Huhh jó kis film volt ez. Ajánlás szempontjából remek, mert már több hónapja szerettem volna megnézni, de mindig elmaradt, most meg kötelezővé vált.
Minden alkalommal meglepnek a skandinávok, egyszerűen elképesztő, hogy mennyire minőségi filmgyártás folyik ott északon. Mennyiség és minőség arányában szerintem a világ élvonalában vannak az ott készült alkotások. (példát lehetne róluk venni, és lehetne forradalmasítani a magyar filmezést is. Már csak Faustban bízok

No, tehát a film remek volt. Minden téren rendkívül erős elemekkel bírt; színészi játék, hangulat teremtés, fényképezés, társadalomkritika.
Az emberek viselkedése hiteles volt, bár néha egy kicsit túlzásba is estek. Viszont dühöt és ellenszenvet kiváltottak 1-1 résznél. Az emberi hülyeség határtalan, a bizalom meg gyorsan tovaszáll...
de azért az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kijelentés, hogy a gyerekek nem hazudnak... háát kissé erős volt. Értem én, hogy az ártatlanságot akarták ezzel "reklámozni", de ez erős volt.
jó story, jó felvezetés, jó tálalás. Minden a helyén volt, de hátast mégsem dobtam tőle. Örülök, hogy láttam. 7,5/10