kelemen.istvan írta:wZoLee7 írta: A védelem se volt rossz, bár Ramires góljánál kicsit megzavarodtak. Casillas hihetetlen!
Szerintem ha ez egy bl döntőbe lett volna 1-0 nál Ramos lerúgja mint a

.

hát nem tudom, hogy az jó vagy rossz-e
ikarus93 írta:Azért azt se szabad elfelejteni, hogy ez a Chelsea se volt a totális "A" keret. Ráadásul teljesen új szisztéma szerint kezdtek el focizni, 1-2 év és bizony a Chelsea is ott lesz a legjobbak között, mert Mourinho képes arra, hogy felvigye őket a Top-ra.
A Real meg elképesztően jól játszott, dominálták a meccset még ha csak barátságos meccs is volt. Csak így tovább a Madridnál.
én pont azt láttam rajtuk amit utáltam eddig, a kontrajátékot, a védelem teljes zavarodottságát...nem volt A csapat, de gyengének se mondanám, talán éppen mata és luiz hiányzott azon kívül egy erős Cselzít láttunk, kb semmilyen szinten játszani...az a nagy kérdés hogy mou mit fog rájuk erőltetni
Kerlon írta:Szerintem Özil megint célkeresztben van, mert közel nem volt olyan szar, mint amennyire itt lehordják. Na kezdhetitek az ekézésem.
egyet értek veled, Özil kell nekünk, a kezdőbe, de nem mint jobb szélső, vagy ha igen akkor a tegnapihoz hasonlóan nagyobb teret kell adni minden játékosnak, szabad pozíció váltásokat...