Amerikai rokonok: Hüvely watch w1 - 149 dollár, Hyperx Cloud 2 - 36 dollár
Látható amerikánóban kicsit komolyabban tolják. Kár h a kézipoggyászban az 50es tv nem igen fér el.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. november 25., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 9:35
Tudom, hogy elállhatok, ezzel nincs gond. De ők próbálják a rosszabbik módon megoldani a dolgot, ezért nem hagyom csak.BBeno írta:az elállás jogát fenntarthatod, lévén hogy webshop rendelés. viszont az ilyen ún sajtóhibákért a felelősséget nem vállalják és egyoldaúan törölhetik a megrendelést. ők inkább a rosszabbik utat válaszották ahogy olvasom és igénylik a 30k-t.
A jó árak mellé garantáljuk, hogy ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Extreme Digital az ebből származó többletköltséget nem hárítja Rád! Amennyiben a termék fogyasztói ára ezen idő alatt csökkenne, úgy az ebből származó előnyt teljes egészében Te élvezheted, hiszen az alacsonyabb összegért juthatsz hozzá a kiszemelt termékhez! Áruhitellel történő vásárlás alkalmával, vagy online fizetési eszközzel történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a termék számlázása közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 25., péntek 9:26
Sehonnan. Utólag elnézést kérnek a kellemetlenségért, és szevasz.Realista24 írta:honnan kéne tudnom, hogy hibás?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 25., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 25., péntek 9:21
Snkrz-ről, Sierra beírta másik topikba, aztán még éjfél előtt behúztam egy http://snkrz.hu/ferfi/cipok/nike/sports ... 7_lv8.html ilyet.Galacticos írta:Honnan?ziro4vr írta:Ja, azért behúztam egy nike air force one-t szníkéerzről, ennyi jár.
En garagestore oldalan neztem de mjre felkeltem a 40es meret volt a legnagyobb ami maradt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 9:18
Ha csak törölték volna a rendelésem, leszarom. Bár akkor is véleményes, hogy megtehetik-e ugyanis egy BF keretében a 90%-os akció "elfogadott", honnan kéne tudnom, hogy hibás?ericco írta:Majd aztán mindenképp írd le, hogy jártál. Angliában egy fószer régebben így tudott Rolls Roycet venni tized áron, mert a szalon egyik elárusítója véletlenül egy nállával kevesebbet nyomtatott ki az árcédulára, és ott erre törvény is van, hogy a kirakatban lévő ár a döntőRealista24 írta:Frankó.
Én most elkezdtem megkeseríteni az edigital életét a tízszeres szorzóval ellátott kamera ügyében.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 25., péntek 9:15
Majd aztán mindenképp írd le, hogy jártál. Angliában egy fószer régebben így tudott Rolls Roycet venni tized áron, mert a szalon egyik elárusítója véletlenül egy nállával kevesebbet nyomtatott ki az árcédulára, és ott erre törvény is van, hogy a kirakatban lévő ár a döntőRealista24 írta:Frankó.
Én most elkezdtem megkeseríteni az edigital életét a tízszeres szorzóval ellátott kamera ügyében.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 25., péntek 9:14
Honnan?ziro4vr írta:Ja, azért behúztam egy nike air force one-t szníkéerzről, ennyi jár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 25., péntek 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 8:44
Melyik hűtőt vetted? Emagos féláras?ziro4vr írta:Fura reggel ez így, te sem verekszel valami 40 kilós nővel, engem sem ver el az asszony kivételesen, nem vagyunk a régiek.![]()
Ha valaki valahol lát még serpenyőt, kiáltson azért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 25., péntek 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 8:30
320 persze. De nem 260rol nyomtak fel es igy vissza mint 80%ban.VanillaSky írta:Én is behúztam egyet, de azt azért hozzá kell tenni az életben nem volt 350 eredeti áron. Inkább 320.kanye, a tv jó vétel volt, grat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 25., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. november 25., péntek 8:06
Én is behúztam egyet, de azt azért hozzá kell tenni az életben nem volt 350 eredeti áron. Inkább 320.kanye, a tv jó vétel volt, grat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 25., péntek 7:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 25., péntek 7:45
A 3 perc előrelépés, mint fosinál egy kefirköpülés.KAG írta:3 perc alatt elvitték az összes kemény ajánlatot...![]()
Van még pár jó, de azokat szerintem csak úgy éri már meg, ha alapból is akartál hasonlót.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. november 25., péntek 7:44
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem