És te miből szűrted le hogy az United ott lesz? Ők meg ázsiai csapatoktól kaptak ki + a Sevillától.'shutterisland írta:a chelsea-t nem tudom miből szűrtétek le, nem a real érdemeit kisebbítve, de nagyon gyengék voltak csütörtök hajnalban is.A cél lehet az első kettő, de szerintem jelen állapotban nem realitás. Chelsea sztem erősebb és bővebb és jobb a kerete is, City meg edzőváltás ide, Arsenal elleni 1-3 oda, attól még erős és komoly csapat lesz. MU-t a 3 v 4. helyre várom.
ott mourinhonak bőven kell idő, amíg a saját (most azt hagyjuk, milyen, és hogy mennyire lesz sikeres) stílusára formálja őket.
az arsenalban idén sem látok többet, mint tavaly, bl hely meglesz nekik vélhetően, és ennyi.
a tottenham pedig még bale-el együtt sem elég stabil ahhoz, hogy az első 3 közé furakodjon.
simán lehet, hogy az arsenallal fogják lefájtolni a 4. helyet.
óriási meglepetés lenne nekem, ha a manchester united nem lenne benne az első kettőben.
Ahhoz a meccshez még hozzá tartozik hogy Mourinho egy teljesen új taktikát próbált ami nem jött be de pont erre van az előszezon... Persze nem akarom az Unitedet lebecsülni mert nem is lehet csak érdekes a következtetésed hogy a Chelsea szar lesz mert volt egy rossz meccse a Real ellen de az United jó lesz pedig ők több meccsen kisebb csapatok ellen is kikaptak...