Nem,eddig nem látom...de leírtam,hogy ha Benzemanak jár még egy bizonyítási lehetőség,akkor Özilnek is...hogy ne legyen kettős mérce,még véletlenül sem.új edző, bizonyítani kéne neki, nem?
látod rajta?
Engem még az sem zavar túlzottan,hogy 1 lábas,mert Puskás is az volt,attól még lehet valaki muchospiller,ahogy Czibor Zoli bácsi nyilatkozta róla(nem voltak oda egymásért,de segítették egymást,ahol tudták)hogy Öcsi bácsinak megvolt a maga kis kertecskéje,de amit ő tudott,azt szinte senki,és ma már ugyan változott a foci,de asszem ha valakiben van akarat,annak nem számít hogy csak egylábbal nyomja a jogat...
Én mindig problémáztam Özil hozzáállásával kapcsolatban,de a kedvelői leoltottak,hogy azért tünik flopnak,merthogy a kp-t kivonják a játékból....
Rendben van.Most,úgylátszik,más lesz/lehet a trend,de őszintén szólva,ha Isco beváltja a hozzáfűzött reményeket,ha azt tudja nyújtani,amit tegnap,akkor Özilnek bizony el kell gondolkodnia,hogyan tovább...mert sajnos,az elmúlt évek tapasztalatai alapján,én nem érzem,hogy tudna harcolni a helyért a kezdőbe,meg azt se,hogy tűrné a padot...Ha meg jönne Bale,akkor a jobbszél sem lenne neki kiadó,mert egy közel 100 millios játékost játszatni kell...
De ennek ellenére én tartom,amit jópárszor leírtam már,bizonyítsa be,hogy helye van ebben a Real Madridban...