Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 20:59

Mert Mourinho pont ilyen mini világválogatottal ért el nagy sikert..ja, nem... :lol:

Szerintem nem értitek mire gondoltam, de nem baj, én értem az a lényeg. :mrgreen:
Nem illik.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 20:45

Kerlon írta:
A legnagyobb bajuk, hogy szélen gyengék. Rashford nem szélső, Lingard meg atom középszer, LV is köröket ver rá. Turan meg nem vkp, soha nem is volt, a Barca 433jában is akkor játszott jól, amikor Neymar helyén balszélen jtászott és nem a kp-n. Nekik szerintem egy Pogba-William Carvalho-Herrera középpálya elé kellene mondjuk egy Martial-Griezmann-jobbszélső
Szerintem meg Pogba moge kellene egy olyan arc, mint Kante aki acelosabb ha egyedul marad a vedelem elott(Herrera jo csapatjatekos, de nem olyan szintu jatekos aki egy top csapatba allando kezdo). Pogbat meghagynam b-t-b-ban es ele hoznek egy golerosebb tamadot...szerintem Grizmann lesz ez, mondjuk en nem ot vinnem oda, de vele sem fognak rosszul jarni. Ket szel megvan Martiallal es egy Carasco. Na meg egy kozephatved sem lenne rossz oda.
Na megint meglehet nyitni a penzcsapot.
Szerk: Aubat kifelejtettem. Grizes es o alap lesz, a MU jovonyari celpontjai kozott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 27., vasárnap 20:44

KAG írta:Azon a Pogba-Turan belső kp-n még én is akkor szaladnék át, amikor akarnék...
Egyik, másik meg hogy nem tudom itt ki hozná ki a labdát, diktálná a tempót, végezné a mélységi középpályások munkáját. Mostani kerettel sincs baj, bőven lehetne ezekkel a játékosokkal eredményeket elérni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 27., vasárnap 20:37

Azon a Pogba-Turan belső kp-n még én is akkor szaladnék át, amikor akarnék...
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 27., vasárnap 20:35

El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.

------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki

Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
fifábú ki, ebbe semmi ráció.

A legnagyobb bajuk, hogy szélen gyengék. Rashford nem szélső, Lingard meg atom középszer, LV is köröket ver rá. Turan meg nem vkp, soha nem is volt, a Barca 433jában is akkor játszott jól, amikor Neymar helyén balszélen jtászott és nem a kp-n. Nekik szerintem egy Pogba-William Carvalho-Herrera középpálya elé kellene mondjuk egy Martial-Griezmann-jobbszélső
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 20:27

El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.

------------De Gea
--------Turan----Pogba
------------Zlatan/Miki

Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
Hat meg egy felmiliardot ra fognak kolteni az biztos. :mrgreen:

KB. minden csapareszre ra ferne az erosites, a kerdes, h ez El Unicummal :mrgreen: lesz vagy jon Giggs, Simeone vagy mas.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 27., vasárnap 20:25

El Unico írta:Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
Csak szerintem egyikük sem működne egy nem működő csapatban. Természetesen erősítések lennének, de ha nem áll össze a csapat, akkor cseszhetik. Pogba is sokkal jobb ennél. De míg nincs normális koncepció, addig ez lesz. Ma nem láttam csak a 2. félidőt, de semmivel nem volt jobb az United, hiába a szép statisztika. Mentek, mentek, de semmi elképzelés. Meg ahogy a csávó is mondta a stúdióban... Az már régen rossz, ha egy United, az Old Traffordon, egy kiesés ellen küzdő csapat ellen, azt húzza meg, hogy behozza Fellainit és ívelgetnek rá.

Nagyon messze van ez az United még az angol elittől is, nemhogy európai szinten. Jó pár év fog kelleni nekik, míg vissza térnek. Főleg ha Mou is megbukik... Akkor mit lépnek? Úgy néz ki, a rengeteg lóvéval nem sokat érnek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 20:09

Tudtam hogy ez lesz...a leszternek is leesett tavaly...nem voltak olyan edzők abban a mezőnyben, mint conte, klopp, guardiola, akik koncepciót visznek oda. Nem volt akkora eredmény az, mint amiket korábban hozott.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 27., vasárnap 20:08

Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.

------------De Gea
--------Turan----Pogba
------------Zlatan/Miki

:goat:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 27., vasárnap 19:55

Én még azért nem írnám le őket. Féltávnál sem vagyunk.
Merci Zizou!

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 27., vasárnap 19:51

ziro4vr írta:Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
Azért egy PL arany meg egy ligakupa leesett neki. Pedig az a keret sem volt világverő.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 27., vasárnap 19:45

Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 19:24

Pogbinhonak így jövőre sem lesz BL szereplés. :lol:
Jó döntés volt. :lol:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:56

Szoval aki akarja befujja aki nem akarja az nem teszi a hasonlo szitukat.

Mas. Arra gondoltam, amikor meglattam Mikitarjant, h majd Mou behozza kozepre...nem Rooney ment kozepre, Mikit a szelre. :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 27., vasárnap 18:54

realistahuni írta:
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.

Jól gondolod, pedig sajnos egy két éve elindult a sport tv ben az a divat, hogy a nem szándékos kezezést vitatják mint szabálytalanság......no comment.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 18:52

Egyes esetekben a kezezésért nemhogy sárga lap nem jár, de le sem kell fújni. A bíró csak akkor avatkozik közbe, ha a játékos SZÁNDÉKOSAN kezezett. Ha a kézzel érintés nem tekinthető szándékosnak, megy tovább a játék. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma, hogy a kéz megy-e a labdához, vagy a labda megy-e a kézhez. Ha a játékos például oldalsó középtartásban tartja a kezét (vagy a sorfalban egymásba karolnak), és a labda nekimegy a kezéhez, akkor az szándékos kezezés, és büntetni kell. Ha egy játékos keze futás közben természetes mozgással véletlenül hozzáér az egyenetlen talajon felpattanó labdának, akkor a kéz ment a labdához, mégsem történt szándékosság, így büntetni sem szabad. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma az sem, hogy a kéz le van-e szorítva. Lehet test mellé szorított kézzel is szándékosan megjátszani a labdát, például ha a testet az odaszorított kézzel együtt mozgatjuk. Ugyanígy lehet a lendülettől elmozduló kéznek és a labdának is nem szándékos találkozása.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:28

realistahuni írta:
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.
Lehet, de sok ilyet nem fujnak be a szezonban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 18:27

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 27., vasárnap 18:23

realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
De igen. Az Arsenal megúszott egy ennél nyilvánvalóbbat is.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:22

realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.

Vissza: