ment volna a leszólás, mint most
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 9., péntek 12:50
Hát le is szakadhat, mert nem tudsz rendesen olvasniKerlon írta:Leszakad a pofám. A Dortmund Real szint, Raúl top3-ba életében nem volt. Az ukrán bajnokság meg jobb, mint a portugál.
Jó ilyenet attól olvasni, aki nekem okoskodott pár hete, hogy nem kellene személyeskedniGalacticos írta:még, még, még ilyeneket légyszi. jó ezekre kelni.![]()
Attól, mert valamivel jobb eredményt értek el az ELben a portugálok még nem lesz magasabb színvonalú a bajnokságuk. A Sportinggal meg ne példálózz, az a klub évek óta már csak döglődik. A Braga meg soha az életben nem tudná megismételni a döntőig jutást, az egy egyszeri, kifutott eredmény voltGalacticos írta:nem is olyan rég a braga európa liga döntőt játszott. sőt abban az évben portugál házi döntő volt az el-ben, és ha jól emlékszem a top4ben még a benfica is benne volt tehát az elődöntőben 4 csapatból 3 portugál volt. ilyen mikor volt ukrán csapatokkal? vagy hogy kettő ott volt?
és igen akkor még a sportingról nem is beszéltünk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 9., péntek 12:23
még, még, még ilyeneket légyszi. jó ezekre kelni.Wertz írta:Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos.
Kerlon írta:Áh hagyjuk.
ja igenKerlon írta:A Dortmund Real szint,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 9., péntek 12:04
Leszakad a pofám. A Dortmund Real szint, Raúl top3-ba életében nem volt. Az ukrán bajnokság meg jobb, mint a portugál. Gondolom a Porto, Benfica, Braga, Sporting(lehet utóbbi időben gyengélkedik) nevek nem mondanak neked semmit. Áh hagyjuk.Wertz írta:Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos. Portugáliában is ugyanúgy 2 csapat van amik más szintet képviselnek a többiekhez képest. A 2 csapat szintje is megegyezik.Kerlon írta:Szerintem ez hatalmas fals állítás. Az ukrán bajnokságban senki nem tud nekik odapörkölni rendesen. 2 erősebb csapat van aztán a többi kuka. A Kievet meg a Metalistot is lazán verik, szóval... A gyereknek a Portó lett volna a tökéletes megoldás és nem az ukrán liga.Közelébe nem volt a top3nak soha az életébenTorrest meg egyenesen vicc egy lapon emlegetni a felsorolt emberekkel. Lehet, hogy 2-3 éve nem sokat ér, de előtt top 3 volt jó sokáig. Kicsit Raúlra emlékeztet...
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 9., péntek 11:41
Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos. Portugáliában is ugyanúgy 2 csapat van amik más szintet képviselnek a többiekhez képest. A 2 csapat szintje is megegyezik.Kerlon írta:Szerintem ez hatalmas fals állítás. Az ukrán bajnokságban senki nem tud nekik odapörkölni rendesen. 2 erősebb csapat van aztán a többi kuka. A Kievet meg a Metalistot is lazán verik, szóval... A gyereknek a Portó lett volna a tökéletes megoldás és nem az ukrán liga.
Közelébe nem volt a top3nak soha az életébenTorrest meg egyenesen vicc egy lapon emlegetni a felsorolt emberekkel. Lehet, hogy 2-3 éve nem sokat ér, de előtt top 3 volt jó sokáig. Kicsit Raúlra emlékeztet...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 9., péntek 9:53
Őszintén szólva én sem értem, hogy ha középhátvédet akarunk, akkor miért vékápét veszünk, kicsit a Song-üzletre emlékeztet engem ez az egész.BBeno írta:nem értem én ez a Capoué igazolást... hátvédnek hozzák de alapból ő szűrő. csak azért mert tud ott is játszani nem azt jelenti hogy ott a legpengébb. kajak én hoztam volna Toby Alderweireld és Vertonghennel simán egy ütős KH duó lenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 9., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 9., péntek 9:26
Ne kérd, csináld.Realista24 írta:![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 9., péntek 9:19
jahm,
Nem értem az eszmefuttatásod. Ajánlottak 40.000.000 + 1 fontot Suarezért, szerinted eddig nem volt pénzük?csak eddig Wenger mondta h van pénz, igazolnak is, de nem láttunk semmit. Másfél hónap elment, de egyet sem igazoltak még. Most jött egy kis bevétel, talán felhasználják. Kinézem Wengerből, hogy hoz valakit Franciaországból.
Bajnokok Ligája.Miért is menne, semmi oka nincsen
Suarez már bárhova menne, fotósok éppen lekapták, hogy a könnyeivel küszködik, amikor realizálta a dolgokat.Szerintem Suarez országon belül pont, hogy az Arsenalba nem menne.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 9., péntek 9:09
jahm, csak eddig Wenger mondta h van pénz, igazolnak is, de nem láttunk semmit. Másfél hónap elment, de egyet sem igazoltak még. Most jött egy kis bevétel, talán felhasználják. Kinézem Wengerből, hogy hoz valakit Franciaországból.Realista24 írta:Eddig is volt.De így már lett pénze az Arsenalnak is.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 9., péntek 8:38
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem