Konyhafőnök
- P. Krisz
Re: Konyhafőnök
Lábszárból.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miből jobb a marhapörkölt ? Comb vagy lapocka?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért mert így nem kell szórakoznom a zsír leöntésével ami kisül a bőrből.tubatibi írta:Tűzforró serpenyőn kezded vagy szépen fokozatosan melegszik a serpenyő a kacsamell alatt?
Érdekes egyébként, mert azért a legtöbb esetben először a bőrén szokták sütni.Neked így bevált?

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Tűzforró serpenyőn kezded vagy szépen fokozatosan melegszik a serpenyő a kacsamell alatt?
Érdekes egyébként, mert azért a legtöbb esetben először a bőrén szokták sütni.
Neked így bevált?
Érdekes egyébként, mert azért a legtöbb esetben először a bőrén szokták sütni.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
-Gyakorlatilag a Tefal szerintem az egyik legjobb ilyen szempontból, azon belül meg van 100 fele méret es típus, szóval ott mar neked kell tudni.tubatibi írta:Karácsonyra keresek Muttinak valami fasza tapadásmentes serpenyőt, ami jó indukciós lapra, van valami prémium kategóriás tippetek?
Egyébként még mondhattok öntöttvas lábosokat is, amik szintén jók legyen indukciósra.![]()
Nálunk a karácsonyi leves idén kicsit máslesz, egy citromos, lazacos, zöldség leves lesz, ma találtam, pofonegyszerű és szerintem eléggé ízletes lesz.
Ami meg hétvégére van tervezve: Sörös, sajtos leves, cipóban tálalva.![]()
Egyébként ki, hogy szokta csinálni a Rosé-kacsamellet?

-Ha meg nem csináltál és nem is ettél sör levest, ezúton figyelmeztetlek, hogy gusztustalan egy valami, inkább ide meg azt a sört, jobban jársz!
-Beirdalom a kacsamell bőrét, majd a bőr nélküli oldalát 3 percig sütöm, emelgetés és mozgatás nélkül, utána a bőrös felével megismétlem, majd 15 percre 160 fokra sütőbe teszem, bőrrel felfelé. A húst ugyan addig kell pihentetni, mint amennyi ideig sütöd, ezt sokan nem veszik figyelembe, így sokkal szaftosabb marad.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Karácsonyra keresek Muttinak valami fasza tapadásmentes serpenyőt, ami jó indukciós lapra, van valami prémium kategóriás tippetek?
Egyébként még mondhattok öntöttvas lábosokat is, amik szintén jók legyen indukciósra.
Nálunk a karácsonyi leves idén kicsit máslesz, egy citromos, lazacos, zöldség leves lesz, ma találtam, pofonegyszerű és szerintem eléggé ízletes lesz.
Ami meg hétvégére van tervezve: Sörös, sajtos leves, cipóban tálalva.
Egyébként még mondhattok öntöttvas lábosokat is, amik szintén jók legyen indukciósra.

Ami meg hétvégére van tervezve: Sörös, sajtos leves, cipóban tálalva.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szenvedek is tole neha...morientes írta: Aki alkalmanként kóstolja annsk szétkapja a bélést a 250ezres is![]()

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem red savino habanero van cserépben, a többi mint őrlemény. Már mint amiket felsoroltam.Idén naga vipert termesztettem, nem rossz, de kb ez is már feleslegesen erős. Egy jó habaneronak az íze is jobb talán, kápiával megfelelően keverve egész jó szószt ki lehet hozni belőle.
Egyébként annyi a különbség egyes scowille faktorok között, hogy akik rendszeresen fogyasztják, (rá lehet szokni mint a drogra

Veidtnek meg annyit, hogy jóval két milla fölött van a carolina.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Az egyik legfinomabb húsleves. Mi ugyan úgy készítjük, mint a tyúkot. Bátran ajánlom.Realista24 írta:Ezek felé hajlok én is.nmem kérdés, hogy rozé kacsemell aszalt szilvával tűzdelve. Vagy szilvakompóttal tálalva. Egyszerű, mégis nagyon ünnepi kaja. Szerintem nálunk is az lesz valamelyik nap. Meg steak!Éljen a hedonizmu
Valami fasza leves kéne még, nem tudom a fácánnal hogy fogok megbarátkozni.
Utána még egy jó darab szarvas steak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- P. Krisz
Akkor főzzél valami krémlevest idényzöldségből vagy gyümölcsből. Pl. sütőtökből vagy gesztenyéből, sósan és édesen is.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek felé hajlok én is.nmem kérdés, hogy rozé kacsemell aszalt szilvával tűzdelve. Vagy szilvakompóttal tálalva. Egyszerű, mégis nagyon ünnepi kaja. Szerintem nálunk is az lesz valamelyik nap. Meg steak!Éljen a hedonizmu

