Jaj Csaszi ezt most minek...Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is...... :D :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 23:07
Jaj Csaszi ezt most minek...Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is...... :D :D
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:58
Akkor én biztos kibontok egy almalevet.R.M.C.F írta:Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is......Bale érkezésével tuti a csapat:![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:27
Nekem elég is volt amikor az összefoglalóban láttam, hogy eladott egy labdát (5m-es passz...), abból meg ziccert alakítottak ki a kékek, az egy dolog hogy szerencsénk volt és kihagyták...kapor_89 írta: -Khedira esküszöm nem volt rossz amikor hátul zárta a területet és harcolt a labdáért, ezt tudja. Az már más kérdés, hogy 2 méternél messzebb nem szabad passzolnia, mert azt tuti elrontja. Egy totális nímand támadásban, de a védekezést elég jól ellátja.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:24
Bale nem érkezik,úgy hogy nagy lesz az öröm londonban is és madridom fórumán is......Bale érkezésével tuti a csapat:
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:11
-Mondjuk ki: Özilnek reszeltek. Nincs helye a csapatban, mert Isco már most kiszorította őt. Ha a posztjáról kiszorította, mehet a szélre, ahonnan egyenes út vezet a padra, mert Özil nem tud szélen játszani. Egyszerűen rossz volt nézni is. Ha Bale jön, meg van oldva, megy a padra, ha nem jön, akkor szerencséje van és a sok rossz közül kijöhet győztesként.ziro4vr írta:Nem hinném, hogy özil jól fog kijönni ebből. amúgy sem egy nagy versenyző típus___Samy___ írta: szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznek
két ekkora kaliber nem lehet egymás alternatívája, egymást fogják kényszeríteni az általuk nem szimpatizált posztra, vagy a padra
pont ezért féltem isco igazolásától, meg azért is, mert a jobb oldalt ő nem fogja megoldani
ha isco beválik egész évet nézve, tőlem mehet a német, és viheti nyugodtan a körszakállas cimbijét
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 8., csütörtök 21:08
Nem hinném, hogy özil jól fog kijönni ebből. amúgy sem egy nagy versenyző típus___Samy___ írta: szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznek
két ekkora kaliber nem lehet egymás alternatívája, egymást fogják kényszeríteni az általuk nem szimpatizált posztra, vagy a padra
pont ezért féltem isco igazolásától, meg azért is, mert a jobb oldalt ő nem fogja megoldani
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 8., csütörtök 21:00
szerintem a következő idényben pont az lesz isco meg özil között, mint tavaly benzema és higu között, már ha rotálva lesznekAncelotti mostani rendszerében középen csak a csatár helyén játszhatna, ott nem fog, mert kevés hozzá, máshol nincs helye, csak a jobb szélen. Vagy megél ott, vagy adjuk el, ilyen egyszerű.
(Illetve lehetne még Isco helyén:
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:54
Szerintem így gondolta:Galacticos írta:mivan?
Géci írta:Amùgy Özillel lehet nem lesz rossz szélen, ha nem vonalszelső lesz hanem kicsit bentebb tolódik és ad helyet mozogni Carvajalnak...
Én nem fogom a laptopomba dőlni, ha végül nem jön.Géci írta:Ezt csak azért mondom, mert Perez mai nyilatkozata nekem arra hajaz, hogy amennyiben nem engednek Bale árából akkar marad amivel nincs is semmi baj...
Attól még lehet valaki madridista, hogy látja, hogy egy játékos rosszul teljesít.wZoLee7 írta:én nem értem páran hogy mondják magukra, hogy madridisták...
Arbeloa egy félidőt játszott, nem rég kezdett el edzeni, és nem csak Ő volt gyenge. Ha Casillast vagy Özilt lehozta volna Ancelotti félidőben, akkor Rájuk is lehetne mondani. (Ettől függetlenül, szerintem Arbeloa folytatta volna ott, ahol első félidőben.)wZoLee7 írta:tegnap egyedül Arbeola volt gyenge
Ahol Ronaldo van, az mindig domináns szél lesz, mert folyamatosan kéri a labdákat. Marcelot pedig támadásban szerintem senkihez nem lehet mérni a mai szélső védők közül. Mivel mind a ketten a bal oldalon vannak, így természetes, hogy az dominánsabb. Isco is inkább bal oldalon érzi jól magát. Khedira, Arbeloa meg jobb oldalon. Ez van. (Ettől függetlenül Özil tudtommal sosem játszott a bal szélen.)wZoLee7 írta:az, hogy a támadások java része bal oldalon ment mert ott olyanok voltak akik kivétel nélkül jól támadnak...
