Na csak sikerült megnéznem így estére a meccset. Most hogy nem voltam kómás megpróbáltam kicsit "elemezni a játékot ".
Ami nagyon tetszik a sok mozgás , kis passzok , szép megoldások.
Először a taktikát próbáltam megfejteni

Az egyértelmű , hogy védekezésben 4-4-2 , támadásban már sokkal bonyolultabb és mindig más . Volt mikor 2-2 -5-1 volt . Az elején Arbeloa mondjuk többet maradt hátul , míg Marci hol a szélen volt egy vonalban Cével , hol meg behúzódott teljesen középre , ez még ami nagyon tetszik . Nagyon szépen váltottak ott a bal oldalon ,de Carvajallal ez a másik oldalon is jól ment. Nagyon tetszik ez a szabad játék , Isco , Özil,Marcelo,Benzema,Cr bárhol feltűnhetnek. Ami még változott a meccs folyamán , az Khedira és Modric szerepe volt. Kezdetben valmivel előrébb lépett , és segítette a támadásokat , míg Khedira hátul volt. Majd vezetés után Khedira feljebb lépett , zavarta az ellenfelet , Modric meg afféle Mélységi irányítót játszott.
Khedira viszont előre játékban nagyon gyenge . Hálistennek csak 2-3X ment előre de mindig elpasszolta , elrontotta.

Illaraval vagy Xabival a kis csapatok ellen sokkal jobban műlödhetne , míg nagyobbak ellen Özil helyett lehetne Xabi vagy Illara. Na ha már a játékosoknál tartunk Ramos borzalmas volt . 2x nagyon ott hagyták ,a gólnál is lemaradt , meg egy 11-est összehozott , de szerencsére nem fújta be a bíró ... Arbeloa szintén szar volt.
Casillas rosszul kezdett ,de volt egy jó 1v1 elleni védelme , ugye ez az egyik amiben nagyon jó, és ha ilyen magasra fel lesz tolva védelem ,akkor szükség is lesz erre.
Özil meg szinte láthatatlan volt , tényleg nem megy neki szélen , én azt hittem pedig befog ott válni
Isco nagyon jó volt , olyan no look passzt tolt

Ronaldo is nagyon jó volt , bár az elején rágörcsölt kicsit , de hatalmas gólt rúgott , és utána Mou arca megfizethetetlen volt
Ami nem tetszett az a Chelsea favágás volt ... Lampardnak elég undorító szerelései voltak . De akire később érdemes lesz figyelni az Van Ginkel meg Lukaku .
Összességében jó volt , a meccs és nem bánom ha nem jön Bale ,de ha jön , akkor Özil besz*pta