Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Tudtam hogy ez lesz...a leszternek is leesett tavaly...nem voltak olyan edzők abban a mezőnyben, mint conte, klopp, guardiola, akik koncepciót visznek oda. Nem volt akkora eredmény az, mint amiket korábban hozott.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem mellesleg nyáron erősíteni fog, és további komolyabb neveket akar a csapathoz vinni mert ő is látja hogy ez a keret kevés.
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...
Például, ha meg tudná szerezni Griezmannt és mondjuk Arda Turant, máris másképp nézne ki a dolog.
------------De Gea
Valencia-Jones-Rojo-Darmian
--------Turan----Pogba
Lingard---Griezmann---Rashford
------------Zlatan/Miki
Ezt most csak a mai felallasuk alapjan raktam ossze, boven lehetne meg erositeni ezen a csapaton, alapjaraton a fel keret kozepszeru...

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azért egy PL arany meg egy ligakupa leesett neki. Pedig az a keret sem volt világverő.ziro4vr írta:Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyenge ez a m(o)u, nem lesz így bl, a többi csapat összeállt. Madridban megroppantották a portugált, azóta kiégett és csak pocskondiázni tud. Korábban olyan szellemiségű csapatokat épített, amelyek egységként nyertek, így már nincs meg az x faktor.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pogbinhonak így jövőre sem lesz BL szereplés.
Jó döntés volt.

Jó döntés volt.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szoval aki akarja befujja aki nem akarja az nem teszi a hasonlo szitukat.
Mas. Arra gondoltam, amikor meglattam Mikitarjant, h majd Mou behozza kozepre...nem Rooney ment kozepre, Mikit a szelre.
Mas. Arra gondoltam, amikor meglattam Mikitarjant, h majd Mou behozza kozepre...nem Rooney ment kozepre, Mikit a szelre.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
Jól gondolod, pedig sajnos egy két éve elindult a sport tv ben az a divat, hogy a nem szándékos kezezést vitatják mint szabálytalanság......no comment.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyes esetekben a kezezésért nemhogy sárga lap nem jár, de le sem kell fújni. A bíró csak akkor avatkozik közbe, ha a játékos SZÁNDÉKOSAN kezezett. Ha a kézzel érintés nem tekinthető szándékosnak, megy tovább a játék. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma, hogy a kéz megy-e a labdához, vagy a labda megy-e a kézhez. Ha a játékos például oldalsó középtartásban tartja a kezét (vagy a sorfalban egymásba karolnak), és a labda nekimegy a kezéhez, akkor az szándékos kezezés, és büntetni kell. Ha egy játékos keze futás közben természetes mozgással véletlenül hozzáér az egyenetlen talajon felpattanó labdának, akkor a kéz ment a labdához, mégsem történt szándékosság, így büntetni sem szabad. A kezezés szándékosságának nem egyértelmű kritériuma az sem, hogy a kéz le van-e szorítva. Lehet test mellé szorított kézzel is szándékosan megjátszani a labdát, például ha a testet az odaszorított kézzel együtt mozgatjuk. Ugyanígy lehet a lendülettől elmozduló kéznek és a labdának is nem szándékos találkozása.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
Lehet, de sok ilyet nem fujnak be a szezonban.realistahuni írta:Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
Most nincs időm szabálykönyvet böngészni, de úgy rémlik a kezezés az akkor is kezezés ha nem szándékos. A kettő között max annyi a különbség hogy a szándékosért járhat sárga, vagy piros, ha gólhelyzetet akadályoz meg.Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
De igen. Az Arsenal megúszott egy ennél nyilvánvalóbbat is.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- numberone1
Szerintem meg kozelrol rarugta a kezere, nem kalimpalt magasan, nem volt ideje sem elhuzni. Elengedheto volt.realistahuni írta:Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
Spori mehetne nyugdíjba, ennél tisztább kezezés nem létezik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Pogba s Mourinho alkotott.
A francia előadott egy Oscar-díjas esést, ami annyira élethű volt, hogy az edzője is befalta. A spori persze nem. Erre a portugál lenyomta a díszhisztit és kapott egy pirosat. Ami a 2. MU-s karrierje során.

A francia előadott egy Oscar-díjas esést, ami annyira élethű volt, hogy az edzője is befalta. A spori persze nem. Erre a portugál lenyomta a díszhisztit és kapott egy pirosat. Ami a 2. MU-s karrierje során.
#whatisyourexcuse
sztem nagyon penge védő dijk. mindenképp előrelépés lenne. bőven kezdő szint nálam.Manchester City boss Pep Guardiola is eyeing Southampton defender Virgil van Dijk as a replacement for Vincent Kompany. (Sunday Star)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor remélhetőleg csak a feszkót gerjesztik. Nem nso-n olvastam, de gyanús volt, hogy forrást nem említettek, csak annyit írtak, hogy több külföldi lap.palesz77 írta:Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.M1Ö írta:Lehet, hogy vége. Azt írják, hogy elvileg eltört neki. Meg így ránézésre egy komolyabb szakadás is benne lehet. Kár érte...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lehet, hogy vége. Azt írják, hogy elvileg eltört neki. Meg így ránézésre egy komolyabb szakadás is benne lehet. Kár érte...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
godorigi
eszméletlenül nagy potenciál van benne, remélem lesz lehetősége kiteljesedni.