Nem jobb szélső, dewZoLee7 írta:na most kérdem én, Özil jobb szélső? nem! ... Mou nagy marhasága őt jobb oldalon játszatni, na pont azóta vannak gyengébb meccsei,
Tavaly 10 gólja mellett volt 19 gólpassza, a sokunk szerint gyengébben teljesítő Benzemának volt 20 gól mellett 20 gólpassza. Pedig Neki elsősorban nem a gólpasszokkal kell foglalkoznia. Ja és mindezt úgy, hogy Benzema játszott 2928 percet (32 meccsen kezdő), míg Özil 3563 percet (38 meccsen kezdő).wZoLee7 írta:és lám, még így is jöbb gólpasszt ad mint Iniesta...akkor iniesta rossz játékos lenne?
Nem csak Arbeloa volt a csapatban. Második félidőben már Carvajal volt ott, az sem segített.wZoLee7 írta:amikor labdát kapott számíthatott Arbeolára? viccnek is rossz feltételezés...
A csatár helyén, amikor már a Chelsea is elfáradt, kezdtek kiengedni, a cserék megbontották mindkét csapatot. És csak ismételni tudom a korábbi 4-es pontot.wZoLee7 írta:Özil jól játszott mikor bekerült középre? igen!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:49
mivan?Géci írta:Amùgy Carvajallal lehet nem lesz rossz szélen, ha nem vonalszelső lesz hanem kicsit bentebb tolódik és ad helyet mozogni Carvajalnak...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:53
szerintem is szemét José, hogy a jobboson játszatja... Komolyan nem tudom, hogy lehettek ilyen Madridisták...wZoLee7 írta:én nem értem páran hogy mondják magukra, hogy madridisták...tegnap egyedül Arbeola volt gyenge, az, hogy a támadások java része bal oldalon ment mert ott olyanok voltak akik kivétel nélkül jól támadnak...na most kérdem én, Özil jobb szélső? nem! amikor labdát kapott számíthatott Arbeolára? viccnek is rossz feltételezés...Özil jól játszott mikor bekerült középre? igen! Mou nagy marhasága őt jobb oldalon játszatni, na pont azóta vannak gyengébb meccsei, és lám, még így is jöbb gólpasszt ad mint Iniesta...akkor iniesta rossz játékos lenne?
Nem kell egyből a fél csapatot eladni minden nyáron, mert nevetséges hogy a nyarak úgy indulnak, hogy páran a fél csapatot eladnák
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:51
Nem,eddig nem látom...de leírtam,hogy ha Benzemanak jár még egy bizonyítási lehetőség,akkor Özilnek is...hogy ne legyen kettős mérce,még véletlenül sem.új edző, bizonyítani kéne neki, nem?
látod rajta?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:41
hány kihagyott özil ziccerrel kontrázzak rá?Vagy zavarja csak nincs rá elég ideje bebizonyítani.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:33
Vagy zavarja csak nincs rá elég ideje bebizonyítani.hehe írta:patot legalább nem zavarja a labdaÚgy jött ide, hogy elegem van abból, hogy aki nincs veled egy vélemény az egy vak, focihoz nem értő senki miközben Pato az istened.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:30
patot legalább nem zavarja a labdaÚgy jött ide, hogy elegem van abból, hogy aki nincs veled egy vélemény az egy vak, focihoz nem értő senki miközben Pato az istened.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:29
Többé-kevésbé adom. Annyit hozzátennék, hogy a nagy akarás megvolt minden új igazolás részéről, főleg azokéról, akik nem tutira a kezdőbe érkeztek. Ezen a tempón képes eleget futni és dolgozni Isco, de számomra nagy kérdés, hogy hosszútávon évi mondjuk 40 meccsen is képes-e ennyit robotolni, vagy a mostani teljesítménye és motivációja a kezdőbe kerülésnek szól? Ha tényleg ezt tudja hozni, akkor egyértelmű. Ha a teljesítménye visszaesik, akkor viszont nagy kérdés melyiküket kezdessük.Kozepen Iscoban tobb a legetoseg jobban ervenyesul és jobban akar.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 16:58
Úgy jött ide, hogy elegem van abból, hogy aki nincs veled egy vélemény az egy vak, focihoz nem értő senki miközben Pato az istened.hehe írta:1. ez hogy jön ide? így akarsz/tudsz visszavágni?Tudjuk, akinek van szeme, annak Pato zseniális és sérthetetlen.![]()
2. ha tisztában lennél bizonyos dolgokkal, akkor tudnád, hogy pl se pato, se kaká nem azért szar, mert nem tudnak focizni, ellentétben mondjuk egy özillel, vagy kedirával, akiket az égvilágon semmilyen sérülés nem hátráltatott soha.
.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem