Szerintem ennél többről van szó, minthogy gyáva, meg ez a legjobb döntés. Szerintem itt ebben a döntésben minden közre játszik. Az, hogy fél a jövőtől, fél a kihívástól, hogy megvédje a címét, fél attól, hogy ez volt az utolsó és nem akarja még 5 vagy több évig hajszolni a sikert, ugyanakkor lehet hogy belefáradt, megunta, elvesztette a motivációját, átgondolta az életét amibe ugye senki semmi beleszólása sincs, elérte a célját és nyugodtan vonul vissza... amit én nem tettem volna meg, nem tudom melyik versenyző fogalmazta meg, de ha egyszer világbajnok leszel mindig az akarsz lenni és evés közben jön meg az étvágy még többet akarsz. De ez függ attól, hogy milyen beállítottságú az ember. Ott van Kimi 2007-ben világbajnok lett majd 2009 után elhagyta az F1-et mert ráunt, kipróbált mást és újból itt van. Rosberg is fiatal még és az sem kizárt, hogy visszatér egyszer. Mernék arra fogadni, hogy visszatér. Most úgy érzi ez a legjobb döntés, mert egyből világbajnokként vonulhat vissza, de szerintem nem ez a legjobb mert esélyt sem ad magának, hogy címvédő legyen, ami ugyen nem egy gyszerű feladat, de bármi megtörténhet. Mindenesetre én sajnálom.
Mióta várom azt, hogy olyan izgalmas idény, olyan izgalmas futamok legyen, mint azokban az időkben...'Az írta: nagyon kivancsi vagyok a merci tokos lesz-e, es odavisz lewis melle valami top pilotat (gondolok itt alonsora aki mozdithato is), vagy hoznak egy masodszamut. ha az utobbi, es a jovore is a merci lesz az elsoszamu ero, akkor nagyon unalmas szezon ele nezunk, viszont ha az elobbi.. 2007 reload. de megneznem