Most a Santos korábbi edzője azt mondta, ha súlyt/izmot akarnak Neymarra pakolni, akkor egyrészt elveszik a legnagyobb fegyverét, a robbanékonyságát, valamint jelentősen megnő az esélye a térdsérülésre, mint ahogy anno R9-nek is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 9., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 9., péntek 7:21
Én úgy gondolom igen,a barcánál ezek a dolgok megbeszéltek szerint IS mentek,direkt játszottak rá kisárgázásokra,pirosra,11-esekre stb......ha nem jött a gól akkor sokkal többet dobálták magukat a veszélyes zónákban,ha valaki rájátszott már csapatostul mentek a bíróhoz mint kisgyerekek a fagyishoz............... és sírtak,hogy szankcionálja. Szinte tervszerűen....menetrendszerűen nyomás alá helyezve a bírót.több olyan ember van aki sokszor rájátszik a szitura de hogy ez szervezett lenne az baromság
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 9., péntek 4:13
Ez az amiről beszélek! Színészkedést előre megtervezni megszervezni stb. ? Kicsit nekem viccesnek tűnik. Azt aláírom a Barcában több olyan ember van aki sokszor rájátszik a szitura de hogy ez szervezett lenne az baromság. Dani Alvestől már nekem is herótom van (kap egy rúgást négyet pörög és olyan arckifejezés hogy azt hiszed sosem kel fel de legalábbis 4 helyen tört el a lába) de az ilyen fasziknak ez a vérébe van nem edzésen gyakorolják. Di Maria hasonló kaliber nálatok enyhébb kivitelben. Ezek a kamu alakítások szituációtól függnek elsősorban.R.M.C.F írta:Igaza van mr bidé úrnak,de azért annyit hozzá bátorkodom fűzni,hogy pepe és cr színészkedései nem igazán előre megtervezett,szervezett formában zajlik mint pl a barcában folyt vagy folyik(tavaly nem volt ez jelentős,vagyis nem mentek rá annyira a bíró átbaxására(lehet hogy már kicsit kiismerték és figyelnek rájuk).
Mert már álmos voltam de valóban kihagyhatatlan az ember a színész válogatottból aki ha a legnagyobb (Dani A.) vissza vonul méltón pályázhat a helyére.Toky írta:Úgy fogalmaznék, hogy tavaly benne volt. Ott ha kicsit megtámasztották (nem lökték) hátulról, már borult. Volt, hogy nem ette meg a bíró, és szarban voltunk miatta, de ez főként akkor volt rá jellemző, amikor a sérüléséből visszatért.
Idén még egyszer sem láttam Tőle (jó persze 6 meccs volt, és egy sem a Barca ellen). Meg azért azt se felejtsük el, hogy nem gyenge csomagokat szokott kapni, amiket a bíró valamiért elnéz a támadóknak (értem ezalatt, hogy a lapot érő megmozdulásokért is csak szabadrúgás jár).
Ronaldo más. Szerintem Rá nem jellemző a színészkedés (persze elő-előfordul), Ő inkább csak könnyen megadja magát (Özil is). Úgy van vele, hogy jó a szabadrúgás is neki (más kérdés, hogy nem mindig kapja meg).
![]()
Amit viszont nem értek az az, hogy di Maríát miért nem említetted, és hogy miért nem játszik még Barca mezben?
(Csak viccelek.)
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 23:15
Úgy fogalmaznék, hogy tavaly benne volt. Ott ha kicsit megtámasztották (nem lökték) hátulról, már borult. Volt, hogy nem ette meg a bíró, és szarban voltunk miatta, de ez főként akkor volt rá jellemző, amikor a sérüléséből visszatért.Mr. Bidé írta:Azért Pepe játékában is benne van a színészkedés ezt a korrektség kedvéért ne felejtsük el!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 8., csütörtök 21:02
Persze mert nagyon el van túlozva ez a színészkedés szöveg. A videó megosztók tele vannak olyan videókkal ahol pl. CR vagy Pepe színészkedik szimulál de ezt valahogy hajlamosak sokan nem észrevenni. A szurkolók már csak ilyenek ha az ellenfél játékosa eljátssz a nagy halált akkor az színész paraszt dögöljön meg......... Viszont ha ugyan ezt a saját játékosunk teszi az tuti rutinos nagy zsivány dörzsölt róka...........stb.mocsok írta:gondolom azért nem tette hozzá, mert nem erről volt szó.
persze ezért jó, hogy olvassák barcások is a fórumot, mert így egyből odatudnak szúrni valamit.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:28
gondolom azért nem tette hozzá, mert nem erről volt szó.Mr. Bidé írta:Azért Pepe játékában is benne van a színészkedés ezt a korrektség kedvéért ne felejtsük el!
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:17
Azért Pepe játékában is benne van a színészkedés ezt a korrektség kedvéért ne felejtsük el!morientes írta:Plàne ha valamelyik színművész még rá is játszik...
Pepe játékában benne van a temperamentum,amit a bírók hajlamosak túlértékelni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:07
Ez igaz,de ha a classicon játszik az ősszel,akkor benne lehet egy "eldurran a fejem" momentum.Plàne ha valamelyik színművész még rá is játszik...Már egy jó ideje nem szórták ki pedig volt elég paprikás meccs. Szerintem Mourinho távozásával még nyugisabb lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:45
Már egy jó ideje nem szórták ki pedig volt elég paprikás meccs. Szerintem Mourinho távozásával még nyugisabb lesz.morientes írta:Ha felgyógyul(márpedig fel fog)akkor sztm nem lesz neki gondja.Pepe sztm nagyon jó védő,csak az a baj,hogy a bírók nagyon rá vannak állva,benne van hogy kiszórják egy paprikásabb meccsen...Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak.és akkor jön a "kis" francia...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:31
Ha felgyógyul(márpedig fel fog)akkor sztm nem lesz neki gondja.Pepe sztm nagyon jó védő,csak az a baj,hogy a bírók nagyon rá vannak állva,benne van hogy kiszórják egy paprikásabb meccsen...Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:47
Nem baj. Főleg ennek a 3-asnak kell a legjobban a versenyhelyzet.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:24
Persze, ez nyilvánvaló, én csak úgy általánosságban mérlegeltem a dolgokat, az egész szezonra vonatkozóan.Realista24 írta:Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:09
Ne nagyon legyen kétséged afelől, hogy (szerintem) az első öt fordulóban Varane a padon lesz. Tegnap edzett talán először normálisan, Pepe jó formában van a jelek szerint. Küzdelmes éve lesz Varanenak., ráadásul úgy, hogy Pepe oda se fér a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:03
Ennél jobb hír nem is kellRealista24 írta:And Barça's new centre back is... Carles Puyol!
A Marca azt írja, hogy Martino elégedett a kerettel és úgy gondolja, hogy elég ahhoz, hogy minden fronton ütősek legyenek.
Ezt már szeretem.
Piqué-Puyol duó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:53
Igen.Arra gondolsz, hogy miért noname csapatokkal játszunk felkészülési meccseket?
Ezt tudomNyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.
Pár évvel ezelőtt mi is ezt csináltuk a Galaktikusok korszakban
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:49
Nyílván onnan kapták a legtöbb pénzt.Realista24 írta:Mi az az elcseszett előszezon a Barcánál?
A kérdés komoly.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem