HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 30., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. november 30., szerda 15:00
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. november 29., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:34
Hely biztos lesz, de erre a meccsre jobban jársz, ha helyet foglalsz. Tuti nagyon sokan lesznek.filatáska írta:És foglalás nélkül van esély, hogy lesz hely? Ahonnan normálisan tudom nézni...
Már hallom Farkas Norbi elcsukló hangját ahogy mondaná, hogy akkor én most felállok és kimegyek...R.M.C.F írta:Hátha most megint 6ot lő akkor nem őrjöngés lesz hanem temetőjárat.......a sport tv-n meg azonnal bevágnak valami samponreklámot.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 29., kedd 20:32
A nagy felhajtás miatt valószínűleg az összes TVn az fog menni plusz 2 nagy kivetitő is van.filatáska írta:És foglalás nélkül van esély, hogy lesz hely? Ahonnan normálisan tudom nézni...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 29., kedd 20:25
M1Ö írta:Nem vagyok pesti, de ha jól emlékszek, akkor az Árkádtól nincs olyan vészesen messze a Sugár. Ott biztos teltház és őrjöngés lesz. Egyszer voltam egy Espanyol enneni bajnokin, akkor lőtt 6ot CR.filatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.Igaz nem kocsma/pub, de nem rossz hely és Pesthez mérten a sör is olcsó
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. november 29., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 29., kedd 20:18
Nem vagyok pesti, de ha jól emlékszek, akkor az Árkádtól nincs olyan vészesen messze a Sugár. Ott biztos teltház és őrjöngés lesz. Egyszer voltam egy Espanyol enneni bajnokin, akkor lőtt 6ot CR.filatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. november 29., kedd 20:15
a pena szokott a sugárba szerveznifilatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. november 29., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 29., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 29., kedd 18:52
Általában az ilyen nyomorékok szokták túlélni a balesetet, míg akivel ütközik az nem.___Samy___ írta:Az keci....tiszta nfs
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 29., kedd 18:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 29., kedd 15:18
Day-t idézem: "Mi a f*sznak van a szádba a Lucky Strike?"peti_madrid írta: amúgy én cigizek egy jó 7 éve. amióta megjelent, azóta most az új flow szűrős, vékonyabb lucky strikeot égetem
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. november 29., kedd 14:32
Azok mar voltak egy ket évepeti_madrid írta:innen már csak egy lépés, hogy a dezodorok jöjjenekalexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2016. november 29., kedd 14:25
innen már csak egy lépés, hogy a dezodorok jöjjenekalexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 28., hétfő 21:26
Változó... attól függ milyen közegben van az ember és ki milyet szív. És akkor válogathatok a sok szar füst közül.alexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. november 28., hétfő 21:22
en is azt szivom, olcsomocsok írta:én nem.alexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. november 28., hétfő 21:18
én nem.alexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 28., hétfő 21:13
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem