realistahuni írta:Btw, te milyen kp-t küldenél a barca ellen?Sajnos a barca ellen a jobb formájú kp-a szükséges,mert ott lesz nagyobb harc.De arra is lehet tök jó dolgokat kidolgozni és kivitelezni.
Kova fiamat én bedobnám barca ellen is, fejlődik szépen, atma ellen sem volt rossz, Bale hiányában ígyis gyengülünk kontrákban de talán a kisgyerek valamit tudna kompenzálni ebből.
Kázmért is bedobnám, meccshiányos de kell a munkabírása, nélküle nagyon belefuthatunk a késbe.
Luka persze alap, remélem a tegnapi meccsen kiadta magából az összes hibát, mert ezek az eladott labdák a barca ellen nem férnek bele.
Látni kellene , hogy kova mennyire higgadt marad ha nagyobb a nyomás rajta, az AM ellen jó volt, de megnézném akkor is ha összességében a csapat nem ennyire brillírozik, mert akkor adja ki jobban a személyes tudása....casemiro meccshiánya ki is lőné nálam a kezdő tagságát, ha edzésen megfelelő fizikiai és mentális állapotot mutat akkor taktikai cserének ott lenne a padon, hiszen ő vele lehet egy másik irányt szabni a felfogásban, de nálam mint korábban is írtam nem ő és az ő stilusa a jövő, én már nem építenék erre a sablonra, hanem a kroos modric kova féle btb jellegűek akik minden téren szeren vannak, kiegészítve iscoval ha könnyebb a mérkőzésben lenni, esetleg visszavontan védekezésnél lucas és bale a széleket zárni akik fel is lépnek ha nálunk a játékszer.
Alapvetően nem rossz egy 4es kp-a sem,de csak ha az adócsalóknál van a labda akkor,ha nálunk akkor fejlődjünk azonnal 4-3-3 ra.....oda kell bale hiányában lucas,ő erre a megfelelő arc, igy ő fog kezdeni ez biztos.