de kíváncsi lennék rá, hogy mit mondott nekidannen írta:http://www.youtube.com/watch?v=R4IwD1odmLghala_madrid írta:valaki tudna dobni egy linket arról amikor CR hez beszaladt az a srác. köszi

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 8., csütörtök 21:16
de kíváncsi lennék rá, hogy mit mondott nekidannen írta:http://www.youtube.com/watch?v=R4IwD1odmLghala_madrid írta:valaki tudna dobni egy linket arról amikor CR hez beszaladt az a srác. köszi
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 20:22
Szerintem sem lesz belőle semmi. De akkor ilyen alapon miért nem vizsgálják a ManU-t vagy az Arsenalt? A többiről nem tudok, de a ManU pont annyira csak sportegyesület mint mi.ikarus93 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/08/08/lab_spanyol_eu8
Ezt olvastátok? Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 8., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:53
Miért keltett volna csalódást? A bajnokságot magabiztosan húzták be, a bl-ben pedig az elmúlt 20 év legjobb Bayern-je ellen estek ki. Ne legyen senkinek se kétsége afelől, hogy a tavalyi bajor csapat ellen mi is lefőttünk volna szépen, mint a kávé (még az egy szinttel alacsonyabban lévő Dortmunddal sem bírtunk).morientes írta:Simán levágtam,mire gondolsz,a juvet csak a középpályájuk miatt tettem ide,de hozzá is tettem,hogy azért,amennyire sokan bevoltak szKis rávilágítás: nem a keretek minőségéről volt szó, hanem inkább a presztízsről, amiben kétségkívül ez a 4 csapat jóval a többi felett áll. Lehet, hogy a MU játék színvonalban persze 13/14-ben gyengébb lesz, de ők azért mindig ott vannak a toppon. Új gazdagék meg majd 5-10 év múlva lehetnek ott a toppon normális eredmények mellett.va tőlük az elmult szezonba,igen csak csalódást keltő volt az a garnitúra...
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:46
Meglepne, ha bármi is lenne ebbőlikarus93 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/08/08/lab_spanyol_eu8
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:22
Simán levágtam,mire gondolsz,a juvet csak a középpályájuk miatt tettem ide,de hozzá is tettem,hogy azért,amennyire sokan bevoltak szKis rávilágítás: nem a keretek minőségéről volt szó, hanem inkább a presztízsről, amiben kétségkívül ez a 4 csapat jóval a többi felett áll. Lehet, hogy a MU játék színvonalban persze 13/14-ben gyengébb lesz, de ők azért mindig ott vannak a toppon. Új gazdagék meg majd 5-10 év múlva lehetnek ott a toppon normális eredmények mellett.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:40
Hat a mai meccsbol nem éppen ez jott le ... épp hogy nem csak CR-re voltak kijátszva a támadások ... nem volt annyira kiismerheto a jatek, pont ezért volt ekkora tere, mert nem csak rá kellett figyelnie az ellenfélnek. Szerintem elol nagyon kotetlen posztok lesznek ... CR feltunt a jobboson, kozeppet, a baloson is, ozil is, és benzema is mindenhol volt ... szoval ha jon Bale, ugyanez lesz ... persze CR mindig egy kis plussz lesz, ha rá lesz kijátszva ha nem ... es igy meg jobb is, hogy nem, mivel nemcsak ra kell majd osszpontositani az ellenfél jatekosainak ... lásd a második goljánál ... Isco kilép a szélre, beíveli, CR meg a semmibol megjelenik, amire senki se szamitott, es gol ...morientes írta: Kérdés hogy itt tud e alájátszani Ronaldonak,mert itt meg minden támadás szinte rá van kijátszva.Ezért a horribilis összegért musz lesz neki,de arra nagyon kiváncsi vagyok,hogy a kombinativ játékban mennyire lesz otthon.A bombái rendben vannak,de ennyi pénzért,ha nem tudja felvenni majd a ritmust,az kevés lesz...Már ha jön.Mert lassan ez az ügy,komplikáltabb lesz,mint Edward Snowden ügye...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:33
Mivel brit lapokra alapoznak így kicsit sántít... Gondolom megunták, hogy mindíg benyùljuk a PL legjobbját... Irigység az egész szerintem, mert addig ameddig rendesen törleszt a klubb nem köthetnek belénk...ikarus93 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/08/08/lab_spanyol_eu8
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 8., csütörtök 17:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 16:10
Realista24 írta:Még jó, hogy Kerlon nem arról írt, amiről beszéltek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:17
én még a Man. City-t is ide raknám. Végre van egy normális edzőjük és jó játékosokkal erősítettek.morientes írta:Talán még idetenném a juventust is,igaz félve,mert a múlt szezonban azért többet vártam tőlük....manu nagyon nem szerintem. a keretük nem nagy szám ráadásul lehet rooney elmegy.. ez a chelsea bomba lesz mouval veszélyesek lesznek bárkire e nem sorolnám őket sem ide. 3 csapat van barcelona, bayern és mi, nem sorrendben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:04
Talán még idetenném a juventust is,igaz félve,mert a múlt szezonban azért többet vártam tőlük....manu nagyon nem szerintem. a keretük nem nagy szám ráadásul lehet rooney elmegy.. ez a chelsea bomba lesz mouval veszélyesek lesznek bárkire e nem sorolnám őket sem ide. 3 csapat van barcelona, bayern és mi, nem sorrendben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:54
jól beszélsz.Kerlon írta:Van egy olyan érzésem, hogy az ilyet állító ember(ek) a focit kb. csak fél éve látják és nem látnak tovább, mint a mai Barca drukkerek és egyebek.
manu nagyon nem szerintem. a keretük nem nagy szám ráadásul lehet rooney elmegy.. ez a chelsea bomba lesz mouval veszélyesek lesznek bárkire e nem sorolnám őket sem ide. 3 csapat van barcelona, bayern és mi, nem sorrendben.Kerlon írta:Barca, ManU és a Bayern.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:19
Igen,de amit meg én láttam,az az,hogy a baloldaltól a pálya közepéig terjedt jobbára a mandátuma,valamint minden támadás rá volt kijátszva.Hatalmas tévedés. Bale nagy teljesítményt akkor tudott nyújtani, amikor AVB balszélső poszt helyett kötetlen szerepkörbe rakta át. Aki nézett Tottenham meccset idén tavasszal az láthatta, hogy a pálya bármelyik részén tud játszani
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:05
Hatalmas tévedés. Bale nagy teljesítményt akkor tudott nyújtani, amikor AVB balszélső poszt helyett kötetlen szerepkörbe rakta át. Aki nézett Tottenham meccset idén tavasszal az láthatta, hogy a pálya bármelyik részén tud játszaniMythos90 írta:Másfelől meg mindenki a jobboldalt emlegeti itt. Az igaz, hogy Bale sok poszton bevethető, de igazán nagy teljesítményt a bal szélen (CR) vagy középen (Özil/Isco) tudott eddig produkálni.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem