Ez a Ferrari viszont télleg nagyon adja, csak lehetne már gyorsabb is végre.

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. december 1., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. november 30., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 30., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. november 30., szerda 21:02
Ezt nem értem. Ilyen alapon Rosberg meg úgy nyert, hogy egyet sem előzött.'Az írta:- belgiumban úgy lett dobogós hamilton hogy nagyjából hármat előzött összesen
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 30., szerda 21:01
Romlott egy hamburger.Lewis Hamilton
2 perce ·
Facebook Mentions
·
We said we'd be champions back then, now we both are! Congratulations Nico, you did everything a champion needed to do. Well deserved
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. november 30., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. november 30., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 30., szerda 18:38
Kis kölyök korom (1996) óta nézek forma 1-et. Az a bajom, hogy azt írod hatalmas böszmeség idézve a hozzászólásom részét. Ez rendben van, de nem írod le, hogy miért? Így nem is lehet eszmét cserélni. Szerintem én elég jól le írtam érvekkel, hogy mi merre... ellenérved nem volt.HA szerinted ez normális akkor kb 2-3 éve nézhetsz F1-et. Sajnálom, de amit írsz hatalmas nagy böszmeség
Nem értelek. Ezek szerint azt gondolod szándékosan szabotálták Hamilton kocsiját? Ez komoly?Az ezzel a baj, hogy egy épkézláb indoklás sem érkezett a csapattól. Ugyan azt a kamu hülyeséget tolják körbe körbe, a csapat és Rosberg is. Mindenki tudja miről van itt szó, kár tagadni
Attól még ugyanúgy hátrányt szenvedett akkor Rosberg a VB-vel kapcsolatban. Lehet ha egy ideig feltartja akkor Hamilton poziciókat és egyben pontot veszít.Egyáltalán nem mindegy, hogy év közben amikor a csapat még versenyben van az konstruktőri vb címért az a legfontosabb, hogy megnyerjék a futamot. Ezt a pilóták is megértik és általában eleget is tesznek a kérésnek
Red bullba? Ki helyére? Riccardo Hamilton cserére gondolsz esetleg? Elég merész elképzelés ha igen. Én még egy Hamilton-Vettel párost is valószínűbbnek tartanék. Kimit már pár éve is lekoptatták így. Megtennék megint,Az utasítás, hogy engedje el Rosberget egyenlő volt azzal, hogy a csapat kijelentette, ők Rosberget akarják vb-nek. És ez egész szezonban így volt, még a vak is látja. (nem arra gondolok, hogy szándékosan szabotálták Hamilton motorját)
Emiatt megértem, hogy Hamilton frusztrált, mert nem érezte a csapata támogatását, és talán nem is bánná annyira ha kirugnák. Kb 10 perc alatt ültetnék be a Redbullba szerintem.
14-ben lőtávolban volt. És azon (is) múlott. De az tény, hogy Hamiltonnak a minimálisan kiegyensúlyozatlanabb versenyzése miatt valóban ezen múlott. Én emiatt mondtam azt, hogy szerintem jobb volt idén Rosberg. Kiegyensúlyozottság miatt. Hamilton idén is jobban vezetett. Mert jobban tud vezetni hosszabb etapokon egyértelműen. Ez van.Ez a kijeletés még mindig zavar, lehet véleményed persze, de idén sem volt jobb, csak szerencsésebb, ez tény, nem vélemény. És nem kell azzal jönni, hogy mert Rosbergnek is voltak gondjai 14-15-ben, igen csak akkor ő korántsem volt lőtávolban Hamiltonhoz képest, nem azon múlott, hogy ő akkor nem ért fel a csúcsra
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 30., szerda 12:09
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. november 30., szerda 11:56
Ez a kijeletés még mindig zavar, lehet véleményed persze, de idén sem volt jobb, csak szerencsésebb, ez tény, nem vélemény. És nem kell azzal jönni, hogy mert Rosbergnek is voltak gondjai 14-15-ben, igen csak akkor ő korántsem volt lőtávolban Hamiltonhoz képest, nem azon múlott, hogy ő akkor nem ért fel a csúcsra, idén viszont Hamiltonnak ennyin múlott.Ladislao írta:kikapott mert idén Rosberg JOBB volt mint Hamilton még akkor is ha Hamilton a JOBB pilóta.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 30., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 30., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 30., szerda 8:38
HA szerinted ez normális akkor kb 2-3 éve nézhetsz F1-et. Sajnálom, de amit írsz hatalmas nagy böszmeségLadislao írta:Rosberg azt kérte, hogy ha Hamburger nem tud gyorsabban menni akkor engedje őt el és ha megmarad neki a második helye a célig akkor vissza fogja adni neki az első helyet a végén. Egyszerűen nem akarta, hogy veszélyben legyen a dobogója. És érdekes módon nem teljesen ilyen de hasonló szitunál Rosberget is utasították monacoban , hogy engedje el Hambit. Ezt persze senki sem jegyzi meg mikor a technika ördögét kérik számon Hamilton védelmében. Ugyanazt kérte most Rosberg amit annó ő is megtett Hambinak.. Akkor mi a hiba? A világbajnoki esélyek? És? Monacoban is ugyanannyi pontot ért az első hely mint Abu Dabiban.
