Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Iniesta sem lehet csucsformaban 6 het kihagyas utan.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kovacicnak is meg kell oldja. Egyedül neki van meg a dinamikája hozzá. Modricnak is talán, de őt meg hülyeség lenne kivenni a játékból. Remélhetőleg a Kova-Ramos duó megoldja és akkor Marcelo is bőven tudna előre fele segíteni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az biztos hogy Messit nagyon szoros es kemeny emberfogassal kell követni. Ez Kovacic/Casemiro feladata lesz. Iniesta remélhetőleg meg nem tér vissza...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- flori
Viszont Case totál nincs játékban, egy darabos emberrel meg aztán vége a dalnak. Alapvetően Kovacic kiharcolta azt, hogy Casemiro játékát átvegye, talán rosszabb a védekezése, de előre meg zseni. Be kell vállalni a kockázatot, Isco meg megérdemli a bizalmat, megharcolt érte. Ha meg bármi van, akkor jöhet Casemiro.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a bajom, ha nincs Casemiro, akkor Messi gond nélkül át fogja vinni a lasztit a kp-n, és abból lesz a baj. Ramos kilép, és abban ott a piros, ott a gól, ott a tizi stb...Bár így is kérdés, hogy Casemiro visszatérve milyen teljesítményt tud nyújtani. De én ezt látom kulcskérdésnek.
Nem illik.
Casemirot nem tenném fel, összeállt ez a KP most, nem kéne szétszedni.
Bale helyett Lucas Vazquez és kész, aztán, hogy ezt milyen felállással, taktikával stb azt majd Zidanék megoldják.
Bale helyett Lucas Vazquez és kész, aztán, hogy ezt milyen felállással, taktikával stb azt majd Zidanék megoldják.
- M1Ö
Fel kell tenni mellé a 2 horvátot meg Lucast. Kovacicot rá állítani Messire, Lucas segítsen ki a szélen és akkor Modric meg Isco villoghat. K.pályán úgy néz ki, hogy jobbak vagyunk. Ezt ki kell használni és behúzni a meccset.flori írta:mert azért Isco hiába van csúcsformában, simán benne van a betli a játékában
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
Nagyon kiváncsi vagyok mit húz Zidane, mert azért Isco hiába van csúcsformában, simán benne van a betli a játékában, Casemiro meg totál bizonytalan ennyi idő után mit mutat.
Jövő héten kulcsmeccs, ezeket kell megnyerni.
Jövő héten kulcsmeccs, ezeket kell megnyerni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Úgy sem tudod meggyőzni az fb huszárokat. Azzal kínzom magam hogy néha megpróbálom de olyan mint ha lóval imádkoznékM1Ö írta:Hál Istennek nem itt, de úgy nagy általánosságban ez a jellemző. Nagyon el lett adva a srác, na...sebydani írta: Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconálsokan nem látják reálisan.

Ezt pont tőled?nem jell mindenkinek mindent magára vennie![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Asensiot nem vennem ideKerlon írta:Nem kell mindenkinek mindent magára vennie.
Amúgy nálam már ez a sor alakult ki:
Kroos, Modric, Kovacic, Isco, Casemiro, Asensio, James.
Szerencsére a fiatal spanyolnak előre is juthat szerep Lucassal megharcolva érte. Az az első 5-ös meg brutálisan jó és remekül variálható is.
- M1Ö
Hál Istennek nem itt, de úgy nagy általánosságban ez a jellemző. Nagyon el lett adva a srác, na...sebydani írta: Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconál

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hol? A fórumon? Szerintem meg pont nem. Nálam van csak így meg pheconálM1Ö írta:Csak 10ből 8 embernél James > Isco van... Capisce?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nem kell mindenkinek mindent magára vennie. 
Szerencsére a fiatal spanyolnak előre is juthat szerep Lucassal megharcolva érte. Az az első 5-ös meg brutálisan jó és remekül variálható is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
Akkor te nem érted, amit én írtamKerlon írta:Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.

- morientes
Most ez a többesszám hogy?Kerlon írta:Néha úgy érzem, hogy fel sem akarjátok fogni miről ír a másik. Én konkrétan csak azt írtam, hogy nálam az utolsó a sorban jelenleg. Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.

Csak egy ember vitázik veled, én pl adom meg úgy gondolom ahogy te

Vagy ha úgy érted hogy mindenki hülye, akkor nem szótam

LEGIO PATRIA NOSTRA

Néha úgy érzem, hogy fel sem akarjátok fogni miről ír a másik. Én konkrétan csak azt írtam, hogy nálam az utolsó a sorban jelenleg. Iscot meg le "csak dribli királyozni" enyhén túlzás, de látom róla meg csak ennyi marad meg nektek még, ha rendre jól is játszik. Olyanokat észre sem vesztek, hogy mennyivel jobban érzi a helyezkedést, a csapat játékát. A legtöbb embernek itt a fociból annyi van meg, hogy gól és gólpassz. Én se vagyok egy szakértő, de azért eljutok odáig, hogy nem csak ennyiről szól valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Miatta aztán tényleg hülye lenne, túl vagyunk már a hatvanas éveken mikor lehetett körülményeskedni...Hülye lenne eldobni egy működő felállást, taktikát kidobni csak James miatt.
Egy komolyabb csapat ellen nulla, levették úgy a brazilok mint az argentinok... a vezért...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
Nem érint olyan mélyen, de zavar, ha valaki túl tolja a dolgokat. Nem tudok csak egy legyintéssel elmenni mellette.Realista24 írta:Kit érdekel hogy mit mondanak?

Itt a fórumon senki nem beszél róla, de tele van a világháló azzal, hogy "kérlek Özil, gyere vissza"... Én elfogult vagyok vele, de, hogy rohadtu nem hiányzik, az tuti. Főleg ebben a rendszerben. Na mindegy, nem komoly dolgok ezek, de a fejem teszem rá, hogy James-szel is ugyanez lesz. Ami egyébként nem baj, menjen csak el bárhová és teljesedjen ki.ericco írta:Az Öziles témát meddig is tolták? Két hónapig? Aztán elővette az igazi arcát, és egy jó meccsére azóta is jut legalább három, amin szinte semmit nem csinál.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az Öziles témát meddig is tolták? Két hónapig? Aztán elővette az igazi arcát, és egy jó meccsére azóta is jut legalább három, amin szinte semmit nem csinál.M1Ö írta:És akkor jövőre hallgathatnánk az "Öziles témát". Hogy mi a francért adtuk el, hát villog az új csapatában.
Merci Zizou!
Jó azért sírtunk itt, hogy túl sokan leszünk KPn, azt most lehet örülni, hogy ennyien vagyunk.
Azért James nem egy kezdő kétballábas szerencsétlen valaki, ha már itt maradt örüljünk, hogy van egy ilyen cserénk jelenleg, mert azt nekem senki nem mondja, hogy azt a szintet se üti meg.
Pénzügyi része meg legyen Perez gondja.
Azért James nem egy kezdő kétballábas szerencsétlen valaki, ha már itt maradt örüljünk, hogy van egy ilyen cserénk jelenleg, mert azt nekem senki nem mondja, hogy azt a szintet se üti meg.
Pénzügyi része meg legyen Perez gondja.