Legmagasabb szintről??? Azért ne essünk már túlzásba. Ugyanolyan szint a BVB és a Real.

Reus viszont nem dortmund szintű futballista...hanem Real Madrid szintű...és ez nem mind1.Még akkor sem,ha a borussia BL döntőt játszott.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:40
Legmagasabb szintről??? Azért ne essünk már túlzásba. Ugyanolyan szint a BVB és a Real.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:38
Talán, de egyszer sem biztos, sőt! Ez ugye sok mindentől függ (egy esetleges előzetes megállapodás lsd. Cristiano, piac, teljesítmény, stb.), amiben az hogy egy évvel kevesebb van vissza a szerződésből (ami még akkor sem az utolsó) csupán egy összetevő, tényező sok másik mellett!Mert jövőre olcsóbb lesz azért.
Így van, erre céloztam a korábbi hsz.-embe én is.Nem lenne okuk jövőre olcsóbban adni. A két év még túl sok, hogy érezhetően lenyomja egy játékos árát.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:33
A jelenlegi forma alapján lehet, de összességében nagyon nem egy a szint. Ha véget ér a pályafutása, és azt fogja mondani a gyerekeinek, hogy játszottam a Gladbachban, Dortmundban vagy játszottam a Gladbachban, Dormundban és a Realban, a kettő közt lesz egy kis különbség.Wertz írta:Ugyanolyan szint a BVB és a Real.
Arra reagáltam, hogy páran várnának Bale leigazolásával egy-két évet, erre írtam, hogy ha már várunk, akkor inkább Reusnál próbálkoznék, mert idén még nem hozható, de később talán, és a mostani elképzeléseinkbe sokkal jobban illene.K..vára imádom a srácot én is, de egyelőre ugye tárgytalan a játékos több szempontból is
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:31
Igen, nem volt jobb szélünk, mert Di Maria és Carvajal helyett Arbeola (aki teljesen alkalmatlan szerintem nem csak a labarúgásra, hanem minden egyéb labdajátékra) és Özil (akinek nem ez az eredeti posztja) kezdett a szélen. Ha a másik két delikvens van ott a kezdő sípszónál, akkor szerintem teljesen máshogy muzsikáltunk volna azon az oldalon. Szerintem ez a keret rendben van, mellesleg még mindig csak felkészülési szezon van, a kép még változhat a bajnoki nyitányra. Szerintem már csak a 3 sérültünk beillesztése a legfontosabb, valamint Coentrao és Kaka(?) helyzetét kell valahogy stabilizálni. Egy 100 milliós transzfert lebonyolítani úgy, hogy Bale egy másodpercet nem játszott egész nyáron, sem az országot, sem a csapattársakat nem ismeri (ez igenis rengeteget számít), az olyan, mint vakon all inre menni -> kb bármi kisülhet a dologból. Ilyen összegeknél meg ezt a rizikót nem érdemes bevállalni szerintem.TheodoriK írta:Szabad megtudnom miért?de már nem lenne értelme ide hozni őt idén.
Csak azt ne mond, hogy nem lenne ideje összeszokni a többiekkel.
Majd összeszokik októberre kit érdekel. Nincs jobb szélünk. Nagyon kellene még oda, hogy ne legyünk ennyire egyoldalasak.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:26
Nem lenne okuk jövőre olcsóbban adni. A két év még túl sok, hogy érezhetően lenyomja egy játékos árát.Többek közt ezért sem hozható fillérekért , és jövőre is szerintem max. csak 20-30 millával kevesebbért (kb. 1 évnyi részlet ugye a pletykák szerint), de hogy őszinte legyek ebben sem vagyok annyira biztos, látva Levy és a Tottenham elmúlt években tanúsított (talán kevésbé szimpatikus, de teljesen logikus, érthető és kőkemény) üzleti tevékenységét!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:20
max a fifában.Ugyanolyan szint a BVB és a Real.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:18
Mert jövőre olcsóbb lesz azért.Szabad megtudnom miért?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:16
Legmagasabb szintről??? Azért ne essünk már túlzásba. Ugyanolyan szint a BVB és a Real.ericco írta:Jövőre (két év múlva) én inkább már Reusnál próbálkoznék be. Idén még nem hozható, mivel szerelmes a Dortmundba, de egy idő után ő is elkezd fantáziálni a legmagasabb szintről, és nem kéne megvárni, amíg a Bayern őt is lenyúlja
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:14
Többek közt ezért sem hozható fillérekért2016-ban jár le a szerződése. Jó taktika.
A keret valóban bivaly így is, de attól a jobb oldal az eddigiek alapján ugyanúgy 0 és impotens, mint az elmúlt 4 évben is volt! Forma javulhat még persze, de én ott a jobboson sem Özilt, sem pedig Di Maríat nem akarom meglátni soha többet bohóckodni, bőven bizonyítottak nekünk már ott eleget!inkább megnézném mire képes a csapat ezzel a "szerény" kerettel.
K..vára imádom a srácot én is, de egyelőre ugye tárgytalan a játékos több szempontból is és mint azt tudjuk a Real soha sem a jövőben, mint sem a "jelenben szeret élni"!(két év múlva) én inkább már Reusnál próbálkoznék be.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:10
Szabad megtudnom miért?de már nem lenne értelme ide hozni őt idén.
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:38
2016-ban jár le a szerződése. Jó taktika. Én idén egy percet nem áldoznék már rá, inkább megnézném mire képes a csapat ezzel a "szerény" kerettel.Nekünk is azt kellene csinálni, mint a Juventusnak. Meg kell beszélni Bale ügynökével, hogy ne tárgyaljanak új szerződésről a Spursnél és elhozzuk később ingyen.
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:31
Nem vagy egyedül.Ez is egy ok,amiért akara Perez.Aztán még ott vannak a szurkolók,akik szintén akarják.Amúgy csak kíváncsiságból, egyedül vagyok azzal a véleménnyel, hogy ez a transzfer inkábbn válasz Neymarra, mint sportszakmai szempont?
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:53
Ez biztosRealista24 írta:Pérez már döntött szerintem.Lehet hogy még a végén belátja Perez is hogy annyira nincs is szüksége a klubnak rá hogy letegyen az asztalra 100-120 milliót és szerintem minnél közelebb kerülünk a szezonkezdéshez annál inkább távolodik Bale.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:41
Pérez már döntött szerintem.Lehet hogy még a végén belátja Perez is hogy annyira nincs is szüksége a klubnak rá hogy letegyen az asztalra 100-120 milliót és szerintem minnél közelebb kerülünk a szezonkezdéshez annál inkább távolodik Bale.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:39
Lehet hogy még a végén belátja Perez is hogy annyira nincs is szüksége a klubnak rá hogy letegyen az asztalra 100-120 milliót és szerintem minnél közelebb kerülünk a szezonkezdéshez annál inkább távolodik Bale.Géci írta:Értékelném, ha mi hamarabb eldöntenék már a sorsát, mert nem árta, ha pár edzésen ott lenne szezon kezdésre...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:37
Nem oszt, nem szoroz...A nagyságrend nem változik. Iszonyú pénz ez érte.Szerencsére a hírek arról szólnak, hogy a klub nem egészben,hanem 5 részletben fizetné ezt ki!
Így azért "annyira" nem lenne vészes pénzügyileg...
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem