Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 28., hétfő 14:06

Spanyol források szerint LV kezdő lesz a Barca ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 28., hétfő 14:06

Veidt írta:A 3-5-2 felallasnak nem sok értelme lenne ezzel a kerettel. En 4-4-2t (tamadasban 4-3-1-2 Isco behuzodasaval) raknék fel. Bale helyen Lucas, elol Benzema es CR.
Mi az, hogy nem sok értelme lenne? Rohadt nagy lehetőség van benne és eléggé alkalmas is hozzá a keret.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 13:53

Tádám írta:Mondjuk kísérletezni sem ezen a meccsen kéne ilyen 3 védővel, mert akkor beleszaladhatunk a késbe..
Nem is lesz sztm, ugyan úgy állunk majd föl mint az atma ellen. Csak Bale helyett lesz LV. Zidane nem az a fajta ember aki megbolygat egy működő rendszert.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 28., hétfő 13:36

A 3-5-2 felallasnak nem sok értelme lenne ezzel a kerettel. En 4-4-2t (tamadasban 4-3-1-2 Isco behuzodasaval) raknék fel. Bale helyen Lucas, elol Benzema es CR.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 28., hétfő 13:20

Mondjuk kísérletezni sem ezen a meccsen kéne ilyen 3 védővel, mert akkor beleszaladhatunk a késbe..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 28., hétfő 13:15

ziro4vr írta:Asensio miért jobb opció, mint Benzema? Ráadásul a francia mindig a legjobb a katalánok ellen, ő és Marcelo az, aki mindig a megfelelő mentális állapotban lép ellenük pályára.

Én akkor is meghúznám a 3 védős rendszert, nem írom le miért, taktikailag túl éretlenek vagytok ehhez. :mrgreen: :mrgreen:

De ha realista akarok lenni, akkor ZZ szerintem Casemirot fel fogja tenni Isco helyett, elöl meg Lucas és a BC.
Számomra Isco jobb opció jelenleg, mint Benzema. Asensio Bale helyén játszana, nem Benzema helyén. Így, ha azt látom, hogy átszaladnak, a kp-n, akkor jöhet Casemiro Asensio, Isco, vagy Lucas helyére, ha meg azt látom, hogy kevés a támadó potenciál, akkor jöhet Karim az előző 3-as valamelyikének a helyére. Ezeket a meccs képe határozná meg. Az a félő, ha CR és Karim is kezd, hogy CR kiszorul a bal szélre (tipikus 433-at játszva), ahol az utóbbi időben nem megy neki a játék, így 30 perc után be fog menni a 16-os közepére, ahol egymás sarkát fogják taposni Karimmal. Láttuk ezt már sokszor az utóbbi időben. Ha viszont 2 csatáros játék lenne (CR, Karim), akkor az egyikőjüknek (Karim) visszább kellene lépnie és összekötni a kp-t a támadó harmaddal, de mostanság ez nem megy neki túl jól. Így marad nálam erre a posztra Isco.
A 3védőset pedig el tudnám képzelni valahogy így:
-----Varane------------Ramos
-------------Casemiro
Carvajal-Modric-Kovacic-Marcelo
----------------Isco
-----------Benzema-CR
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2016. november 28., hétfő 12:56

Tádám írta: Én NAchót betosznám balbekknek, és Marcelót feltolnám Asensio helyére.
Az ötlet nem rossz, egy próbát megérne, lehet jobban működne mint Asensioval.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 28., hétfő 12:22

ziro4vr írta: De ha realista akarok lenni,
Mindenki az akar lenni, de csak egy igazi van :coffee:

Amúgy, imádom ezt a nagy antiKarimizmust :lol: mondjuk esélyes, hogy az elmúlt x év jó Barca elleni teljesítmény után most Flopezma lesz, de szólok előre, hogy csúnya takarítást fogok végezni a meccs után, ha nyerünk, ha veszítünk, ha döntetlen lesz, legyen szó akármelyik játékosról.

Ne felejtsétek, hogy pár hónapja még szinte mindenki császár volt a 11. miatt, illetve mindenki happy a 6 pont miatt most meg néha olyan szintet súroltok, hogy ég a pofám egy-egy hozzászólás miatt.
Egy Barca elleni vereség, pláne idegenben, meg mindig benne van, úgyhogy ha kérhetem, csak ésszel fórumozzatok, minden másra ott az nso.

Felőlem eltemethetitek a csapatot, meg lemondhattok decemberben a címekről is, ha úgy alakul a meccs, de egy szintet tartsatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. november 28., hétfő 12:19

Kár hogy kiesett Bale, nagyon kellett volna és szerintem úgy azért bőven esélyesebbként mehettünk volna. Így én a Carlo féle 4-4-2-t tolnám fel, amivel megvertük őket itthon 3-1-re, meg iskoláztuk egész európát 2-3hónapon át. Annyi különbséggel persze, hogy Kroos helyén Kova, James helyén meg Lucas és csókolom:
------1------
-2--3--4--12
17-19-16-22
-----9-7-----

Tamadásban ez persze gyorsan át tud menni 4-3-3-ba, ha Isco lép fel harmadiknak, ha Lucas. Fontos lesz hogy azért Benzema meg Ronaldo is visszazárjon, legalább a középen forgolódó Busquets-ig, mert akkor Kovacicnak meg Modricnak se kell ott fent pressingelnie, tudják zárni a réseket, meg törődni Messivel.
Asensiot nem raknám a kezdőbe semmiképp, meg Caset se. Egyik azért mellőzve volt mostanában, nem hiszem, hogy egy Barca ellen kéne kezdetni. A másik meg sérült volt. Bár gondolom mindketten kezdenek amúgy a kupában, de az a meccs azért bőven nem elég felpörögni egy Classicora. Lucassal pedig bármennyire nem vagyok megelégedve mostanában (a hajtást és a küzdelmet leszámítva), kell a sebesség arra az oldalra Jordi Alba és Neymar ellen. A másik oldalon Sergi Robertot ha nem rakja zsebre Isco vagy Ronaldo vagy bárki, akkor el is bújhatunk, mert a gyereket tegnap is szarrá forgatták a Sociedados srácok. Na Hala :salute:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 12:19

Leonesa ellen pedig:

--------------Casilla
Danilo--Nacho--Lienhart--Tejero
---------Enzo-----Casemiro
Asensio----Ödegaard-----James
--------------Mariano

Padon csak ifik.

:mrgreen:
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 28., hétfő 12:14

Ha a realitást nézzük, akkor pont nem fogja kezdetni Casemirot, mert tudja, hogy most tért vissza. A jelenleg jól működő kp-t nem kell megbontani sztem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 12:02

Tádám írta:

Én NAchót betosznám balbekknek, és Marcelót feltolnám Asensio helyére.
Multkor en is ezt irtam le, siman mehetne Nacho Marcelo helyere, O meg egyel feljebb. Nagyon adnam.

Isco nem most fog kikerulni a kezdobol, plane hogy meccsek ota magas szinten jatszik.
Szerintem nincs kerdes a kezdo korul.
Lucas-Kovacic-Modric-Isco negyes lesz a KP-n, elol Benzema es CR. Casemiro majd a 2. felidoben beall Isco helyere, plane akkor ha kedvezoen alakul a meccs.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 28., hétfő 11:42

Hát pedig nem kellene Casemiro, a Lucas, Modric, Kova, Isco négyessel megszállnánk a kp-t, fentről Benzema segítene vissza hogy ne tudjanak nagy hátra felé sem passzolni, még eggyel feljebb Ronaldo zavarna és náluk megállt a tudomány. Ezek azok az emberek akikkel a kp-n elég meló is lenne, és technikailag is képesek lennénk az ellenfél fölé kerekedni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 28., hétfő 11:36

Asensio miért jobb opció, mint Benzema? Ráadásul a francia mindig a legjobb a katalánok ellen, ő és Marcelo az, aki mindig a megfelelő mentális állapotban lép ellenük pályára.

Én akkor is meghúznám a 3 védős rendszert, nem írom le miért, taktikailag túl éretlenek vagytok ehhez. :mrgreen: :mrgreen:

De ha realista akarok lenni, akkor ZZ szerintem Casemirot fel fogja tenni Isco helyett, elöl meg Lucas és a BC.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 28., hétfő 11:18

Benzemat vétek kivenni egy ilyen meccsen. Évek óta szinte csak ő az egyetlen veszélyes ember ellenük.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 28., hétfő 11:14

donor írta:
JackeL írta:-----------------Navas
Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
Lucas----Kovacic---Modric---Asensio
-----------------Isco
---------------Ronaldo

Szerintem valami ilyen felállás se lenne rossz a barca ellen, Ronaldo és Isco jó formában van, Benzema ha most hétközben nem mutat valamit én nem játszatnám és így elég stabil lenne a kp is, egy próbát megérne.
Ha a játékosok formáját és az ellenfelet nézem, akkor eddig ez a legszimpatikusabb kezdő 11.

Én NAchót betosznám balbekknek, és Marcelót feltolnám Asensio helyére.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 28., hétfő 10:06

JackeL írta:-----------------Navas
-----------------Isco
---------------Ronaldo

Szerintem valami ilyen felállás se lenne rossz a barca ellen, Ronaldo és Isco jó formában van, Benzema ha most hétközben nem mutat valamit én nem játszatnám és így elég stabil lenne a kp is, egy próbát megérne.
Ha a játékosok formáját és az ellenfelet nézem, akkor eddig ez a legszimpatikusabb kezdő 11.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

JackeL
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: JackeL » 2016. november 28., hétfő 9:45

-----------------Navas
-----------------Isco
---------------Ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. november 28., hétfő 9:38

Kerlon írta:Abba a City védelemben mondjuk Nacho kis király lenne.
Konkrétan a Bayernére gondoltam. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 28., hétfő 7:57

Le kell tolni a pályáról Messit és ez bizony Kovacic feladata lesz, a linkre kattintva megnézhetitek, milyen eszközzel. :-@ :-@

-----------------Navas
------Kovacic---Isco---Modric
Lucas---------Benzema------Ronaldo

Labda nelkul 4-4-2, labdat birtokolva 4-3-3.

Vissza: