Marcelo Benzema Casemiro és Zidane volt a leggyengébb nálam.
Zizounak majdnem beletört a bicskája az óvatos fociba. Pedig megtudom érteni miért nem akarta le rohanni őket stb..de a gól után sem volt változás és ez nagy minusz.
Isco-t mindeképp le kellett kapni mert már volt egy sárgája Barca ellen az meg mindig veszélyes.
A barca semmivel sem volt jobb nálunk. Ez egy vicc volt ma tőlük is.
Sporinak megint sokat köszönhetnek.

nevetséges hogy minden Barca meccs után erről kell beszélni. Ez egy kibaszott nagy vicc. pedig ma még Pique is érezte hogy kezezés volt de igy sem
Modric a Meccs embere. Óriásit melózott a kp-n mindenhol ott volt..passzokat akasztott meg szerelt lendületet vitt a játékba stb. Óriási volt
Isconak szerintem nem volt egyáltalán rossz meccse. Azt hozta amit kellett biztos labdatartás cselek 1V1 ben visszazárt nagyon fegyelmezetten. Én pontosan ezt vártam tőle.
Vázquezt éreztem ma kicsit gyengébbnek. olyan jó-jó hogy erőszakos és visszazár stb de semmi több. első félidőben volt egy jó átvétele majd ugye a passz Crnek aki valahogy befutott 16osan belülre de ennyi.
A lényeg a 6pont megmaradt. Nyilván nem ma dőlt el a bajnokság és így is büszkék lehetük hogy a srácok a végsőkig küzdöttek.
De ma egy jó Benzema hiányzott szerintem a győzelemhez. És nem azt mondom csak miatta nem nyertünk de valahogy a támadások nem voltak olyan gördülékenyek hogy ilyen pocsék formában játszott.