Premier League
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Premier League
Azon a Pogba-Turan belső kp-n még én is akkor szaladnék át, amikor akarnék...
ZIDANE
fifábú ki, ebbe semmi ráció.El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
A legnagyobb bajuk, hogy szélen gyengék. Rashford nem szélső, Lingard meg atom középszer, LV is köröket ver rá. Turan meg nem vkp, soha nem is volt, a Barca 433jában is akkor játszott jól, amikor Neymar helyén balszélen jtászott és nem a kp-n. Nekik szerintem egy Pogba-William Carvalho-Herrera középpálya elé kellene mondjuk egy Martial-Griezmann-jobbszélső
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat meg egy felmiliardot ra fognak kolteni az biztos.El Unico írta:Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
--------Turan----Pogba
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...

KB. minden csapareszre ra ferne az erosites, a kerdes, h ez El Unicummal

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak szerintem egyikük sem működne egy nem működő csapatban. Természetesen erősítések lennének, de ha nem áll össze a csapat, akkor cseszhetik. Pogba is sokkal jobb ennél. De míg nincs normális koncepció, addig ez lesz. Ma nem láttam csak a 2. félidőt, de semmivel nem volt jobb az United, hiába a szép statisztika. Mentek, mentek, de semmi elképzelés. Meg ahogy a csávó is mondta a stúdióban... Az már régen rossz, ha egy United, az Old Traffordon, egy kiesés ellen küzdő csapat ellen, azt húzza meg, hogy behozza Fellainit és ívelgetnek rá.El Unico írta:Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
Nagyon messze van ez az United még az angol elittől is, nemhogy európai szinten. Jó pár év fog kelleni nekik, míg vissza térnek. Főleg ha Mou is megbukik... Akkor mit lépnek? Úgy néz ki, a rengeteg lóvéval nem sokat érnek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tudtam hogy ez lesz...a leszternek is leesett tavaly...nem voltak olyan edzők abban a mezőnyben, mint conte, klopp, guardiola, akik koncepciót visznek oda. Nem volt akkora eredmény az, mint amiket korábban hozott.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
------------De Gea
--------Turan----Pogba
------------Zlatan/Miki
------------De Gea
--------Turan----Pogba
------------Zlatan/Miki

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azért egy PL arany meg egy ligakupa leesett neki. Pedig az a keret sem volt világverő.ziro4vr írta:Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pogbinhonak így jövőre sem lesz BL szereplés.
Jó döntés volt.

Jó döntés volt.

- numberone1
Szoval aki akarja befujja aki nem akarja az nem teszi a hasonlo szitukat.
Mas. Arra gondoltam, amikor meglattam Mikitarjant, h majd Mou behozza kozepre...nem Rooney ment kozepre, Mikit a szelre.
Mas. Arra gondoltam, amikor meglattam Mikitarjant, h majd Mou behozza kozepre...nem Rooney ment kozepre, Mikit a szelre.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
Jól gondolod, pedig sajnos egy két éve elindult a sport tv ben az a divat, hogy a nem szándékos kezezést vitatják mint szabálytalanság......no comment.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyes esetekben a kezezésért nemhogy sárga lap nem jár, de le sem kell fújni. A bíró csak akkor avatkozik közbe, ha a játékos SZÁNDÉKOSAN kezezett. Ha a kézzel érintés nem tekinthető szándékosnak, megy tovább a játék. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma, hogy a kéz megy-e a labdához, vagy a labda megy-e a kézhez. Ha a játékos például oldalsó középtartásban tartja a kezét (vagy a sorfalban egymásba karolnak), és a labda nekimegy a kezéhez, akkor az szándékos kezezés, és büntetni kell. Ha egy játékos keze futás közben természetes mozgással véletlenül hozzáér az egyenetlen talajon felpattanó labdának, akkor a kéz ment a labdához, mégsem történt szándékosság, így büntetni sem szabad. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma az sem, hogy a kéz le van-e szorítva. Lehet test mellé szorított kézzel is szándékosan megjátszani a labdát, például ha a testet az odaszorított kézzel együtt mozgatjuk. Ugyanígy lehet a lendülettől elmozduló kéznek és a labdának is nem szándékos találkozása.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
Lehet, de sok ilyet nem fujnak be a szezonban.realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
De igen. Az Arsenal megúszott egy ennél nyilvánvalóbbat is.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Pogba s Mourinho alkotott.
A francia előadott egy Oscar-díjas esést, ami annyira élethű volt, hogy az edzője is befalta. A spori persze nem. Erre a portugál lenyomta a díszhisztit és kapott egy pirosat. Ami a 2. MU-s karrierje során.

A francia előadott egy Oscar-díjas esést, ami annyira élethű volt, hogy az edzője is befalta. A spori persze nem. Erre a portugál lenyomta a díszhisztit és kapott egy pirosat. Ami a 2. MU-s karrierje során.
#whatisyourexcuse
sztem nagyon penge védő dijk. mindenképp előrelépés lenne. bőven kezdő szint nálam.Manchester City boss Pep Guardiola is eyeing Southampton defender Virgil van Dijk as a replacement for Vincent Kompany. (Sunday Star)