Milyen hibák? Hol?portillo írta: Star Wars meg a hibáival is együtt minden idők legjobbja.

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 10., szombat 8:05
Milyen hibák? Hol?portillo írta: Star Wars meg a hibáival is együtt minden idők legjobbja.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 10., szombat 7:53
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 9., péntek 23:41
Nem vagyok egy nagy sci-fi fan, így sokat nem tudok felhozni. De azért, hogy kiemelkedő legyen egy film a kategóriában, legalább részben újat kéne, hogy hozzon.h3x0r írta:Szerinted mik tartoznak minden idok legjobb sci-fijeik koze? En ritkan nezek filmeket, inkabb sorozat fan vagyok, ezert kerdem.portillo írta:Nem rossz, de valóban nem sok eredeti ötlet van benne, viszont a látvány azért kárpótol. Egyszeri kikapcsolódásnak kiváló, csak nem kell minden idők legjobb sci-fijét várni.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem inkabb a romantikus szal idegesitett. meg persze ez az "amerika a vilag ura" erzes is jelen volt a film elejen. attol is fraszt tudok kapniportillo írta:Az igazi bajom ezekkel a full klisékkel volt, amiket előre tud az ember
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 9., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 9., péntek 23:07
Star Warsh3x0r írta:Szerinted mik tartoznak minden idok legjobb sci-fijeik koze? En ritkan nezek filmeket, inkabb sorozat fan vagyok, ezert kerdem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 9., péntek 22:37
Szerinted mik tartoznak minden idok legjobb sci-fijeik koze? En ritkan nezek filmeket, inkabb sorozat fan vagyok, ezert kerdem.portillo írta:Nem rossz, de valóban nem sok eredeti ötlet van benne, viszont a látvány azért kárpótol. Egyszeri kikapcsolódásnak kiváló, csak nem kell minden idők legjobb sci-fijét várni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem inkabb a romantikus szal idegesitett. meg persze ez az "amerika a vilag ura" erzes is jelen volt a film elejen. attol is fraszt tudok kapniportillo írta:Az igazi bajom ezekkel a full klisékkel volt, amiket előre tud az ember
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 9., péntek 19:16
Ha jól figyeltem, akkor h3x0r leírásából csak erre nem kaptál választ.miró írta:zavaros nekem ez,a vége?Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a srác megmenekül,és vissza tér a csajhoz?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 9., péntek 16:59
En is pont tegnap neztem meg az Oblivion-t, nekem nagyon tetszett.miró írta:na srácok nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná a következőt,mert nem igazán értem+volt ahol kissé elpilledtem,de kifejezetten érdekel.
Feledés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 9., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 9., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. augusztus 8., csütörtök 0:45
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 8., csütörtök 0:21
HozzászólásSzerző: miró » 2013. augusztus 7., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 7., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 7., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 5., hétfő 8:36
elképesztő mekkora trágya lett az a film. Bírom az efféle filmeket, de ez nagyon félre ment. Rock és Willis néha villant, de ezzel ki is fújt az egész.Realista24 írta:Ha filmklubos lennék, a GI JOE kettőt ajánlanám. Zseniális darab.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 8:27
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 5., hétfő 0:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:28
Csupasz pisztoly, Nagy durranástubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???
Valaki?
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:23
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem