Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Egyetértek. Ennyi alatt már én sem vennék. Egyre többet használnak az új androidok.amúgy androidnál a 2 giga alatti RAM-nak nem látom már értelmét.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Lehet álmodtam, de mintha azt olvastam volna, hogy a Google appokat ezentúl lehet törölni. Nem tudom, hogy következő verzioknal vagy akármi. Telorol nincs kedvem rakeresni. Ha hülyeség, akkor bocs. Routtal bármitegtehetsz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem muszáj törölni. ha nem lehet törölni elég letiltani és a gyárira visszaállítani az appot. ez két egymásmellett levő gomb. több gondod nem lesz vele ezután. amúgy androidnál a 2 giga alatti RAM-nak nem látom már értelmét. szerencsére kapni 30-ért 2 gigásat így a keretedbe belefér.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azokat max letiltani tudom, de aztán visszakapcsolja magától. Root-tal lehetne törölni, nem?
Nem illik.
Amúgy a Google nem engedélyezte, hogy az appjai szabadon törölhetőek legyenek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Miért nem kapcsolod ki őket?van egy 2 éves asus tabletem, 1 giga rammal, miután bekapcsolom, 5 percig kell kilődözni a sok szart, mire rendesen feláll a rendszer,
A sok letörölhetetlen szart kikapcsolom és nem fogyasztja a ramot.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én sírva menekültem a wp-ról, most androidon vagyok, hüvely p9, asszonynak meg szereztem egy xiaomit. Persze szubjektív, én mindennapi használatra az android mellett vagyok, viszont pl egy céges telónak el tudnék képzelni egy almát, csak sajnos ott nem tartok.
Ahol tényleg az a lényeg, hogy minden pöccre menjen, multitasking, stb.
Remy felvetésére még annyit, van egy 2 éves asus tabletem, 1 giga rammal, miután bekapcsolom, 5 percig kell kilődözni a sok szart, mire rendesen feláll a rendszer, egyszerre meg kb két alkalmazás, ha futhat. Ez a mesenger, fb meg pasziánsz meg elég nagymamás igény.
E-mail, kamera, net, hívás közben bizonyos dolgok..magyarán multitasking, annyi pénzért esélyed sincs ezekre.

Remy felvetésére még annyit, van egy 2 éves asus tabletem, 1 giga rammal, miután bekapcsolom, 5 percig kell kilődözni a sok szart, mire rendesen feláll a rendszer, egyszerre meg kb két alkalmazás, ha futhat. Ez a mesenger, fb meg pasziánsz meg elég nagymamás igény.

Nem illik.
valahol láttam hogy a lumia 550 pénteken 19.990 lesz. annyiért szerintem megéri.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Nekem másfél éve van egy lumia 435-öm. 8-as rendszer van rajta, baromi stabil, sosem fagyott le, hibátlanul működik. Van PC-m, laptopom, e-book olvasóm, egyszerűen nekem nem kellett több egy néha netezős, zenehallgatós telefonnál. És erre tökélet választás.Alap dolgokra a Windows Phone tökéletesen elég. Stabil a rendszer, bár nem szép. Volt szerencsém hozzá régebben hosszabb ideig (lumia 800), majd tavasszal a 950-hez pár napig. Anyám már 2 éve használ egy 520-ast, alap dolgokra mint net, facebook, időjárás csekkolás. A lumia 800 nagymutternál van és perfekt bár a rendszer korából adódó betegségekkel küzd(facebook app crash). De ez ugye a WP7.5 miatt van. A mostani 10-es rendszer az utolsó és elvileg WP telefon nem lesz már. Ha jól tudom pénteken lesz a notebook.hu-n lumia550 20-ért. Ennél olcsóbban, szerintem nincs jobb vétel alaptelefonnak.
Akkor is, és azóta amióta bejelentették pláne a legjobb ár/érték arányú mobilok közt vannak a lumiák. Aki nem szórakozik appokkal (az valóban nagyon gyatra), tényleg csak ismerkedni akar az okostelefonnal annak tökéletes választás. Én egyébként sajnálom, hogy felzabálták a WP-t a nagyok, mert komoly konkurencia lehetett volna belőle. Csak hát microsofték elszúrták ezt az egész mobil platformot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Netre, facebookra persze, hogy jó egy alacsonyabb kategória.
De egy új 4S-es almát is kapsz 35ezerért, ami egy jó és megbízható mobil, viszont a kamerája nem top és idővel csak lassabb lesz. Ha ezeket elfogadja valaki, akkor jó lehet.
De egy új 4S-es almát is kapsz 35ezerért, ami egy jó és megbízható mobil, viszont a kamerája nem top és idővel csak lassabb lesz. Ha ezeket elfogadja valaki, akkor jó lehet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, csak egy általam ismert véleményt közvetítettem.Realista24 írta: Én csak Remy mondandójára reagáltam, mert téves volt.
Viszont az általad írt árak is elég magasak egy olyan telefonhoz, amit igazából tényleg csak netezésre, facebookozásra használna valaki. 50-60 meg a 80-90.
Persze embere válogatja, nekem mondom egy 30 körüli telóm van, de bőven megvagyok vele. Tudok netezni, facebookozni, még akár játszani is vele. Ha nincs extra elvárás, akkor egy e körüli összegű teló is bőven jó lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hinném, hogy egy hatossal el tud lenni 4-5 évig, mert a négyes is meghalt a legújabb szoftverektől például, meg a frissítéseket sem kezelte jól már.tubatibi írta:Tehát akkor szerintetek beszéljem rá, hogy költsön egy kicsit többet, pl egy 6-ra és akkor Ő azzal el lesz a következő 3-4-5 évben lazán?
Mondjuk Én nagy almás vagyok, de a Muttert nem tudom elképzelni azzal gangelni.
Én csak Remy mondandójára reagáltam, mert téves volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én anno 30k-ért vettem Sony Xperia Tipo-t. Tök fasza volt, nem volt rajta sok program, egy idő után mégis marhára belassult...Remy írta:Ha valaki nem filmet akar forgatni a mobillal, nem 1500 appot akar használni egyszerre, nem munkaeszközként használja a mobilját, annak felesleges egy 50-60-70+ ezres mobil. Szerintem.
Nekem sose volt csúcsmobilom. Most is egy másfél éve még 35 ezerért árult Lenovom van, de mindenre jó, amire kell. (kamera mondjuk annyira nem oké, ez tény, de ilyen összegű mobil is tud jó képeket csinálni. Tesómé se volt drágább, mégis gyönyörű képeket csinál. Meg kell nézni a kínálatot.)
Használt almát meg nem vennék. Néhány ismerősöm vett már, de folyton panaszkodtak. Ez nem volt jó rajta, az lassult be, stb. És még így is rohadtul drágák.
Tehát akkor szerintetek beszéljem rá, hogy költsön egy kicsit többet, pl egy 6-ra és akkor Ő azzal el lesz a következő 3-4-5 évben lazán?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most mert az ismerőseid nem tudnak vásárolni, még nem kell lehúzni egy márkát. Egy garanciás hatos alma 85-90ért, ha rossz vétel szerinted, akkor tényleg baj van. 5S 60-65 körül van újonnan, stb.Használt almát meg nem vennék. Néhány ismerősöm vett már, de folyton panaszkodtak. Ez nem volt jó rajta, az lassult be, stb. És még így is rohadtul drágák.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha valaki nem filmet akar forgatni a mobillal, nem 1500 appot akar használni egyszerre, nem munkaeszközként használja a mobilját, annak felesleges egy 50-60-70+ ezres mobil. Szerintem.
Nekem sose volt csúcsmobilom. Most is egy másfél éve még 35 ezerért árult Lenovom van, de mindenre jó, amire kell. (kamera mondjuk annyira nem oké, ez tény, de ilyen összegű mobil is tud jó képeket csinálni. Tesómé se volt drágább, mégis gyönyörű képeket csinál. Meg kell nézni a kínálatot.)
Használt almát meg nem vennék. Néhány ismerősöm vett már, de folyton panaszkodtak. Ez nem volt jó rajta, az lassult be, stb. És még így is rohadtul drágák.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Alap dolgokra a Windows Phone tökéletesen elég. Stabil a rendszer, bár nem szép. Volt szerencsém hozzá régebben hosszabb ideig (lumia 800), majd tavasszal a 950-hez pár napig. Anyám már 2 éve használ egy 520-ast, alap dolgokra mint net, facebook, időjárás csekkolás. A lumia 800 nagymutternál van és perfekt bár a rendszer korából adódó betegségekkel küzd(facebook app crash). De ez ugye a WP7.5 miatt van. A mostani 10-es rendszer az utolsó és elvileg WP telefon nem lesz már. Ha jól tudom pénteken lesz a notebook.hu-n lumia550 20-ért. Ennél olcsóbban, szerintem nincs jobb vétel alaptelefonnak.
szerk.: meg is van: http://www.notebook.hu/black-friday
szerk.: meg is van: http://www.notebook.hu/black-friday
- Süti
Annyira biztos hogy használható lesz egy mostani vacsi új belépős 30 körüli droid kínából, mint egy használt alma amit most kapsz 30ért. Ez 100%.
Én is 2 évente cserélem a telefonom, és utána a család valamelyik tagja még vígan használja.
Windows phonera nem tudok kitérni, nekem az nagyon idegen.
Én is 2 évente cserélem a telefonom, és utána a család valamelyik tagja még vígan használja.
Windows phonera nem tudok kitérni, nekem az nagyon idegen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mert 2 év múlva nem nagyon lesz használható.Süti írta:Mi számít low endnek?
30k-s Meizu M2-m hibátlanul működik, és tud gyakorlatilag mindent.