Na erről írtam föntebb. 352ziro4vr írta:Ha már nagyot álmodunk:
----------Keylor--------
---Varane--Ramos---Nacho--
-Dani---Modric--Kova--Isco--Marcelo-
----------------------Benzema--------
---------Ronaldo----------------------
De ez nyilván nem fog megvalósulni.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
2000-ben hasonló felállással aláztunk az akkor jobb formában lévő Valenciát a BL-döntőben.ziro4vr írta:Ha már nagyot álmodunk:
----------Keylor--------
Amúgy ez egy durva fellállás. Egy ember mozgósításával lehetne váltani 442-re vagy akár 433-ra is.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már nagyot álmodunk:
----------Keylor--------
----------Keylor--------
Nem illik.
- morientes
Hát nem tudom, Nacho mikor játszott utoljára szélsővédőt, Marcelo középpályásként való szerepeltetése meg azért nem jó, mett az hogy sose játszott ott az egy dolog, de a másik, az oke hogy a tábla szerint baloldali futó embernek van felrajzolva de középpályán való játék ettől sokkal komplexebb, ott ütközni kell, helycserék, az egész terület bejátszása, és a mi brazilunk ezt nem szokta, neki a oldalvonal/16-os oldalvonala közti sáv a területe, az ne tévesszen meg hogy egy egy alkalommal bemozog lövésre amolyan Robben módra, a kapu előtt.
352-ben lehetne amolyan futóember de azt meg mi nem játszuk. De nem is kell, hisz középpályásból van azért bőven.
352-ben lehetne amolyan futóember de azt meg mi nem játszuk. De nem is kell, hisz középpályásból van azért bőven.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En biztos vagyok abban, hogy Lucast fogja betenni a kezdobe, de mi lenne ha...
-------------------Navas
Carvajal---Ramos---Varane---Nacho
Isco----Kovacic----Modric---Marcelo
-----------Benzema----CR
Ez se lenne egy utolso dolog. Sosem fog ez megvalosulni, mert minden posztra van legalabb 2 alternativank, de megneznem ezt a felallast, szerintem zsenialis lenne. Isconak Carvajalnak kellene besegiteni, Marcelonak Nachonak, ettol fuggetlenul ha nalunk van a labda, es tamadunk, Marcelo, Isco es CR szabadon jatszhatna felfele.
-------------------Navas
Carvajal---Ramos---Varane---Nacho
Isco----Kovacic----Modric---Marcelo
-----------Benzema----CR
Ez se lenne egy utolso dolog. Sosem fog ez megvalosulni, mert minden posztra van legalabb 2 alternativank, de megneznem ezt a felallast, szerintem zsenialis lenne. Isconak Carvajalnak kellene besegiteni, Marcelonak Nachonak, ettol fuggetlenul ha nalunk van a labda, es tamadunk, Marcelo, Isco es CR szabadon jatszhatna felfele.

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Lucasnak szerintem ezt a robotolós szerepet szánta Zidane az Atlético ellen és ezt meg is csinálta. Az itt a probléma, hogy Bale hiányában CR-en fog sok múlni, ezért lesz kulcs Benzema játéka. Az is probléma, hogy lendületet előre James nem tud vinni, LV szintén nem és Asensio sem elég érett ehhez. Félek, hogy elfogy a tudomány elől. Modrictól, Iscotól is jó lenne egy nagyon aktív előrejáték, próbálkozhatnának többet közvetlenül a kaput is támadni, távoli lövésekkel.
- ___Samy___
Karimmal nem lesz gond, vele az ilyen meccseken sose volt. CR mezőnyben szintén oda szokta tenni magát. A hármas középen jó, kicsit félek, hogy Iscot kitoljuk bal szélre, de hozható a dolog. Igazából Lucas aggaszt egy kicsit, vagyis inkább a szerepe. Egyrészt én annyira nem voltam tőle elájulva mostanság, mert szerencsétlen szinte jobbhátvédet játszott, és a padról meg jó lenne a lendület. Viszont a jobb oldalra meg nem igazán van ember, James nem tényező, ráadásul a tendencia szerint a Barca ellen nem fog játszani, legalábbis a kezdőben biztosan nem.
Bale nagyon kellett volna.
Bale nagyon kellett volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Chris
Ez valóban kulcs lehet. Ezt a Kovacic, Isco, Modric hármast most bűn lenne megbontani egy 2 hónap után visszatérő Casemiroval. Őt csak eredmény megtartásra hoznám be, vagy ha nagyon átrohanna a Barca a középpályán. CR imádja ezeket a meccseket, nem hiszem, hogy rajta múlna. Benzemának csak egy 50-60%-ot kéne nyújtania magából és akkor már elől sem lenne akkora gáz. A védelem rendben van, így lehetne ellensúlyozni Bale hiányát.Ha a kpnk azt hozza amit a calderonban, meg lehet.
Ha James mostanság sem kap lehetőséget (mondjuk a kupán kívül), akkor nagyon gyorsan el kell kezdenie csapatot keresni. Mondjuk ne januárban, azért jobb mint ha egy felrángatott Ödegard ülne a padon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Marcelo és Benzema az a két ember, aki kb mindig pörög és jó a barca ellen, én bennük bízom.Realista24 írta: Még mindig úgy gondolod, hogy mi vagyunk az esélyesek?
Se Bale, se Kroos, se jó formában lévő Cé. Egyedül Karimban bízhatunk Lukitán kívül.
Nem illik.
- morientes
50/50.
A barca sincs egetverő formában, szóval szoszo...
Most hogy kiesett Bale, elég szarban vagyunk, ha ő lenne, inkább felénk billenne talán.
De hát ez egy classico, három esélyes.
Ha a kpnk azt hozza amit a calderonban, meg lehet.
A barca sincs egetverő formában, szóval szoszo...
Most hogy kiesett Bale, elég szarban vagyunk, ha ő lenne, inkább felénk billenne talán.
De hát ez egy classico, három esélyes.
Ha a kpnk azt hozza amit a calderonban, meg lehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Chris
Esélyesek Barcelonában szerintem semmiképp sem vagyunk. Az Atlético elleni meccs több mint bíztató, de ez a sok sérülés vissza fog ütni, ezt így nem lehet sokáig csinálni. Ez Zidanenak sem kis fejtörés, hogy mindig új formációt kell kitalálni Atlético, Barca szintű csapatok ellen. Komolyan most már attól félek, hogy a meccsig, még lesérül 1-2 alapember.
A döntetlen amúgy tökéletes eredmény lenne, nekünk kedvezne, nekik kell a győzelemért hajtani, otthon -4 ponttal.
Bale egyébként baromira kellett volna erre a meccsre. Védekezni is tud, kontrákban meg tökéletes, valószínű a Barca fog nyomni. Alig maradt lehetőség. Valószínű LV fog kezdeni, de hát ő azért kevés szokott lenni kezdőként. Asensiot nem erőltetném.
A döntetlen amúgy tökéletes eredmény lenne, nekünk kedvezne, nekik kell a győzelemért hajtani, otthon -4 ponttal.
Bale egyébként baromira kellett volna erre a meccsre. Védekezni is tud, kontrákban meg tökéletes, valószínű a Barca fog nyomni. Alig maradt lehetőség. Valószínű LV fog kezdeni, de hát ő azért kevés szokott lenni kezdőként. Asensiot nem erőltetném.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valamilyen oknál fogva úgy éreztem hogy mi vagyunk az esélyesek.Realista24 írta:Még mindig úgy gondolod, hogy mi vagyunk az esélyesek?rashidm írta:Az a baj, hogy emlékeim szerint amikor mi voltunk az esélyesebbek , 10-ből 7-8 alkalommal kikaptunk vagy csak egy x-re voltunk jók.Nekem legalábbis nem rémlik olyan meccs, amikor mi voltunk az esélyesebbek és nyertünk volna... Megnéztem a neten és visszanéztem a meccsek végeredményeit és talán a 2008-as tavaszi meccs (4-1) volt az, amikor esélyesek voltunk és nyertünk is.
Szóval szerintem mi vagyunk az esélyesek, így x lesz vagy kikapunk.
![]()
Se Bale, se Kroos, se jó formában lévő Cé. Egyedül Karimban bízhatunk Lukitán kívül.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még mindig úgy gondolod, hogy mi vagyunk az esélyesek?rashidm írta:Az a baj, hogy emlékeim szerint amikor mi voltunk az esélyesebbek , 10-ből 7-8 alkalommal kikaptunk vagy csak egy x-re voltunk jók.Nekem legalábbis nem rémlik olyan meccs, amikor mi voltunk az esélyesebbek és nyertünk volna... Megnéztem a neten és visszanéztem a meccsek végeredményeit és talán a 2008-as tavaszi meccs (4-1) volt az, amikor esélyesek voltunk és nyertünk is.
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A kivétel erősíti a szabályt.Galacticos írta:szerintem két éve mi voltunk az esélyesek a 3-1nél a bernabeuban, amikor pepe is gólt szerzett.rashidm írta:Az a baj, hogy emlékeim szerint amikor mi voltunk az esélyesebbek , 10-ből 7-8 alkalommal kikaptunk vagy csak egy x-re voltunk jók.Nekem legalábbis nem rémlik olyan meccs, amikor mi voltunk az esélyesebbek és nyertünk volna... Megnéztem a neten és visszanéztem a meccsek végeredményeit és talán a 2008-as tavaszi meccs (4-1) volt az, amikor esélyesek voltunk és nyertünk is.
![]()

- Galacticos
szerintem két éve mi voltunk az esélyesek a 3-1nél a bernabeuban, amikor pepe is gólt szerzett.rashidm írta:Az a baj, hogy emlékeim szerint amikor mi voltunk az esélyesebbek , 10-ből 7-8 alkalommal kikaptunk vagy csak egy x-re voltunk jók.Nekem legalábbis nem rémlik olyan meccs, amikor mi voltunk az esélyesebbek és nyertünk volna... Megnéztem a neten és visszanéztem a meccsek végeredményeit és talán a 2008-as tavaszi meccs (4-1) volt az, amikor esélyesek voltunk és nyertünk is.
![]()
-
Az a baj, hogy emlékeim szerint amikor mi voltunk az esélyesebbek , 10-ből 7-8 alkalommal kikaptunk vagy csak egy x-re voltunk jók.
Nekem legalábbis nem rémlik olyan meccs, amikor mi voltunk az esélyesebbek és nyertünk volna... Megnéztem a neten és visszanéztem a meccsek végeredményeit és talán a 2008-as tavaszi meccs (4-1) volt az, amikor esélyesek voltunk és nyertünk is.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Messi és Iniesta.
Idén ők a húzóemberek.
Nálam a 2 horvát kezdene és LV + Isco.
Kell egy extra munkás ember, aki tud védekezni Neymar és Alba oldalán.
Idén ők a húzóemberek.
Nálam a 2 horvát kezdene és LV + Isco.
Kell egy extra munkás ember, aki tud védekezni Neymar és Alba oldalán.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kovezzetek meg, de ez a Barcelona nagyon is verheto. Konnyen zavarbahozhatoak, ha letamad az ellenfel, nem tudjak kihozni a labdat, egyetlen jatekos miatt vannak ott, ahol, es ez Messi. Ha ki tudjuk venni ot a meccsbol, akkor sima lesz. Teljesen mindegy, hogy Vazquez kezd vagy Asensio, mert Messi semlegesitesen es a KP erejen mulik majd a siker, de egy Modric-Kovacic-Isco KP elol egy CR-Benzema-Lucas tamadotrioval mar boven eleg lesz. Plane akkor ha CR-en es Benzeman kivul mindenki kiveszi a reszet a vedekezesbol.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1kapor_89 írta:LV ha súlytalan, ha nem, Bale kiválásával nincs jobb opció a szélre, főleg hogy nem büdős neki a munka.. Asensio beépítését nem az El Clasicó-n kell elkezdeni
Nalam is kezdo lenne annak ellenere, h nem volt az igazi elorejatekban. Nem raknek be csak kozepso embereket.
Jelenleg en sem eroltetnem Caset kezdokent ennyi kihagyas utan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A negy középső izmozik, Karim hamis kilencesbe, Ce meg tap-in funkcioban.ziro4vr írta:Én is ezt akartam írni. Csak felszopó vagyok, megvártam amíg te írod be.Realista24 írta:Modric, Isco, Case, Kova, Cr, Karim. Én így oldanam meg Bale kiesését. Lucast nem tennem kezdobe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema