reOFF:Mythos90 írta:OFF:
Én meg pont valami olyasmire emlékszem, hogy amikor kérdezték tőle az első évében, hogy miért Iker véd a kupában is, akkor azt válaszolta, hogy a világ legjobb kapusát bűn lenne nem játszatni minden egyes tétmérkőzésen. Azóta nagyot fordult a világ.
ON:
A szerződéshosszabbítással kapcsolatban van valami új fejlemény? Nem valami olyasmiről volt szó, hogy még a nyáron szeretnének Perezék pontot tenni az ügy végére?
Lehet, hogy volt ilyen. De nekünk a kupa szereplés valamikor ősz közepén, vége fele kezdődik. Addigra már tudta, hogy nem kap mást Casillas helyett, és ha maradni akar az öltözőben, akkor jobb, ha nem rúgja össze a port Ikerrel. (Lásd Pepe is ki mögé állt be.) Illetve az sem elhanyagolható tény, hogy szétkürtölte a világban, hogy a Real az egyetlen csapat, ahol 4 saját nevelés a kapus, és így pöpecek, és úgy bízik Adánban. Aztán láthattuk, hogy mennyire bízott benne. Ennyire lehet adni a portugál szavaira.
(Nem, nem volt hiba López leigazolása és kezdetése, nem Adánt kellett volna játszatni, szerintem sem olyan nagy szám, de én ezt a képébe mondtam volna, és nem hitegetem úton, útfélen.)
ON:
Talán Realista vagy Madridione írta a kommentáld topicba, hogy nem kapkodnak a felek. Pérez úgy tervezi, hogy nyár végére, szeptember elejére írják alá.
OFF2:
Majd Khedirával kéz a kézben. Lehet CR azért nem írt alá, mert Khedira szerződése még a levegőben lóg.