Óriási teljesítmény

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 3., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 3., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 2., péntek 8:33
Sajnos ez általában igaz a közállapotokra, de azért nem teljesen mindegy hogy ki van az élen. Egy köztiszteletben álló, feddhetetlen arcnak nehezebb nemet mondani, illetve az úszók is jobban bíznának benne, mint egy "kormánymegbízottban". Én reménykedem, hogy jó irányba lépnek el.Teljesen mindegy ki lesz. Ha szeretem ember, akkor majd nem oda megy a pénz ahová kell, ha nem szeretem akkor meg nem is adnak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 2., péntek 7:29
Teljesen mindegy ki lesz. Ha szeretem ember, akkor majd nem oda megy a pénz ahová kell, ha nem szeretem akkor meg nem is adnak.Chris írta:Katinka majd jelöli Shanet. Külső ember, szakértelmével nem lehet probléma. Meg van oldva.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 1., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 1., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 30., szerda 13:24
gondolom valami haver. vagy tiborcz addigra alkalmas lesz ezt is ellatni.Pipita írta:Mi változott a Realnál mikor Calderónt leváltotta Pérez?
Amúgy nyilván nem lehet egyelőre megmondani, tudni kell először hogy ki lesz az új arc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 13:11
Es amikor Perez helyére jött Calderon?Pipita írta:Mi változott a Realnál mikor Calderónt leváltotta Pérez?
Amúgy nyilván nem lehet egyelőre megmondani, tudni kell először hogy ki lesz az új arc.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 30., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. november 30., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 30., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 11:51
Zavarni zavarhat, csak logikátlan. Vagyis értem, ha előnyöd van belőle, akkor szükséges rossz, ha hátrány, akkor elítélendő. Ez a jó magyar szokás.Remy írta:De azért zavarni zavarhat, hiszen mégis csak a saját csapatom szívja meg emiatt.Realista24 írta: Akkor tudod, hogy ilyen alapon nincs jogod elítélni egy-egy Barca győzelmet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 11:48
De azért zavarni zavarhat, hiszen mégis csak a saját csapatom szívja meg emiatt.Realista24 írta: Akkor tudod, hogy ilyen alapon nincs jogod elítélni egy-egy Barca győzelmet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 11:46
Akkor tudod, hogy ilyen alapon nincs jogod elítélni egy-egy Barca győzelmet.Remy írta:
Magyar vagyok, magyaroknak szurkolok. Real Madrid szurkoló vagyok, nem pedig barca. Ha a Real nyer végül egy kupát egy "elcsalt" meccsel, akkor is örülök.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 11:45
Szabály ide vagy oda, a barca hány meccset nyert bírói segítséggel. Kérdezd meg a szurkolóikat, hogy mennyire érdekli ez őket.Chris írta: Ez is egy hozzáállás. Mondjuk szerintem ebbe tönkre is megy a sport. De legalábbis értelmét veszti, ha a játékszabályokat nem tartják be.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 30., szerda 11:40
Ez is egy hozzáállás. Mondjuk szerintem ebbe tönkre is megy a sport. De legalábbis értelmét veszti, ha a játékszabályokat nem tartják be.Magyar vagyok, magyaroknak szurkolok. Real Madrid szurkoló vagyok, nem pedig barca. Ha a Real nyer végül egy kupát egy "elcsalt" meccsel, akkor is örülök.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 11:35
Magyar vagyok, magyaroknak szurkolok. Real Madrid szurkoló vagyok, nem pedig barca. Ha a Real nyer végül egy kupát egy "elcsalt" meccsel, akkor is örülök.Realista24 írta:Ezt mondod egy elcsalt Barca meccs után is?Engem meg mondjuk hidegen hagy, hogy miként érték el a célt, ha végül beválik a dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 11:34
Ezt mondod egy elcsalt Barca meccs után is?Engem meg mondjuk hidegen hagy, hogy miként érték el a célt, ha végül beválik a dolog.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 30., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 11:33
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem