A francia előadott egy Oscar-díjas esést, ami annyira élethű volt, hogy az edzője is befalta. A spori persze nem. Erre a portugál lenyomta a díszhisztit és kapott egy pirosat. Ami a 2. MU-s karrierje során.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 27., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 27., vasárnap 14:20
sztem nagyon penge védő dijk. mindenképp előrelépés lenne. bőven kezdő szint nálam.Manchester City boss Pep Guardiola is eyeing Southampton defender Virgil van Dijk as a replacement for Vincent Kompany. (Sunday Star)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 21:06
Akkor remélhetőleg csak a feszkót gerjesztik. Nem nso-n olvastam, de gyanús volt, hogy forrást nem említettek, csak annyit írtak, hogy több külföldi lap.palesz77 írta:Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 26., szombat 20:12
Klopp azt nyilatkozta, hogy félidőben már azt mondta Coutinho, hogy jobb neki, talán nem akkora a baj.. NSO-n kívül sehol nem olvastam még, hogy törött lenne. Klopp optimista volt, remélhetőleg nem lesz olyan hosszú.M1Ö írta:Lehet, hogy vége. Azt írják, hogy elvileg eltört neki. Meg így ránézésre egy komolyabb szakadás is benne lehet. Kár érte...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 26., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. november 26., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 26., szombat 17:16
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 26., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 26., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. november 26., szombat 15:43
Nálam ők egy szinten vannak kb, de Gerrard szimpatikusabb volt nekem mindig is ezt nem tagadom. Lampard mellett azért bőven komplexebb csapatok voltak és kompetensebb edzők ténykedtek szerintem ezt azért hozzá kell tenni,Galacticos írta:Es lampardrol se mondanam hogy jobb lett volna o mint gerrard a poolban, de osszessegeben karrierjuket nezve en szerintem lampard inkabb letette a nevjegyet mint gerrard es megis valamivel en ugy erzem h gerrard az elismertebb. Lehet azert mert egy nagy multu csapatnal erte el azt amit, lampard pedig pont a feljovoben levo chelsea alapja volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 26., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 26., szombat 15:18
Mondjuk ez is igaz, errol nekem Seamen ugrik be elsore.Matyas írta:No meg az se ártott volna, ha bő húsz év alatt kinevelnek egy valamire való kapust.Hát esküszöm a magyar kapusfelhozatal különb mint az ottani.numberone1 írta:Ezt inkabb a gyenge szovetsegi kapitanyok szamlajara irnam. Joval tobbet is ki lehetett volna hozni az akkori felhozatalbol.
Robinsonon konkrétan elment egy EB szereplés.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. november 26., szombat 15:15
No meg az se ártott volna, ha bő húsz év alatt kinevelnek egy valamire való kapust.Hát esküszöm a magyar kapusfelhozatal különb mint az ottani.numberone1 írta:Ezt inkabb a gyenge szovetsegi kapitanyok szamlajara irnam. Joval tobbet is ki lehetett volna hozni az akkori felhozatalbol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 26., szombat 15:12
Ezt inkabb a gyenge szovetsegi kapitanyok szamlajara irnam. Joval tobbet is ki lehetett volna hozni az akkori felhozatalbol.Matyas írta:
Az angol sikertelenséget sem SteveG számlájára írnám, nem volt egy nyerő típusú társaság az. Amellett hogy messze voltak jobb keretek akkoriban is mint a britt.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. november 26., szombat 15:09
Galacticos írta:Igen de egy ilyen hosszu karrierbe azert egy bajnoki siker becsuszhatott volna. Es az hogy karrierje vegen ott volt az esely es elcsuszik hatul es igy kapnak ki. Hat ez nevetseges.
Az angol valogatottat ami kb minden idok egyik legerosebb keretu angol csapata volt pedig csak nevetseg targya volt eveken keresztul.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 26., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 26., szombat 15:04
Az az egy bl nalam elhomalyositja azt a luzerseget, (bocs nincs ra jobb szavam)amit o es a kedves csapatai eveken at muveltek. Angol valogatottra gondolok itt a liverpool mellett.András93 írta:Na jó, de azért egy Real szurkolónak ne lenne a BL a csúcs?Galacticos írta:Igen de egy ilyen hosszu karrierbe azert egy bajnoki siker becsuszhatott volna. Es az hogy karrierje vegen ott volt az esely es elcsuszik hatul es igy kapnak ki. Hat ez nevetseges.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. november 26., szombat 14:57
Na jó, de azért egy Real szurkolónak ne lenne a BL a csúcs?Galacticos írta:Igen de egy ilyen hosszu karrierbe azert egy bajnoki siker becsuszhatott volna. Es az hogy karrierje vegen ott volt az esely es elcsuszik hatul es igy kapnak ki. Hat ez nevetseges.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 26., szombat 14:54
Igen de egy ilyen hosszu karrierbe azert egy bajnoki siker becsuszhatott volna. Es az hogy karrierje vegen ott volt az esely es elcsuszik hatul es igy kapnak ki. Hat ez nevetseges.Matyas írta:Azért egy BL csak leesett, (talán) minden idők legjobb döntőjén.Galacticos írta:Aztan meg a vegen valami oltari luzerseggel veszitsenek pontot, az menne Gerrardhoz.
Na de nem bantom, szimpatikus jatekos csak kar h sose ert fel a csucsra.
HozzászólásSzerző: Matyas » 2016. november 26., szombat 14:38
Azért egy BL csak leesett, (talán) minden idők legjobb döntőjén.Galacticos írta:Aztan meg a vegen valami oltari luzerseggel veszitsenek pontot, az menne Gerrardhoz.
Na de nem bantom, szimpatikus jatekos csak kar h sose ert fel a csucsra.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem