Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 14:54

szerk.: nem is értem ezt miért nem tisztázták elöre a csapatértekezleten
Gyanítom hogy tisztázták, csak Hamilton "nem hallotta" :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 28., hétfő 14:15

Toto azért van kiakadva mert a Merci Rosberget akarta világbajnoknak. Egész évben látszott, hogy öt nyomják ami egy német cégnél egyébként érthetö.

Ami nem tetszett, hogy Rosberg a rádión kérte, hpgy engedjék el ök meg gondolkozás nélkül megették - konkrétan tálcán adták volna Rosbergnek.

Értem én hogy filozófia meg a csapat... de ha már mind az egyéni mind a konstruktöri cím megvan akkor miért nem dönthetik el a pályán?
Ha ez az elsö futam akkor megértem, de így...

Hamiltonnak ez a mondata mindent elmond: épp most bukom el a vb-t.

szerk.: nem is értem ezt miért nem tisztázták elöre a csapatértekezleten
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 28., hétfő 13:46

En ezt a túlzást nem értem... annyira nem volt veszélyes a szitu hogy a versenybe került volna az egész... még ha lett volna 5 kor akkor talán igen de így az utolsó 2-3 körben csak riogatott Vettel de nagy veszély nem volt.
Ha nem noszogatták volna menet közben meg lehetett volna.
De Rosbergnek mindegy lett volna, ha harmadik akkor is. Verstappen gumijaiban nem volt már benne annyi hogy keresztbe tegyen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. november 28., hétfő 13:37

https://www.youtube.com/watch?v=x3idyNy-zbI

egy kis visszatekintes. 2007, hamilton elso futama.
raikkonen - massa a ferrarinal, alonso es az ujonc hamilton a mclarennel.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. november 28., hétfő 13:27

Remy írta:
Toto Wolff szerint megoldást kell találni a Mercedes problémájára.
„Vegyesek az érzelmeim. Az egyik felem azt mondja, az, hogy ha nyilvánosan megtagadsz egy felsőbb utasítást azt jelenti, hogy saját magadat a csapat fölé helyezed - ez nagyon egyszerű. Ugyanakkor a másik felem tudja, hogy a bajnokság ezen szakaszában ez volt Lewis egyetlen esélye. Nem lehet őt okolni azért, mert nem felelt meg egy olyan helyzetben, amikor az ösztönei nem engedték megfelelni.”
„Találnunk kell egy megoldást, amit a jövőben alkalmazhatunk hasonló szituációkban, ugyanis Lewis olyat tett, amit eddig nem láttunk. Engedjék meg, hogy aludjak rá egyet és holnap talán már tudok valami okosabbat mondani” - mesélte Wolff az Autosportnak.
Amikor arról kérdezték, számíthat-e Hamilton valamilyen szankcióra a csapaton belül, Wolff azt mondta: „Ezt nem fogom nyilvánosságra hozni.”
„Két kritikus pillanat volt, amikor elveszíthettük volna a versenyt. Az egyik volt Verstappen, egyszerűen nem tudtuk, hogy hányszor fog kijönni és nagyon jó pozícióban volt. A másik Vettel, aki a verseny utolsó szakaszában 2 másodperccel gyorsabb volt. Az elmúlt három évben az első számú elvünk a futam megnyerése - és nem számít, hogy ez az első futam, vagy az utolsó. Ezért kértük Lewist, hogy növelje a tempót, és egyébként a Mercedesnél Paddy [Lowe] szava a legmagasabb utasítás, amit bárki adhat” - tette hozzá.
Wolff mit ugrál még mindig? A szezon utolsó futama volt, a vb cím sorsa dőlt el. Nehogy már bentről mondják meg, hogy mit csináljon kint a pilóta, amikor a vb címért megy.
En ezt a túlzást nem értem... annyira nem volt veszélyes a szitu hogy a versenybe került volna az egész... még ha lett volna 5 kor akkor talán igen de így az utolsó 2-3 körben csak riogatott Vettel de nagy veszély nem volt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 28., hétfő 13:11

Toto Wolff szerint megoldást kell találni a Mercedes problémájára.
„Vegyesek az érzelmeim. Az egyik felem azt mondja, az, hogy ha nyilvánosan megtagadsz egy felsőbb utasítást azt jelenti, hogy saját magadat a csapat fölé helyezed - ez nagyon egyszerű. Ugyanakkor a másik felem tudja, hogy a bajnokság ezen szakaszában ez volt Lewis egyetlen esélye. Nem lehet őt okolni azért, mert nem felelt meg egy olyan helyzetben, amikor az ösztönei nem engedték megfelelni.”
„Találnunk kell egy megoldást, amit a jövőben alkalmazhatunk hasonló szituációkban, ugyanis Lewis olyat tett, amit eddig nem láttunk. Engedjék meg, hogy aludjak rá egyet és holnap talán már tudok valami okosabbat mondani” - mesélte Wolff az Autosportnak.
Amikor arról kérdezték, számíthat-e Hamilton valamilyen szankcióra a csapaton belül, Wolff azt mondta: „Ezt nem fogom nyilvánosságra hozni.”
„Két kritikus pillanat volt, amikor elveszíthettük volna a versenyt. Az egyik volt Verstappen, egyszerűen nem tudtuk, hogy hányszor fog kijönni és nagyon jó pozícióban volt. A másik Vettel, aki a verseny utolsó szakaszában 2 másodperccel gyorsabb volt. Az elmúlt három évben az első számú elvünk a futam megnyerése - és nem számít, hogy ez az első futam, vagy az utolsó. Ezért kértük Lewist, hogy növelje a tempót, és egyébként a Mercedesnél Paddy [Lowe] szava a legmagasabb utasítás, amit bárki adhat” - tette hozzá.
Wolff mit ugrál még mindig? A szezon utolsó futama volt, a vb cím sorsa dőlt el. Nehogy már bentről mondják meg, hogy mit csináljon kint a pilóta, amikor a vb címért megy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 19:41

Egész hétvégén jobb volt Kimi, időmérőn is (megint) megverte Vettelt, a rajtot is jobban kapta el, gyorsabb is volt a verseny elején mint Vettel és megint Vettel kapta jobb taktikát...
Nem barátom. Ha a finn nem alszik be a boxutca bevezető körében, ahol a ferka kurva jól csinálta hogy késleltette Rosberget azzal hogy rögtön hozták utánna Vettelt, akkor Ricciardo elé kerül, és már is lépés előnyben van.
A taktikáról meg annyit, hogy azt a versenymérnök és a versenyző dönti el, ha akart volna cserélhetett volna gyorsabb gumira ő is, senki nem szólt volna egy szót sem.
Az a helyzet hogy ezt a versenyt Raikkönen az első pár kör után... Leszarta.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 27., vasárnap 19:17

alexoxladjackoxi írta:
BBeno írta:nem sorolok.kimi esélytelen bármire. a többi meg ne legyen.
Ameddig ilyen fantasztikusan taktikáznak vele, addig igen. Egyébként ma is Vettel előtt volt, és az időmérőkön sem véletlen verte 11-10-re a finn... Nagyon jó szezonja volt Raikkönennek, jobban, kiegyensúlyozottabban teljesített, mint Vettel. Az utolsó futamok alakulása miatt végzett Kimi Vettel mögött a tabellán, semmi másért. Nem tudom miért szólod le...
Rosbergnek meg grat, szerintem megérdemelte. Neki is voltat peches futamai,igaz kevesebb, de voltak. Összeszedett, koncentráltabb volt összességében, és jobban is akarta ezt a címet, mint Hamilton. Igazságos eredmény.
ez ma megint annyira felidegesített :vivo: :cens: Egész hétvégén jobb volt Kimi, időmérőn is (megint) megverte Vettelt, a rajtot is jobban kapta el, gyorsabb is volt a verseny elején mint Vettel és megint Vettel kapta jobb taktikát...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 18:14

A foci az nálam más ilyen szempontból.
Az a baj nálam nem, én emlékszem arra mikor ez még nem ennyire volt így.
Azt egy olyan kategóriába sorolom magamban hogy a sport változik mint pl az F-1 is negativ irányba például. Nem az egyének.
Ez teljesen igaz, mert bár az f1 mindig is a pénzről szólt, sokkalta inkább mint bármi más, de manapság ez a nagy családias hangulat ami régen tényleg meg volt, ma már csak képmutatás.
Komolyan mondom lassan egyetlen globális őszinte sport lesz, a hoki.
Vetteleshez meg igaz ezért bajnok de hidd el sok versenyző megelégedett volna a 3.helyel ès inkább nem akart volna beleugatni a világbajnoki küzdelembe.
Hát, nem tudom. Talán az a kettő a mai mezőnyben éppen ma hagyta abba. De a többiek... nem ilyenek :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 27., vasárnap 18:07

