Realista24 írta:Na, közeledik a karácsony.
Jöhetne pár gondolatébresztő, mert ötlethiányban szenvedek. A klasszikus, vörösboros marhapöri, lazac mellé akarok még két dolgot, de egyelőre nem jön az ihlet.
Az egyikre valami szárnyas+gyümölcs kombóra gondoltam, a másikat passzolom, az lehet valami vega cucc is akár. Anno a két sajtos spenótos mártással töltött palacsinta nagyot szólt.
Ja meg valami leves is jöhet.
Tudom ajánlani a nyúlászlét.

Isteni. Olyan mint a halászlé csak nyúlból.

Aztán amikor kész majdnem a leves, kivesszük a húst a léből, tepsibe be, meg mellé fokhagyma, paprika paradicsom meg velesült krumpli. Ha ettél még finomat...
Szárnyasnak meg nekem bejött a citromos csirke... vagy mi a neve.

Mutterom megsüti a húst, mellé meg csinál szószt. Kell bele asszem szalonna, tejföl, meg fűszerek és... citrom.

Valahogy így van a szósz receptje, én is kerestem de nem találtam sose.
Desszertnek meg keksz krémest: egy réteg keksz (a négyszögletes), egy réteg puding, egy réteg keksz, tetejére meg csokimáz. Általában nekem készül egy tepsivel külön.