A face meg instagram lófasz. Engem a foci érdekel. Abban teljesít, aztán pont nem érdekel, hogy zenél, pózerkedik vagy ki mit csinál. Ronci jobb? világ legjobbja azt olyan selfieket lő sír a világháló. benzi mit csinál szabadidejében? része a mai topfocinak. marketing. van. lehet ezt nem elfogadni meg ez alapján ítélni, meg hogy ki mennyi fizut követel...de ez engem pl nem érdekel.
Az, hogy egy játékost, hogy ront el a menedzsmentje, ezer példa van rá.....itt is előfordulhat. De mondjuk ez nem igazán fordul elő annál akinél családtag a menedzsment. Neymar rosszabb játékos mert az apja egy láma, meg a gyerek szűz arccal borotvát reklámoz? le se szarom, azt se, hogy messi milyen imidzset tol magára mostanában, meg hogy milyen gyakran nyitogatja a gazdaságis ajtaját. Ezek nem befolyásolhatják a szakmai munkát. Foci van, a többi lófsz
Szerk.: Nem mondtam igét most, csak egy véleményt a 40-90 perc alatt igen....

Szerintem játszani kellene holnap. Nem mondtam, hogy jobban tudom bárkinél, de a saját véleményem határozott. Nem rendít meg ha nem fog játszani, azt sem ha valaki több vagy kevesebb alapján ítél. Örülök, ha valaki olyat közöl itt amiről én nem tudtam.