Te sem ezt írnád, ha láttad volna ziro bombáit.
my bad.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 29., kedd 9:35
Te sem ezt írnád, ha láttad volna ziro bombáit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 29., kedd 9:35
Te sem ezt írnád, ha láttad volna ziro bombáit.ha láttad a gólt akkor nem írtad volna ezt...
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 29., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 29., kedd 9:30
arról perezt kérdezd vagy azt az embert akit megbíztak hogy keressen neki klubot. amúgy ilyen cél szerintem nem volt a real részéről mert a rennestől a csóka azt mondta hogy télen megint megpróbálják elhozni ergó ha valaki akarta a transzfert a két klub közül az a rennes.___Samy___ írta:És csak a Rennes létezik a világon?
ha láttad a gólt akkor nem írtad volna ezt...Az első résznél saját magad szúrtad tökön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 29., kedd 9:29
Nem.BBeno írta:az elso reszt nem kommentalom.
a masodikra
nem akart?
nem csak a rennes vitte volna nyaron ahova nem mehetett?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 29., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 29., kedd 9:26
Mindjárt el is kezdem sajnálni mert még 20 évesen se a Real Madrid utánpótlásának utolsó, a nagy csapat előtti részében játszhat és tanulhatBBeno írta:odegaardnak ugye eselye nem volt semmilyen letran lepkedni de ott kell senyvednie a harmadosztalyban mar masfel eve (?) es gyakorlatilag masra nem hasznos ez az ido minthogy spanyolul megtanuljon. most hetvegen is pazar golt lott. szerintem egy tetnelkuli kupameccset megerdemelne. nem egy oriasi dolog ez. de padra mindenkepp felkerulhetett volna.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 29., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 29., kedd 9:22
Egyrészt nem Kovacic játszik leghatso embert, másrészt meg az ebben a felállásban lévő leghatso ember, meg a 3-5-2-ben lévő nem ugyanazt a feladatkört látja el. Attól hogy névre ugyanaz, szerepkörre közel sem.És amúgy is a mostani felállásban is Kovacic a leghátsó ember valami hasonló felfogásban játszik. Szerintem ez nem kifogás, mert most is kényszerű szerepe van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 29., kedd 9:20
Pazar gól a harmadosztályban? Most akkor szint a harmadosztály vagy sem? Mert akkor ziro is megérdemli, hogy leüljön a padra, mert a mennyei hatban veretett pár nagy gólt a sör virsli után.BBeno írta:odegaardnak ugye eselye nem volt semmilyen letran lepkedni de ott kell senyvednie a harmadosztalyban mar masfel eve (?) es gyakorlatilag masra nem hasznos ez az ido minthogy spanyolul megtanuljon. most hetvegen is pazar golt lott. szerintem egy tetnelkuli kupameccset megerdemelne. nem egy oriasi dolog ez. de padra mindenkepp felkerulhetett volna.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 29., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 29., kedd 9:12
Miért érdemelné meg? Mit tett? Kb. 1 éve van a Realnál. Nálam, ha megérdemli valaki, az olyan, aki évek óta lépked mondjuk a szamárlétrán. Már, ha jutalomként fogod fel a dolgot.BBeno írta:majd ha lesz kezdo megmondom kihelyett lehetne odegaard. ekkora hatranyt ugysem tudnanak ledolgozni. nem asensio es mariano helyett gondoltam. de ennyit legalabb megerdemelne odagaard hogy iden egyszer a bernabeuban palyara lepjen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 29., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 29., kedd 9:04
Minek kéne Odegaard, amikor Asensio pl. így sem kap elég lehetőséget? Ugyanez igaz Marianóra is. Én sem preferálnám senki kárára az első keretből. Tejero meg védő, ha jól nézem.BBeno írta:odegaard meg ilyenkor sem....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 28., hétfő 20:17
Igen, nem olyan egyszerű ezt leoktatni, úgy hogy a megfelelő szinten menjen, ráadásul ez a formáció nagyon nagy taktikai fegyelmet igényel, ami nem annyira a spanyol vonalnak a fogára való, ez inkább olyanoknak mint az olaszok, argentinok akik fegyelmezettebbek taktikailag.
Én egyáltalán nem gondoltam erre, csak ez az átállás egyáltalán nem olyan könnyű mint amilyennek papíron látszik. Teljesen más szerepkört követel meg az ÖSSZES mezőnyjátékosunktól. Nem lehet 3-4 edzésen begyakorolni aztán majd lesz valahogy.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 28., hétfő 19:35
Én egyáltalán nem gondoltam erre, csak ez az átállás egyáltalán nem olyan könnyű mint amilyennek papíron látszik. Teljesen más szerepkört követel meg az ÖSSZES mezőnyjátékosunktól. Nem lehet 3-4 edzésen begyakorolni aztán majd lesz valahogy. A belső védőink háromszor annyi alkalommal találják majd magukat 1v1-ben, amit egyszer sem veszíthetnek el, az egyik középpályásunk át sem lépheti a felezővonalat, a csatárainknak nagyon sokat kell futni, a szélső védőinknek védekezés esetén is szokatlanul fent kell játszani, stb. És a rengeteg gyakorlás sem jelent feltétlen sikert, mert vannak olyan játékosok, akik sosem lesznek erre alkalmasak - például CR, James, Asensio. LV-t a munkarátája miatt nem veszem ide. Csak ezért mondom, hogy egyáltalán nem fűlik a fogam ahhoz a kényszermegoldásokhoz, mégha csak minimális dolgokról is van szó.Kerlon írta:Bár nekem most úgy jön le, hogy ti valamiért azt hiszitek, hogy most ezt kéne orrba szájba tolni, pedig nem. Továbbra is annyiról van szó, hogy ez remek taktikai fegyver lehetne, de szóba se kerül valamiért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 19:12
Nem azt írtam, hogy ők oda tökéletesek, hanem hogy egy-egy meccsen megoldhatják. És amúgy is a mostani felállásban is Kovacic a leghátsó ember valami hasonló felfogásban játszik. Szerintem ez nem kifogás, mert most is kényszerű szerepe van.___Samy___ írta:Szerintem meg nem egy ilyen meccsre kéne bedobni a 3-5-2-t. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, ahhoz már minimum 2-3 meccsen használni kellett volna pozitív eredménnyel. Bár nyilván ez csak egy ziro féle kósza ötlet, lehet működne is, de ez a keret erre nem alkalmas. Kezdőt ki lehet vele dobni, de a padról nem nagyon tudna senki sem beugrani pl. hátra.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor még 4-4-2-ben sem megy a védekezés, 3 védővel meg hatalmas öngól lenne.
A két horvát pont nem azokban a legerősebb, ami ahhoz a poszthoz kell. Persze be lehet őket tenni arra a statikus posztra is, le is hoznák valószínűleg, de akkor pont azokat a tulajdonságaikat nem használjuk ki, amiben a legjobbak. Ők nem abban erősek, hogy hátulról mozgassák a csapatot, ők alakítják ki a középpályán a létszámfölényt. Megverik az emberüket, elmozognak, ezzel eltolják az ellen védelmét. Kényszerítőznek, kihasználják a dinamikájukat. Az ilyet szerintem csak létszükség esetén szabad "lefojtani" azzal, hogy berakjuk egy ilyen posztra.Kovacic és vagy Modric szerintem rég megmutatta, hogy mindkét kritériumodnak megfelel.
Alap esetben nekik a szabadságra van szükségük, sok elmozgásra és kicsiben történő játékra.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 28., hétfő 18:57
már te is kezded?Veidt írta:Majd Llorente fiammal.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 28., hétfő 18:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 28., hétfő 18:08
Ezt írtam pár napja hogy ebben biztos vagyok. Ezek szerint zz olvassa amit írok.....):.Realista24 írta:Spanyol források szerint LV kezdő lesz a Barca ellen.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem