HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 30., szerda 20:30
A clasicóról röviden annyit, hogy 3 esélyes,mindig az,független bárki formájától. Ez a legnagyobb futball esemény a vb és eb döntő mellett.....
A barca lesz a motiváltabb, mögöttünk vannak, nagyon akarnak majd....de mi is ott leszünk.
A két csapat formája ingadozó, a barca mint már egy jó ideje messiből él, ha neki megy akkor nyerhetnek, de talán villanhat a másik két támadó is. A kp-án tudjuk őket megfogni, sajnos ott mi is problémákkal küzdünk, az egyik legjobbunk kiesett, nagyon kellett volna a kp-a stabilabbá tétele végett. Kova jó,nagyon jó, de egy barca ellen még nem vagyok nyugodt mivel nem láttam sok erős csapat ellen, a kisebbeket játszi könnyedséggel lefocizza.
Iniesta ha egészséges játszik,a formája lényegtelen, hajtja a real elleni drukk, minden alkalommal a mezőny legjobbjai közé tehető. Rakitic,gomez nem különösebben lényeges. A védelmük fogható........
Sajnos kiesett a fő méregfogunk bale személyében, kisebb vagyont mertem volna tenni rá, hogy megfirkálja majd őket...hát nem fogja.
A tét nem kicsi, ha mi nyerünk nagy lesz a lőtáv nem is látják már a rendszámunkat sem, de köztudottan hajlamosak vagyunk kiengedni, így ha győzünk mint győzelem nagyra értékelem,de mint előnyt még visszafogottan kell hogy lássam. Ha a barca győz, közelebb jönnek, éles a szitu,de nem kell félni, bennünk sokkal több van, de a sérülések miatt alig tudunk valamit mutatni magunkból.
Egyszerűen nem létezik, hogy ennyi sérülést valaki így "kihord lábon" mint mi....nyilván a többség nincsen tisztában azzal, hogy a mi csapatunk talán egy két alkalommal tudott csak azonos kezdőt felmutatni, illetve szinte minden meccsen idén 3-5 közé tehető a kezdők hiánya folyamatosan. Csak a cserekapusunk nem volt sérült ebben a szezonban eddig....és még hol a vége..... Ez brutálisan durva.
Ebből kell építkezni valahogy, ez van.
Mint írtam is,lucas lesz a kezdő,
ő lesz aki a birtoklás és szerzési fázisokat átköti, hol feljebb hol visszavontan. Ez kulcs kérdés lehet. Olyan emberek hiányoznak majd mint bale és kroos, igy több komoly problémánk is lesz, ezt kellene megoldanunk valahogy.
Azt vettem észre, hogy vannak meccseink(havonta pár csak) , amikor tiszta mindenki feje,mindenki koncentrált és olyankor egyszerűen esélye sincsen az ellenfélnek, ezt várom.....de sajnos ott a másik arc, amikor amatőr hibákat, vagy olyan muris szerencsétlen dugókat kapunk, hogy a fejem fogom....
Győzzön a jobb,hajrá.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.