Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, ti mennyire figyeltétek az introt ezidáig, de nekem gyanúsan spoileres, mégpedig jó értelemben. Ugye azzal kezdődik, hogy gépek gyártják le a lovat, meg az embert, utána egy emberi kéz kezd el játszani egy zongorán. Ez eddig nekem annyit akar jelenteni, hogy legyártják az androidokat, aztán felruházzák őket különböző skillekkel, illetve észleléssel (amikor a tű a modell tarkójánál és gerincénél dolgozik). Ezután a pisztolyt gyártják a gépek, ami a korábban, a gépek által "gyártott" android kezébe kerül (veszélyforrás lehet, hiszen egy lehetséges lázadás legfontosabb eszközét adják oda a gépeknek). Utána ugye jön az, hogy a kéz elemelkedik a zongoráról, ami szerintem azt takarja, hogy a hostok elhagyják a korábban rájuk kiosztott szerepeket és öntudatra ébredésükből kifolyólag mással kezdenek el foglalkozni. A legvégén meg ugye ott van egy host, aki magától sétál a kerethez, hogy elmerüljön a medencében és felöltse végső formáját, viszont itt már nincsenek gépek, az android teljesen magától, saját akaratából áll bele a keretbe, miközben a zongora továbbra is magától zenél.
Szerintem ez az egész a sorozat sztorijának a magját akarja előrevetíteni: először emberek tervezik és gyártják le a hostokat, akik "fellázadnak", és egy önreprodukáló rendszert akarnak működtetni, ahol az emberekre már nem lesz szükség.
Tudom, hogy nagy újdonságot nem írtam le ezzel, de gondoltam leírom, hogy véleményezzétek ti is. Link az introhoz.
Szeretem az ilyen motívumokat, a Breaking Bad is ezért volt szenzációs