Szerintem nem értitek mire gondoltam, de nem baj, én értem az a lényeg.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 20:45
Szerintem meg Pogba moge kellene egy olyan arc, mint Kante aki acelosabb ha egyedul marad a vedelem elott(Herrera jo csapatjatekos, de nem olyan szintu jatekos aki egy top csapatba allando kezdo). Pogbat meghagynam b-t-b-ban es ele hoznek egy golerosebb tamadot...szerintem Grizmann lesz ez, mondjuk en nem ot vinnem oda, de vele sem fognak rosszul jarni. Ket szel megvan Martiallal es egy Carasco. Na meg egy kozephatved sem lenne rossz oda.Kerlon írta:
A legnagyobb bajuk, hogy szélen gyengék. Rashford nem szélső, Lingard meg atom középszer, LV is köröket ver rá. Turan meg nem vkp, soha nem is volt, a Barca 433jában is akkor játszott jól, amikor Neymar helyén balszélen jtászott és nem a kp-n. Nekik szerintem egy Pogba-William Carvalho-Herrera középpálya elé kellene mondjuk egy Martial-Griezmann-jobbszélső
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 27., vasárnap 20:44
Egyik, másik meg hogy nem tudom itt ki hozná ki a labdát, diktálná a tempót, végezné a mélységi középpályások munkáját. Mostani kerettel sincs baj, bőven lehetne ezekkel a játékosokkal eredményeket elérni.KAG írta:Azon a Pogba-Turan belső kp-n még én is akkor szaladnék át, amikor akarnék...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 27., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 27., vasárnap 20:35
fifábú ki, ebbe semmi ráció.El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 20:27
Hat meg egy felmiliardot ra fognak kolteni az biztos.El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 27., vasárnap 20:25
Csak szerintem egyikük sem működne egy nem működő csapatban. Természetesen erősítések lennének, de ha nem áll össze a csapat, akkor cseszhetik. Pogba is sokkal jobb ennél. De míg nincs normális koncepció, addig ez lesz. Ma nem láttam csak a 2. félidőt, de semmivel nem volt jobb az United, hiába a szép statisztika. Mentek, mentek, de semmi elképzelés. Meg ahogy a csávó is mondta a stúdióban... Az már régen rossz, ha egy United, az Old Traffordon, egy kiesés ellen küzdő csapat ellen, azt húzza meg, hogy behozza Fellainit és ívelgetnek rá.El Unico írta:Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 27., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 27., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 27., vasárnap 19:51
Azért egy PL arany meg egy ligakupa leesett neki. Pedig az a keret sem volt világverő.ziro4vr írta:Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 27., vasárnap 18:54
realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:28
Lehet, de sok ilyet nem fujnak be a szezonban.realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 18:27
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 27., vasárnap 18:23
De igen. Az Arsenal megúszott egy ennél nyilvánvalóbbat is.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:22
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem