HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 26., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 16:49
Személy szerint úgy vagyok vele, hogy lehet a PSG bármilyen jó és potenciális egyeduralkodó Franciaországban, nagy visszalépésnek tartanám.morientes írta:Minden jel arra felé mutat,de azért....a citynél sem tartok lehetetlennek egy edzőváltást,Manchini nagyon nem OK arra felé.Aztán ott a PSG.Ha Ancelotti ide jön,Mou simán mehet oda is.Vagy ott a Monaco über pénzügyi háttérrel,ahol adózni sem kell,bár igaz hogy az orosz befektető harcol a francia szövetséggel,pont emiatt.Mernék egy közepes összegben fogadni rá, viszont addig ne nagyon várjunk bejelentéseket míg tart a szezon, legalábbis az érdemi része. (kupadöntô)
Aztán még az is lehet hogy marad:lol:Szvsz...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 16:42
Minden jel arra felé mutat,de azért....a citynél sem tartok lehetetlennek egy edzőváltást,Manchini nagyon nem OK arra felé.Aztán ott a PSG.Ha Ancelotti ide jön,Mou simán mehet oda is.Vagy ott a Monaco über pénzügyi háttérrel,ahol adózni sem kell,bár igaz hogy az orosz befektető harcol a francia szövetséggel,pont emiatt.Mernék egy közepes összegben fogadni rá, viszont addig ne nagyon várjunk bejelentéseket míg tart a szezon, legalábbis az érdemi része. (kupadöntô)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 16:32
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 16:30
Mernék egy közepes összegben fogadni rá, viszont addig ne nagyon várjunk bejelentéseket míg tart a szezon, legalábbis az érdemi része. (kupadöntô)morientes írta:Miért olyan biztos hogy Mourinho a chelseabe tart?Semmi bejelentést nem hallottam erről...A Chelseanek nincs jo balhatvedje jelenleg, konnyen benne van a pakliban, h Jose vinni akar magaval par jatekost.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 16:29
Miért olyan biztos hogy Mourinho a chelseabe tart?Semmi bejelentést nem hallottam erről...A Chelseanek nincs jo balhatvedje jelenleg, konnyen benne van a pakliban, h Jose vinni akar magaval par jatekost.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 16:27
Pont emiatt lenne nekünk jó, ha Jose tényleg ott folytatná, van pénz dögivel.numberone1 írta:
A Chelseanek nincs jo balhatvedje jelenleg, konnyen benne van a pakliban, h Jose vinni akar magaval par jatekost.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 16:20
nem ezt irtam. Nekem ezzel a transzferrel volt gondom anno(na meg DM-vel is). Csak nezd meg egyik 5 milla masik 30misi, szerinted mindegy?___Samy___ írta:még a végén kiderül, hogy mindenki jobb
egy nagyon korrekt védősorunk lehet a nyáron, kár lenne ebbe belenyúlni ilyen szintű eladásokkal, meg amúgy sem ez élvez prioritást, legalábbis remélem
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 16:19
Pont ezért írtam ôt az egyetlen kérdôjelként. Pedig jobb védô, mint Albiol vagy Carvalho, és szerintem, ha jobban sikerül az elsô madridi kiruccanása, talán a MU hívásának ellenére is visszajönne, de nem így történt. Viszont 50%-ban még mindig a mienk, ezért merek reménykedni. Kicsit sérülékeny és nem egy Silva, de azért ügyes.___Samy___ írta:garay kötve hiszem, hogy visszajönne 3-4. számú embernek, ha az MU-ban fix kezdő lehet
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 26., péntek 16:18
igen ezt adom,kicsit átestünk a ló túloldalára...ramos szar,pepe szar mindenki szar...Tényleg nem a hátsó alakzat megreformálása az elsôdleges prioritás, de pár igazolásnak örülnék:
Carvajal(Arbeloa)-Varane(Pepe)-Ramos(Garay)-Marcelo(Coentrao) plusz a joker, Nacho, aki mindenhol tud játszani. Szép is lenne, és Garay kivételével teljesen esélyes.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 16:16
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 16:14
Tényleg nem a hátsó alakzat megreformálása az elsôdleges prioritás, de pár igazolásnak örülnék:___Samy___ írta:még a végén kiderül, hogy mindenki jobb
egy nagyon korrekt védősorunk lehet a nyáron, kár lenne ebbe belenyúlni ilyen szintű eladásokkal, meg amúgy sem ez élvez prioritást, legalábbis remélem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 16:06
Szerintem Marcelo mellett a legjobb balhatved most. Erdekes, h az osztrakok kozeppalya kozepen hasznaljak, meg ott is megalja a helyet, mivel nincs oda minosegi jatekosuk.Gerr90 írta: Igaz Alabában látok fantáziát és potenciált.
Nezd a bajert, honnan kukaztak Alabat. Szerintem ebben nincs igazad, lehetne talalni. Ez a Cissokho sem rosszabb mint Coentrao, aztan 5 misiert vettek.felesleges coentraoval foglalkozni
egy az, hogy senki nem fog annyit adni érte, amennyiért megvettük, a másik meg ugye most kapóra jött marcelo sérülésénél egy ilyen szintű balhátvéd, amennyiért el tudnánk őt adni, annyiért nem kapunk kézhez egy ilyen szintű védőt
lehet őket felváltva játszani, formától ellenféltől függően
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 15:59
Coentrao jó kis játékos, de egy egészséges, formában lévô Marcelot soha nem tudna kiszorítani. Hozzáteszem, a jelenlegi felhozatalból nagyon más sem. Igaz Alabában látok fantáziát és potenciált.numberone1 írta: Lattam Coentrarorol is volt kis vita. Jol kezdodik a nap! birom,h milyen aktiv a forum![]()
Nekem vele nincs gondom, szerintem jo kis playa. Ami problema, az, h Mendes es Jose szepen megfejtek Perezt.
Emlekszem Zizou beajalotta a francia-gorog Trémoulinas a Bordeauxbol, v Cissokho-t a Lyonbol. Az utobbi csask 5 millaba fajt a Valencianak, az elobbi is kb. ennyi a piaci erteke. Annyival nem rosszabbak mint a Portugal. Siman johettek volna Marcelo moge es mennyi penzt sporoltunk volna meg. De mondom ezt ugy, h a jatekaval nekem nincs gondom.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 26., péntek 15:48
ettol en is tartokhehe írta:ha ramos egy mourinho fejére tud nőni, akkor ott elveszett minden.
a történelem során 1-2 játékos volt, aki letett annyit az asztalra, hogy megmondhassa egy edzőnek a magáét, de ramos egyáltalán nincs köztük.
ez sztem már menthetetlen, túl sokat hisznek magukról, túl jól meg vannak fizetve, túl ki van nyalva a seggük és cserébe egyáltalán nincs követelés, teljesítménykényszer, vagy bukási lehetőség.
itt pereznek kéne odacsapnia keményen, de ő már nem fog.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 26., péntek 15:47
Kérdés, hogy a szerződés tartalmaz-e fix kivásárlási árat, amennyiért hozhatjuk. Ha ez így van és tényleg 6 millió, akkor megérné valószínűleg. Még ha nem is váltja meg a világot, ennyiért továbbadható később is.ennyi pénzért a hülyének is megéri.
Ehhez még annyit, hogy valamilyen szinten meg van kötve a keze a sociók által is. Nem tudom mennyire venné be a gyomruk, ha teszem azt Ramost eltakarítaná. Én nem vagyok e mellett amúgy, mert mégiscsak egy régóta itt lévő, spanyol játékosról beszélünk, aki alapjáraton magas szintet képvisel, viszont egy ilyen lépés talán kicsit rendet tenne a fejekben. Megmutatná, hogy senki sem érinthetetlen. Aki visszaugat, vagy nem szakad meg a klubért, az repül.itt pereznek kéne odacsapnia keményen, de ő már nem fog.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 15:37
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 26., péntek 15:26
Ez így igaz.Khedira csak hozta amit szokott,egy nagy rakás sz**t.Csak akkor az a kérdés,hogy miért beton kezdő!?Wolf írta:A Marca szerint Mourinho négy játékossal különösen nem volt megelégedve, méghozzá Pepéve, aki minden párharcát elveszítette. Alonsóval és Khedirával, akik alig szereztek labdát (6 illetve 8), valamint Özillel, aki nem segített be a védekezésbe.
Ezt rajta kivul meg a fel vilag igy latta. Az ember szemet utotte ki, hogy milyen gyengen jatszodtak. Csak az a baj pl Khedira esetevel, hogy ez maskor is igy van...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem