Jó döntés volt.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 27., vasárnap 18:54
realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:28
Lehet, de sok ilyet nem fujnak be a szezonban.realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 18:27
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 27., vasárnap 18:23
De igen. Az Arsenal megúszott egy ennél nyilvánvalóbbat is.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 27., vasárnap 18:22
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 27., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 27., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 27., vasárnap 14:20
sztem nagyon penge védő dijk. mindenképp előrelépés lenne. bőven kezdő szint nálam.Manchester City boss Pep Guardiola is eyeing Southampton defender Virgil van Dijk as a replacement for Vincent Kompany. (Sunday Star)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 21:06
Akkor remélhetőleg csak a feszkót gerjesztik. Nem nso-n olvastam, de gyanús volt, hogy forrást nem említettek, csak annyit írtak, hogy több külföldi lap.palesz77 írta:Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 26., szombat 20:12
Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.M1Ö írta:Lehet, hogy vége. Azt írják, hogy elvileg eltört neki. Meg így ránézésre egy komolyabb szakadás is benne lehet. Kár érte...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. november 26., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 26., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 26., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 26., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. november 26., szombat 15:43
Nálam ők egy szinten vannak kb, de Gerrard szimpatikusabb volt nekem mindig is ezt nem tagadom. Lampard mellett azért bőven komplexebb csapatok voltak és kompetensebb edzők ténykedtek szerintem ezt azért hozzá kell tenni,Galacticos írta:Es lampardrol se mondanam hogy jobb lett volna o mint gerrard a poolban, de osszessegeben karrierjuket nezve en szerintem lampard inkabb letette a nevjegyet mint gerrard es megis valamivel en ugy erzem h gerrard az elismertebb. Lehet azert mert egy nagy multu csapatnal erte el azt amit, lampard pedig pont a feljovoben levo chelsea alapja volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 26., szombat 15:21
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem