Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Első évadot darálva néztem, tetszett, a másodikot is így tervezem megnézni.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Lucifert nézi valaki?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A lényeg, hogy az utolsó rész eldönti a hbo v reddit harcot. Remélem kicsinolan meglep.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos hogy lesznek, kérdés, azokat már kitaláltuk-e.Berti írta:Az utolsó Westworld rész 90 perces lesz és a stáb egyik tagja szerint lesznek benne wow fordulatok. A Logant alakitő színész meg arra kért mindenkit, hogy ne agyaljon a rész alatt sokat, csak sodródjon az eseményekkel. -ez mondjuk nehéz lesz
Ja, a kilencest nem láttam még, ne szpojlerezzetek.

Nem illik.
Az utolsó Westworld rész 90 perces lesz és a stáb egyik tagja szerint lesznek benne wow fordulatok. A Logant alakitő színész meg arra kért mindenkit, hogy ne agyaljon a rész alatt sokat, csak sodródjon az eseményekkel. -ez mondjuk nehéz lesz

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Westworld 1x9
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látva a részt, egyre biztosabb vagyok benne, hogy MiB = William (ugyanaz a késük, illetve William most kezd megváltozni a játékon belül), viszont az is gyanús nekem, hogy az a cég, amelyiknek a MiB az igazgatója, ahogy mondta is Teddynek meg a csajnak, az nem más, mint a Delos. Nem véletlenül ismerte keresztnévről a kis barna csajszit, amiután levágta a nyakáról a kötelet. Alig várom az évadzárást, nagyon komplex ez a sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látva a részt, egyre biztosabb vagyok benne, hogy MiB = William (ugyanaz a késük, illetve William most kezd megváltozni a játékon belül), viszont az is gyanús nekem, hogy az a cég, amelyiknek a MiB az igazgatója, ahogy mondta is Teddynek meg a csajnak, az nem más, mint a Delos. Nem véletlenül ismerte keresztnévről a kis barna csajszit, amiután levágta a nyakáról a kötelet. Alig várom az évadzárást, nagyon komplex ez a sorozat.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mivel ez egy anagramma, ez a teória elég valószinű egy idejeziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bernard Lowe=Arnold Weber

Merci Zizou!
Westworld
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arnold teória igaz lett. Több mint valószínű, hogy a többi is.
Idősíkelmélet bizonyíték
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arnold teória igaz lett. Több mint valószínű, hogy a többi is.
Idősíkelmélet bizonyíték
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Westworld
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bernard Lowe=Arnold Weber
MIB=Will
Dolores=Wyatt
Na jó, az utolsó nem biztos.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bernard Lowe=Arnold Weber
MIB=Will
Dolores=Wyatt
Na jó, az utolsó nem biztos.

Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Westworld
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pörgetve újranéztem a részeket. Feltűnt a kés. 99%, hogy a MiB=William
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pörgetve újranéztem a részeket. Feltűnt a kés. 99%, hogy a MiB=William
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy lehet azt kéne...
Mindenesetre most az van, ami a gépen van. Az itteni wifi kb olyan, hogy van, de használhatatlan.
Mindenesetre most az van, ami a gépen van. Az itteni wifi kb olyan, hogy van, de használhatatlan.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Told le inkább még egyszer a Stranger Things-et.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow 5x1
1 rész ment le egész nap, pedig azt hittem jobban fog csúszni, mikor csak döglök az ágyban.
Na, de majd a Flash.
1 rész ment le egész nap, pedig azt hittem jobban fog csúszni, mikor csak döglök az ágyban.

Na, de majd a Flash.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Westworld
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, ti mennyire figyeltétek az introt ezidáig, de nekem gyanúsan spoileres, mégpedig jó értelemben. Ugye azzal kezdődik, hogy gépek gyártják le a lovat, meg az embert, utána egy emberi kéz kezd el játszani egy zongorán. Ez eddig nekem annyit akar jelenteni, hogy legyártják az androidokat, aztán felruházzák őket különböző skillekkel, illetve észleléssel (amikor a tű a modell tarkójánál és gerincénél dolgozik). Ezután a pisztolyt gyártják a gépek, ami a korábban, a gépek által "gyártott" android kezébe kerül (veszélyforrás lehet, hiszen egy lehetséges lázadás legfontosabb eszközét adják oda a gépeknek). Utána ugye jön az, hogy a kéz elemelkedik a zongoráról, ami szerintem azt takarja, hogy a hostok elhagyják a korábban rájuk kiosztott szerepeket és öntudatra ébredésükből kifolyólag mással kezdenek el foglalkozni. A legvégén meg ugye ott van egy host, aki magától sétál a kerethez, hogy elmerüljön a medencében és felöltse végső formáját, viszont itt már nincsenek gépek, az android teljesen magától, saját akaratából áll bele a keretbe, miközben a zongora továbbra is magától zenél.
Szerintem ez az egész a sorozat sztorijának a magját akarja előrevetíteni: először emberek tervezik és gyártják le a hostokat, akik "fellázadnak", és egy önreprodukáló rendszert akarnak működtetni, ahol az emberekre már nem lesz szükség.
Tudom, hogy nagy újdonságot nem írtam le ezzel, de gondoltam leírom, hogy véleményezzétek ti is. Link az introhoz.
Szeretem az ilyen motívumokat, a Breaking Bad is ezért volt szenzációs
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, ti mennyire figyeltétek az introt ezidáig, de nekem gyanúsan spoileres, mégpedig jó értelemben. Ugye azzal kezdődik, hogy gépek gyártják le a lovat, meg az embert, utána egy emberi kéz kezd el játszani egy zongorán. Ez eddig nekem annyit akar jelenteni, hogy legyártják az androidokat, aztán felruházzák őket különböző skillekkel, illetve észleléssel (amikor a tű a modell tarkójánál és gerincénél dolgozik). Ezután a pisztolyt gyártják a gépek, ami a korábban, a gépek által "gyártott" android kezébe kerül (veszélyforrás lehet, hiszen egy lehetséges lázadás legfontosabb eszközét adják oda a gépeknek). Utána ugye jön az, hogy a kéz elemelkedik a zongoráról, ami szerintem azt takarja, hogy a hostok elhagyják a korábban rájuk kiosztott szerepeket és öntudatra ébredésükből kifolyólag mással kezdenek el foglalkozni. A legvégén meg ugye ott van egy host, aki magától sétál a kerethez, hogy elmerüljön a medencében és felöltse végső formáját, viszont itt már nincsenek gépek, az android teljesen magától, saját akaratából áll bele a keretbe, miközben a zongora továbbra is magától zenél.
Szerintem ez az egész a sorozat sztorijának a magját akarja előrevetíteni: először emberek tervezik és gyártják le a hostokat, akik "fellázadnak", és egy önreprodukáló rendszert akarnak működtetni, ahol az emberekre már nem lesz szükség.
Tudom, hogy nagy újdonságot nem írtam le ezzel, de gondoltam leírom, hogy véleményezzétek ti is. Link az introhoz.
Szeretem az ilyen motívumokat, a Breaking Bad is ezért volt szenzációs

- P. Krisz
A Walking Deadet te is fikázod, mégis nézed.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem van egy ismerősöm, aki Fear The walking, Flash és Arrow-t néz/bassza el az idejét/ nap mint nap.P. Krisz írta:Sok örömöd nem lesz benne.
Vannak beteg emberek na...

ZIDANE
- P. Krisz
A Flasht igen, Arrowt nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát mi volt ez a Flashpoint ? Megerőszakolták a sztorit.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát mi volt ez a Flashpoint ? Megerőszakolták a sztorit.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Nézed?
Idén eddig csak a Flash 3x1-et láttam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Sok örömöd nem lesz benne.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kapcsolat:
Na, laptopon lent van a Flash és az Arrow. Ideje elkezdeni az idei szezont is.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots