Jöhet a barca
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 26., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 23., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 21., hétfő 20:44
+R.M.C.F írta:Ronaldonak is jobb lenne ha bevallaná, hogy az a 100-200 nő akit levarrt szorgalmasan, azok csak a "látszat " miatt voltak, és egyébként a minden pillanatát utálta,csak a média miatt tette......a sok férfi kapcsolata akik mind egytől egyik rejtettek maradtak ez mekkora szervező munka volt,a nap 24 órájában megfigyelt embernél.
Eddig mindig kicselezte őket,pl az edzőtáborban amikor mindenki elaludt , egy hasonmás feküdt le a helyére,ő meg a hátsó ablakon kimászott,elmaszkírozva ment meleg bárokba de előtte felhúzta a neten rendelt bőrtangát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 21., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 21., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 21., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 21., hétfő 16:21
az nem jelent semmit. sok melegnek van felesége, családja, stb. amellett azért néha leugrik a kék osztrigába is tangózni.petiamadridista írta:2 hete meg még valami spanyol szépségkirálynő volt a csaja..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 21., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2016. november 21., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 20., vasárnap 14:46
El Maestro írta:https://pbs.twimg.com/media/CxqQKQPW8AUVwuF.jpg
Ha a szabadrúgásból szerzett gólt még Varanenak is adják, akkor is szerzett a meccsen három gólt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 13:29
de bezzeg 6 kamera figyeli a kispadot, 1 helikopter folyamatosan köröz a stadion felett és biztos a szurkoló tábort is aktívan pásztázta pár operatőr.BBeno írta:ez is a laliga vagyis a szovetseg amatorseget mutatja europanak hogy itt meg mindig nincs golkamera. oriasi koltsegek lehetnek beepiteni 2 kamerat vagy lehet csak egyet a felsolecbe. olaszok angolok megodottak erdekes modon....Kerlon írta:Ez amúgy mennyire mérvadó? Mert tegnap a sport tv-n is ismételték és volt két kamera az egyiken úgy tűnt bent van a másikon meg nem. Bár én elsőre is azt mondtam, hogy Oblak bentről tolta ki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 20., vasárnap 12:24
ez is a laliga vagyis a szovetseg amatorseget mutatja europanak hogy itt meg mindig nincs golkamera. oriasi koltsegek lehetnek beepiteni 2 kamerat vagy lehet csak egyet a felsolecbe. olaszok angolok megodottak erdekes modon....Kerlon írta:Ez amúgy mennyire mérvadó? Mert tegnap a sport tv-n is ismételték és volt két kamera az egyiken úgy tűnt bent van a másikon meg nem. Bár én elsőre is azt mondtam, hogy Oblak bentről tolta ki.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 20., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 20., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. november 20., vasárnap 10:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. november 20., vasárnap 9:04
Hamarosan meg is fogja oket elozni, Jimmy Greaves 357, Gerd Müller pedig 365 golnal allt meg. (Messi 320-nal jar)Kercsó írta:Cristiano Ronaldo has now scored a combined 352 La Liga & PL goals, the 3rd player to score 350 goals in the top 5 European leagues
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 4:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 20., vasárnap 2:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 20., vasárnap 2:14
Összjátékban már ez előtt is jó volt. Gólok nem jöttek de akinek van esze az tudta idő kérdése és filézni fog....most is egy kiscsapatot.rashidm írta:Mondjuk az is k*baszott szánalmas, ahogy beírod minden egyes "kis" hullámvölgye után hogy "én megmondtam"... Ismét világklasszis szinten tolta, összjátékból ismét kivette a részét, ismét akart, emelem a kalapom előtte. De azért nem kéne elfelejteni egyből hogy milyen volt szeptember óta...ferni írta:Nevetséges volt az egész, ahogy egy kis hullámvölgy után már eltemették végleg az emberünket...![]()
Lehetett tudni, hogy idő kérdése és visszatér, csak már annyira ment mindenhol a CR szapulás, hogy egyre többen kezdték elhinni, de mutatta a fukkot már kb századjára az okoskáknak...
Már ott tartottunk, hogy Messinek kéne röhögve kapnia az Aranylabdát kérdés nélkül meg újra előkerült a Griezmann >CR is...![]()
Ahogy lehet folyamat beleállnak, élmény nézni, ahogy koppanak időről időre....
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem