Csak hogy a barca már nem képes annyit birtokolni mint korábban, nyomás alá sem tud úgy helyzeni még kisebb csapatokat sem, semmi sem indokolja hogy védekezőbb felfogással álljunk ki, magunkra húzva őket, bale aki meg ilyenkor kiugrik és elszalad nincsen, nekünk kell feljebb tolni magunkat, hogy a MSN messzebb legyen a kapunktól, ne jöjjön ki a kisjátékaik előnye, legyen több terület, gyorsak a védőink, ha hosszabb játék van ott fogjuk őket.El Unico írta:Nem azt irtam hogy romboljunk. Csak amikor valasztani kell majd Lucas es Casemiro kozott, akkor szerintem Casemiro fog bekerulni a kezdobe, a kozeppalya kozepen nagyobb hasznot huzunk fele mint Lucasszal a szelen. Meg akkor is ha visszazar. A szeljatekunkat amugy is Carvajal es Marcelo jelenti, fontosabb hogy kozepen stabilabbak legyunk. Tamadasban felzarkozik a ket szelsovedonk, es maris emberfolenyben vagyunk. Labdanelkul pedig 4-4-2. Szerintem ez lesz a nyero, stabilak leszunk, okosan kell jatszani, es meg lesz a gyozelem. Nem szabad esz nelkul nekik menni, mert ez a Barcelona most nagyon ketarcu, rosszabb mintha stabilan topformaban lennenek.R.M.C.F írta:Mi a bánatos faxomnak kellene nekünk rombolnunk?![]()
![]()
Védekezésben egy 4 fős kp-a szélen lucassal bale helyén középen modric,kova és isco....majd ha mi birtoklunk akkor átmegy 4-3-3ba, lucas felzár támadónak....megvan hozzá minden adottsága.
Nincs itt semmi nagy trükk. Na mindegy, holnap 16 órakor én kikérem a whiskeyt egy pub-ban. Aztán had menjen....
Jó az a 4-4-2 / 4-3-3.