morientes írta:
Ő ilyen..
Minden versenyző ilyen, de ilyennek is kell lennie. Ezért bajnok.
Mielott valaki félreért én is ezt tettem volna a helyeben de előtte akkor lenyilatkozom hogy márpedig mindent megfogok tenni a győzelemért. Nemkell rèszleteznie hogy mit persze...de pontosan az ilyen kétszinű nyilatkozatai meg cselekedetei miatt nem kedveltem sosem Hamiltont.
Nem védem mert teljesen hidegen hagy Hamilton, de amilyen képmutató lett pl a foci az utóbbi tíz évben, az a rengeteg szimulálás, értezlenkedés, ahogy legyilkolják egymást aztán mutogatja a labdát ami közel sem volt, vagy hisztizik a dzöglet vagy bedobás miatt mikor róla ment ki, meg azok a nagy "odakoncetrálok" fejek mikor észreveszi hogy veszi a kamera, vagy amikor a kapus időhúzás gyanánt jobra bara mutogat mint egy önkéntes rendőr mint ha azon múlna a meccs... Na ez ahhoz képest lófurulya.
Kicsit off volt de csak a viszonyítás miatt...

Értem mit akarsz kihozni ès abszolút adom de nekem ez egyéni sportoknál mint pl a tenisz ezek a kepmutató dolgok sokkal jobban felhúznak. A foci az nálam más ilyen szempontból. De tènyleg jogos amit írsz.
Azt egy olyan kategóriába sorolom magamban hogy a sport változik mint pl az F-1 is negativ irányba például. Nem az egyének.

Vetteleshez meg igaz ezért bajnok de hidd el sok versenyző megelégedett volna a 3.helyel ès inkább nem akart volna beleugatni a világbajnoki küzdelembe.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 17:59

Ő ilyen..
Minden versenyző ilyen, de ilyennek is kell lennie. Ezért bajnok.
Mielott valaki félreért én is ezt tettem volna a helyeben de előtte akkor lenyilatkozom hogy márpedig mindent megfogok tenni a győzelemért. Nemkell rèszleteznie hogy mit persze...de pontosan az ilyen kétszinű nyilatkozatai meg cselekedetei miatt nem kedveltem sosem Hamiltont.
Nem védem mert teljesen hidegen hagy Hamilton, de amilyen képmutató lett pl a foci az utóbbi tíz évben, az a rengeteg szimulálás, értetlenkedés, ahogy legyilkolják egymást aztán mutogatja a labdát ami közel sem volt, vagy hisztizik a szöglet vagy bedobás miatt mikor róla ment ki, meg azok a nagy "odakoncetrálok" fejek mikor észreveszi hogy veszi a kamera,amúgy meg szarik bele az egészbe, vagy amikor a kapus időhúzás gyanánt jobbra balra mutogat mint egy önkéntes rendőr mint ha azon múlna a meccs... Na ez ahhoz képest lófurulya.
Kicsit off volt de csak a viszonyítás miatt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 27., vasárnap 17:22

morientes írta:
Sok tétje nem lett volna a számára, a végén meg ő gratulált neki egyből.
Nem megyek bele ebbe de ez nem így működik.
Ha nem fogy el az a gumi, meg is előzi. Tisztán látszott mit akar.
Mikor verseny van, nincs koma, sógor, honfitárs, akkor csak az van hogy minél előbb végezzen.
Amúgy Hamilton gratulált neki legelőször sztm.
Vettel a dobogón is elmondta hogy ugy ment a végèn hogy "Mièrt ne lenne meg mindketto?"

Ő ilyen..és szamitsuk bele hogy a Rosberg a 3.helyel is vilagbajnok lett volna szóval nem tett volna be a honfitasnak akinek amugy lathatoan örült hogy nyert.

Plusz nagy gratuláció Rosbergnek is. Nagyon komolyat tolt ma nem roppant meg a nyomás alatt sőt a bolond Verstappennel is nyomott egy jó harcot.
Teljesen megérdemelten lett világbajnok!

Hamilton nagy taktikajához annyit hogy ha valaki letolja az egesz világ elott nyilatkozatban hogy márpedig én a saját versenyemre fogok koncentralni és nem fogok ilyen feltartoztatós taktikahoz folyamodni akkor ne csinálja már meg 2 nappal kesobb a futamon.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 27., vasárnap 17:17

BBeno írta:nem sorolok.kimi esélytelen bármire. a többi meg ne legyen.
Ameddig ilyen fantasztikusan taktikáznak vele, addig igen. Egyébként ma is Vettel előtt volt, és az időmérőkön sem véletlen verte 11-10-re a finn... Nagyon jó szezonja volt Raikkönennek, jobban, kiegyensúlyozottabban teljesített, mint Vettel. Az utolsó futamok alakulása miatt végzett Kimi Vettel mögött a tabellán, semmi másért. Nem tudom miért szólod le...
Rosbergnek meg grat, szerintem megérdemelte. Neki is voltat peches futamai,igaz kevesebb, de voltak. Összeszedett, koncentráltabb volt összességében, és jobban is akarta ezt a címet, mint Hamilton. Igazságos eredmény.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. november 27., vasárnap 17:09

nem értettem a mercedes instrukcióit, már rég megvolt a konstruktőri bajnoki cím, itt már csak az egyéni vb volt a tét.
reális esély nem volt rá, hogy ezt a versenyt ne valamelyik mercis nyerje, szóval.. lewisnak pedig jár a gratuláció, nagyszerűen csinálta azt, amit lehetett.

2010-ben mikor elkezdtem szurkolni neki, nem érdekelt hogy vb lesz-e vagy sem, ezért még édesebb így ez a mai nap, tökéletesen bírta idegekkel az utolsó köröket, illetve a max elleni előzést is odatette, ahogy kell.. remélem jövőre felszabadultan, önbizalomtól duzzadva megcélozza a másodikat :)

sportszakmai szempontból ez az év nem alakulhatott volna jobban: real bl-t nyert, ronaldo eb győztes a portugálokkal, cavs nba bajnok, most pedig rosberg is vb :mrgreen:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 27., vasárnap 16:56

Nem megyek bele ebbe de ez nem így működik.
Ha nem fogy el az a gumi, meg is előzi. Tisztán látszott mit akar.
Mikor verseny van, nincs koma, sógor, honfitárs, akkor csak az van hogy minél előbb végezzen.
Amúgy Hamilton gratulált neki legelőször sztm.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. november 27., vasárnap 16:37

Rosbergnek szurkoltam kettejük közül, megerdemli a világbajnoki címet. El kell ismerni, zseniális volt Hamilton ma, nem tudom hányan lennének képesek így kontrollálni a versenyt a mezőnyből.

Jó lenne ha jövőre legalább egy konstruktőr feljonne a Mercik szintjére, hogy ne legyen ekkora szakadék a világbajnok es a tobbi csapat között.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 27., vasárnap 16:28

morientes írta:
Kerlon írta:Én is ezen gondolkoztam, hogy Vettel csak nem baszik ki a honfitársával.
Ha lett volna esély, bár mikor. Ezért versenyző. Mondhatni ilyenkor eszébe sem jut hogy ő is német.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 27., vasárnap 16:24

2016 világbajnoka Nico Rosberg! :salute: :zoldsalas: :lilasalas: :iszunk: :taps: :cheers:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 27., vasárnap 16:10

Palik mint jo kommentator? Ne vicceljetek mar.
Uvoltozott az oke, de hogy vicces lett volna? Bar tudom ha nem ertem akk nekem nincs humorom, deneha amikor valoban vicces volt arra is ranyomta nalam a belyeget h elotte masfel oraig oriasi hulyesegeket mondott, es annyi koze volt a forma1hez mint barkinek kb akit ramdon behivnak az utcarol.
Abba mar bele se megyek hogy a magyar se volt az erossegu es neha akkora idiotasagokat mondotth hallhatni is kinos volt.

De aztan lehet velem van a baj, de eleg sok embert ismerek akiknek a haja egnek allt amikor elkezdte a boszmesegeit uvolteni.

Egyetlen pozitivum, hogy a bale-bartra videok ala be lehetett vagni. Na az vicces volt. :lol:

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2016. november 27., vasárnap 16:05

de most..... tudom hogy fogyatékos vagyok, de a VB címhez nem jár egy kupa?? meg valami külön elismerés? vagy valami? nem szokott egyáltalán ilyen lenni? ennyire el lennék tájolva? :lol: :lol: :lol:

Vissza: