Szerintem sem lesz belőle semmi. De akkor ilyen alapon miért nem vizsgálják a ManU-t vagy az Arsenalt? A többiről nem tudok, de a ManU pont annyira csak sportegyesület mint mi.
A Real Madrid C.F. egy sportegyesület több szakággal, ezen felül rendelkezik pár tulajdonnal (Real sziget és idővel talán szálloda is, ami a stadion RÉSZE lesz), amikből pénz folyik be. Ezt semmilyen szabály nem tiltja, és a fő profilunk még mindig a sport... Ezen felül azt sem értem, hogy mi köze lenne az EU bármely bizottságának vagy milyének egy ország sportegyesületéhez. Az EU tudtommal csakis országokat vizsgálhat, vagy cégeknél monopolhelyzetet. (De a Real még mindig nem cég, és nincs is monopolhelyzetben.

)
Az meg, hogy óriási adósságokat halmoztunk fel, és nem felelünk meg az FFP-nek... Ajánlom a cikk írójának figyelmébe a Real tavalyi(?) zárszámadását (vagy kész van már az idei?). ~350-ről lementünk ~190 millióra(?) úgy, hogy semmi lejárt tartozásunk NINCS(!). Továbbá a Financial Fair Play tudtommal még mindig az UEFA szabálya, ami egy független szervezet az EU-tól.
Jah, és már most is érvényes rájuk az FFP...
Komolyan nem értem a cikket.
De aki jobban képben van, az lenne szíves leírni nekünk, hogy mi ez a 96-os Bernabéu ügy, amit emleget a cikk?