Valami fasza leves kéne még, nem tudom a fácánnal hogy fogok megbarátkozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nmem kérdés, hogy rozé kacsemell aszalt szilvával tűzdelve. Vagy szilvakompóttal tálalva. Egyszerű, mégis nagyon ünnepi kaja. Szerintem nálunk is az lesz valamelyik nap. Meg steak!Jöhetne pár gondolatébresztő, mert ötlethiányban szenvedek. A klasszikus, vörösboros marhapöri, lazac mellé akarok még két dolgot, de egyelőre nem jön az ihlet.
Az egyikre valami szárnyas+gyümölcs kombóra gondoltam,

Amúgy akkora különbség nincs szerintem érzetre, mint ahogy a skála alapján gondolná az ember, a hegyes erős is tud elég jól csípni, persze egy jó chili más kategória, de...Én egyszer "ettem" egy 750 000-res szószt, hát nagyon brutál voltegy teáskanálnyival szoktak rakni egy hatalmas bográcsba és úgy is megvan a hatása. Magyar erősebb paprikák kb 5000 és alatta mozognak, a morientes által említett Carolina Reaper meg 1,8-2 millió.
Idén naga vipert termesztettem, nem rossz, de kb ez is már feleslegesen erős. Egy jó habaneronak az íze is jobb talán, kápiával megfelelően keverve egész jó szószt ki lehet hozni belőle.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én egyszer "ettem" egy 750 000-res szószt, hát nagyon brutál volt
egy teáskanálnyival szoktak rakni egy hatalmas bográcsba és úgy is megvan a hatása. Magyar erősebb paprikák kb 5000 és alatta mozognak, a morientes által említett Carolina Reaper meg 1,8-2 millió.

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Meg eleve teljesen más ez a fajta chili. Míg a mi hegyes erősünk, meg erős pistánk, stb csípnek, addig ezek tényleg kurva erősek. Éget, meg kiver tőle a víz, de jó értelemben. Míg a mi paprikáink a szájban égetnek, addig ezek a chilik az első roham után belülről kezdenek el fűteni, aztán gyöngyözik a szemed alatt

- morientes
Igen a dorset naga meg a naga jolokia azok indiaiak, assam tartományból manipur környékén van nága földön a hazája, míg ugye a habanero fajták azok mexikóiak.numberone1 írta:Biztos voltam benne, h te jol ismered oket....ezekhez kepest az eros pista egy erotlen pityu.morientes írta: Igazából argentinában nem dominál annyira mint pl mexikóban, de mondjuk én szeretem. Van is egy csomó fajta, pl dorset naga, naga jolokis, red savina habanero, no meg ami kiveri a scowille skálát, a carolina reaper![]()
Indiaban ahol meg szeretik az ilyen xtra eros eteleket.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
Biztos voltam benne, h te jol ismered oket....ezekhez kepest az eros pista egy erotlen pityu.morientes írta: Igazából argentinában nem dominál annyira mint pl mexikóban, de mondjuk én szeretem. Van is egy csomó fajta, pl dorset naga, naga jolokis, red savina habanero, no meg ami kiveri a scowille skálát, a carolina reaper

Indiaban ahol meg szeretik az ilyen xtra eros eteleket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
Igazából argentinában nem dominál annyira mint pl mexikóban, de mondjuk én szeretem. Van is egy csomó fajta, pl dorset naga, naga jolokis, red savina habanero, no meg ami kiveri a scowille skálát, a carolina reapernumberone1 írta:Mennyire szeretted a chilit? Gondolom mindenhez azt talaltak. Nekem tul eros, probalok ritkan enni csilis kajat.morientes írta:
Már régen nem vagyok dêl amerikában

LEGIO PATRIA NOSTRA

- numberone1
Mennyire szeretted a chilit? Gondolom mindenhez azt talaltak. Nekem tul eros, probalok ritkan enni csilis kajat.morientes írta:
Már régen nem vagyok dêl amerikában
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah otthon mi sem szoktunk nagyon lacafacázni. Halászlé, hal, húsleves-fácánleves, nyúlászlé, nyúlhús, rántott hús-krumplipüré, kacsa, sütik. Ezek szoktak lenni már évek óta, más nem is nagyon kell.morientes írta:Én ha hazamegyek maradok a jól bevált halászlé, sülthal, töltöttkáposzta mákosguba stb kombó mellett, sütök csukát egybe tejfölösen vagy vmi, szóval a szokásos ortodox menü.
Ritkán tudok enni normális magyar ételeketet sajnos.
Se normális fűszer, se normális paprika, se normális pari, se normális hagyma...