Az ezzel a baj, hogy egy épkézláb indoklás sem érkezett a csapattól. Ugyan azt a kamu hülyeséget tolják körbe körbe, a csapat és Rosberg is. Mindenki tudja miről van itt szó, kár tagadniLadislao írta: Csapat és team váltás? És itt is Hambi az áldozat? Miért? 2 szezont lehúzhatott ezzel a teammel és nyert 2 Vb-t. Elvették tőle ezt a teamet és rögtön nem ő nyert mert most neki volt több technikai bakija nem Rosbergnek ahogy az előző két évben!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 0:12
Zabszembe ültél? Indok nelkul is kiraklak ha akarlak.Ladislao írta:Baráti körben így nevezzük. Pedig van aki Hamilton fan. Nem sértés akar lenni. De ha indok kell a kitiltásomhoz akkor tegye meg az illetékes. Tudom, hogy aki itt szembe megy és van ellenvéleménye az nem túl népszerű. olvasom már elég ideje a fórumot...
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 30., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 30., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 30., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 30., szerda 0:01
Meg egy Hambizas aztán kivaglak.Ladislao írta:Rosberg azt kérte, hogy ha Hamburger nem tud gyorsabban menni akkor engedje őt el és ha megmarad neki a második helye a célig akkor vissza fogja adni neki az első helyet a végén. Egyszerűen nem akarta, hogy veszélyben legyen a dobogója. És érdekes módon nem teljesen ilyen de hasonló szitunál Rosberget is utasították monacoban , hogy engedje el Hambit. Ezt persze senki sem jegyzi meg mikor a technika ördögét kérik számon Hamilton védelmében. Ugyanazt kérte most Rosberg amit annó ő is megtett Hambinak.. Akkor mi a hiba? A világbajnoki esélyek? És? Monacoban is ugyanannyi pontot ért az első hely mint Abu Dabiban.
Csapat és team váltás? És itt is Hambi az áldozat? Miért? 2 szezont lehúzhatott ezzel a teammel és nyert 2 Vb-t. Elvették tőle ezt a teamet és rögtön nem ő nyert mert most neki volt több technikai bakija nem Rosbergnek ahogy az előző két évben!
Ennek ellenére én képes vagyok beismerni , hogy Hambi a jobb pilóta legalábbis versenytempóban feltétlen. 1 körön közel sem olyan egyértelmű. Sőt Hambi TOP pilóta ahogy a statjai is bizonyítják. Talán minden idők egyik legjobbja. De Rosberg képességeire pont ez a legjobb bizonyíték, hogy ezzel a pilótával képes felvenni a harcot. Közel sem egy Barichello kaliber egy srác. Sokkal több és jobb. Ennyi erővel amúgy annó Button VB címe sem ért egy lyukas garast sem.
Egyébként pedig a kitartás és a kiegyensúlyozottság ugyanakkora vagy hasonló nagy előny egy versenyzőnél mind a az eredendő gyorsaság még ha előbbieket sokan lényegtelennek is tartják mert a legnagyobb mánia a "tehetség"... valószínűleg Rosberg nem volt és soha nem is lesz a legnagyobbak közt emlegetve. Amíg Hambit Sennához hasonlítják addig Rosberget még hasonlításra sem nagyon tartják méltónak. Miközben ő küzd évről évre és legyőzi az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb klasszisát a forma 1-ben. És ezt a klasszist mindenféle mondvacsinált vagy éppen valamennyire jogos dolgokkal mentegetik, hogy kikapott mert idén Rosberg JOBB volt mint Hamilton még akkor is ha Hamilton a JOBB pilóta.
Hasonló a helyzet kicsit a Messi vs Ronaldo összevetésben... csak ők nem egyéni sportot űznek... alapvető tehetsége talán Messinek nagyobb kicsivel... de nekem mégis Ronaldo a szimpatikusabb... a küzdőszelleme és még annyi minden dolog miatt. Én többre értékelek bizonyos emberi tulajdonságokat mint az alapvető eredendő tehetséget. Az persze csodálatos dolog... akinek megadatik. Akinek pedig nem az pedig küzdhet azért, hogy az ellen aki zsigerből eléri a dolgokat azzal tarthassa a lépést. Rosberg nem adta fel az évek alatt. És én ezt nagyon becsülöm. És nagy bajnoknak tartom. Véleményem azért ugye lehet?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem